2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar mr bugün çekildi özel görüntüleme merkezinde drdan sonuç söylemesi bekleniyor şu an
inşallah kötü bişeyi yoktur
belki yatış verebilirlermiş
ben birazdan çıkıorum oraya gitcem ben gidene kadar sonuç belli olur sanırım
girebilirsem bugün yazarım giremezsem yarın bi ara derim size de

Allah yardımcınız olsun kayınvalidenede acil şifalar versin

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de arpa şehriyeyi yoğurt çorbasında çok severim.Yayla çorbası da deniyor.Pirinçle yapmam ben pek...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İyi akşamlar canım acil şifalar...
Geçmişi yeni okumaya başladım haberim yok ama...
Bu arada azcık gittim geçmiş okuyom sölim...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
herkese iyi akşamlar görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın byyy:gulegule::gulegule::gulegule:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
[FONT="Trebuchet MS"

Niye korktun canım zayıf çıkar diye mi?[/QUOTE]
yok kız, şişko çıkacak diye...2 hft öndeydi zaten.

[QUOTE="_HaYaTiM_, post: 711023"]kızlar mr bugün çekildi özel görüntüleme merkezinde drdan sonuç söylemesi bekleniyor şu an
hadi hayırlı haberler olsun inşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar mr bugün çekildi özel görüntüleme merkezinde drdan sonuç söylemesi bekleniyor şu an
çok geçmiş olsun cnm söylersin son haberleri allah acil şifalar versin
Öyle bi anlattınki canım çekti kız :D
kız 10dkda hazır bir çorba akşam yap yarın yorumlarını bekliyorum enfesto mükemmel olayooo ama sen akşam kaynanandasın söle o yapsın :kahkaha:
denicem ama normaline de bayılırım ben 1 tencere olsa içerim

ok deniyince yorumlarını bekliyorum zuzu öptüm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çok geçmiş olsun cnm söylersin son haberleri allah acil şifalar versin

kız 10dkda hazır bir çorba akşam yap yarın yorumlarını bekliyorum enfesto mükemmel olayooo ama sen akşam kaynanandasın söle o yapsın :kahkaha:

ok deniyince yorumlarını bekliyorum zuzu öptüm

En kısa zamanda deniyim de yorumlıyım bakalım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de arpa şehriyeyi yoğurt çorbasında çok severim.Yayla çorbası da deniyor.Pirinçle yapmam ben pek...

yayla çorbasınıda tarif edeyim idda ediyorum benden güsel yapan yoktur :cee mütevazi olamıycam bide bunu dene piriçli

*1bardak yoğurt
*1çay bardağı (baldo pirinç)
*1yumurta
*1yemek kaşığı un
bu malzemeyi bir bardak soğuk su ile çırpıyosunuz sonra çok sulu olmayacak şekilde suyunu ayarlıyosunuz tuz filan koymayın çorba çkelek oluyo :D yoğurt kesiliyo

sonra bu çorbanın en büyük sırrı kesinlikle başını boş bırakmıyosunuz devamlı çırpıcı ile karıştırıyosunuz sonra kaynamaya başlayınca bir knorr et suyu yeterince tuz ilave ediyosunuz biraz daha karıştıyosunuz bir ufak tavada biraz tereyağ çok az sıvı yağını eritip nane atıyorsunuz 1 yemek kaşığı dolu dolu nane hafif yancak şekilde 1dk süresi sonra onuda çorbaya ekliyosunuz missssss :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
güseller ben çıkıyorum eve gidip çorbamı yapım yemeğimi yiyeyim bakarım neler yazdığınıza sonrada erkenden çuk yatağa çok uykum var bugünn öptüm hepiciğinizi :panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yayla çorbasınıda tarif edeyim idda ediyorum benden güsel yapan yoktur :cee mütevazi olamıycam bide bunu dene piriçli

*1bardak yoğurt
*1çay bardağı (baldo pirinç)
*1yumurta
*1yemek kaşığı un
bu malzemeyi bir bardak soğuk su ile çırpıyosunuz sonra çok sulu olmayacak şekilde suyunu ayarlıyosunuz tuz filan koymayın çorba çkelek oluyo :D yoğurt kesiliyo

sonra bu çorbanın en büyük sırrı kesinlikle başını boş bırakmıyosunuz devamlı çırpıcı ile karıştırıyosunuz sonra kaynamaya başlayınca bir knorr et suyu yeterince tuz ilave ediyosunuz biraz daha karıştıyosunuz bir ufak tavada biraz tereyağ çok az sıvı yağını eritip nane atıyorsunuz 1 yemek kaşığı dolu dolu nane hafif yancak şekilde 1dk süresi sonra onuda çorbaya ekliyosunuz missssss :utan:

Ben neredeyse aynını şehriyeyle yaparım...
Ama yoğurdu soğuk suya koymam kesilir.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bonibonlar naber,

yarın büyük gün. sabah oğlumu görcem :1: karnımda en son titreşimler yapıyordu yemekten önce. ödümü kopardı yaramaz :deli: neden öyle oluyor sorcam doktora.
bir de ev tipi anakucağı alan var mı? benimkini istersem başka bir ürünle değiştireceklermiş de, ben de fisher price incelemiştim bir yerde. beğenmiştim. görüşler neler ana kucağı konusunda?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bonibonlar naber,

yarın büyük gün. sabah oğlumu görcem :1: karnımda en son titreşimler yapıyordu yemekten önce. ödümü kopardı yaramaz :deli: neden öyle oluyor sorcam doktora.
bir de ev tipi anakucağı alan var mı? benimkini istersem başka bir ürünle değiştireceklermiş de, ben de fisher price incelemiştim bir yerde. beğenmiştim. görüşler neler ana kucağı konusunda?

Selam canım şafak doğangüneş desene :)
Ben ev tipi almayı düşünmüyorum....Eksikliğini duyar mıyım acaba...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam canım şafak doğangüneş desene :)
Ben ev tipi almayı düşünmüyorum....Eksikliğini duyar mıyım acaba...

-kop:eveeeeet şafak doğan güneş. erkene randevu aldım, yoksa gün içinde beklemek zor oluyor. e tabi yemeden gitcem, daha az çıkcam hesapları da var işin içinde :deli:

canım bana bebeği olan arkadaşlarım önderdi. bebekler gündüz beşikten çok onda uyuyormuş dediklerine göre. ben de çok düşündüm ama aldım sonunda dusun:[ bir de bizim park yataklar sallanmıyor ya, her ihtimale karşı evde sallanan bir parça olsun istedim. beşik işini netleştirmedim çünkü daha. ama sen İstanbuldasın. istediğin zaman ihtiyacın olduğunda istediğin gibi bir anakucağı aldırıverirsin. benim böyle önüme gelen herşeyi toplamamın nedeni bu şansımın olmaması şekercim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
-kop:eveeeeet şafak doğan güneş. erkene randevu aldım, yoksa gün içinde beklemek zor oluyor. e tabi yemeden gitcem, daha az çıkcam hesapları da var işin içinde :deli:

canım bana bebeği olan arkadaşlarım önderdi. bebekler gündüz beşikten çok onda uyuyormuş dediklerine göre. ben de çok düşündüm ama aldım sonunda dusun:[ bir de bizim park yataklar sallanmıyor ya, her ihtimale karşı evde sallanan bir parça olsun istedim. beşik işini netleştirmedim çünkü daha. ama sen İstanbuldasın. istediğin zaman ihtiyacın olduğunda istediğin gibi bir anakucağı aldırıverirsin. benim böyle önüme gelen herşeyi toplamamın nedeni bu şansımın olmaması şekercim

anladım canım...benim bir de mobilya beşiğim var sallanan...dediğin gibi eğer ihtiyaç arzederse alırız artık buralardan biryerden...
aslında çok kullanışlı olduğunu ben de duymuştum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo kaç kilo aldı ki? bence 2 kilodan fazla aldı ve doktoru o'nu gözetim altına aldı.

şu an test yapıyo bence azoya mükerrem amcam.

karşısına geçip hoşbeş yiyor ve azounun nabızı ölçüyo bu arada. :eek:ky:

Vay anasını ya bir insan bu kadar mı çekiştirilir kardeşim:hihh:
Sabah olsun ben sana 1 kilo aldım diye öyle bi hava atıcam ki gör bak sen :D

azo dönmedimi hastaneden daha ahkikohkoh kesin hoşbeş yiyodur adama inat olsun die ohh işte aldım kiloları aldım die die biskremde yiyo olabilerrr:deli:

Senin de yukardakinden farkın yok:cikolata: Nerde görülmüş benim birşey yediğim...Gayette fitim hıh :D

dün kayınvalideyi hastaneye kaldırdılar
sabaha karşı şuurunu kaybetmiş dili dönmüş ağzı kilitlenmiş bi sürü şey sabah hemen hastaneye gittik
tomogrofi ve mr çektiler
beyinde urdan şüphelendiler
sonra ilaççı mr mı ne ondan istediler
bugün çekildi o da
daha sonuç gelmedi onu bekliyoruz
inşallah ur değildir
yoksa kabak bize patlıcak
hatırlıyonuz mu bayramın ilk günü abisiyle kavga olmuştu
dün de bana dedi ki bayramın birinci gününden beri çok kötüyüm

Canım büyük geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir, Allah acil şifalar versin.

hakkat nerde o deli??? ama demişti 3 4 gibi gelırım ancak dıye. o tip kesin piyasa araşırması yapıyodur. bişiyler alıyodur kesin.

Alamadım kızzzzz,hastaneden çıkınca teyzeme gittim oturmaya.

dün bütün gün yoktum kimse sormamış bugün gıçınızı yırttınız azoş
nerde diye hıhhhh küstüm ben sizeeeeeeeeeeeeeeeeee
beni sevmiyonuzzzzzzzz
alır oğlumu giderim görürsünüz gününüzü :lala:

Ne kadan kiskanç bir model yaaa :cicikadin:

aa zog. doğmuş büyümüş biri olarak gayet de güzel istanbul ağzıyla konuştuğumu söyleyebilirim. lüftennnnnn...

:dertli:

Kız ben de Zonguldakta doğdum, 12 yaşıma kadar orda yaşadım..Orda malum çekirdeğe çekirdek diyorduk..
İzmir'e taşındım bakkaldan çekirdek istedim, adam anlamadı, meğer çiğdem diyollarmış bizim gül gibi çekirdeğe :D

güseller ben çıkıyorum eve gidip çorbamı yapım yemeğimi yiyeyim bakarım neler yazdığınıza sonrada erkenden çuk yatağa çok uykum var bugünn öptüm hepiciğinizi :panter:

Hoşçakal canım kendine iyi bak, öptüm çok

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
dün kayınvalideyi hastaneye kaldırdılar
sabaha karşı şuurunu kaybetmiş dili dönmüş ağzı kilitlenmiş bi sürü şey sabah hemen hastaneye gittik
tomogrofi ve mr çektiler
beyinde urdan şüphelendiler
sonra ilaççı mr mı ne ondan istediler
bugün çekildi o da
daha sonuç gelmedi onu bekliyoruz
inşallah ur değildir
yoksa kabak bize patlıcak
hatırlıyonuz mu bayramın ilk günü abisiyle kavga olmuştu
dün de bana dedi ki bayramın birinci gününden beri çok kötüyüm

geçmiş olsun canım, inşallah ciddi birşey yoktur...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar