misafirin başımız üstünde yeri var, gelin de sohbet edelim kızlar
bakın anakucağı diyoruz, kırmızı diyoruz siz hiç oralı olmuyorsunuz
kızlarr selamm...
geçmişe bakayım diye girdimm.benim dünür burda.gittin mi doktora kuzucuk? kuzey oğlan iyidir insallah.bende bugun iremin bebeklikten kalanlarını döktüm.10 tane tulum,10 tane tekli alt 5-6 tane 0-3 ay kıyafeti cıktı.yün örgüler ayakkabılar,patikler,coraplar...cok duygulandım.nasılda büyümüş irem inanamadı anne bunları ben giydim mi diyor? yalnız canım sıkıldı bi çoğu yesyeni ama sandık lekesi derler ya sarı lekeler olmus.makinaya attım bakalım.umarım cıkar.
Gittim doktora nazommm herkese büyük bi gururla sölüyorm 1 kilocuk almışım kızzzz :cikolata: Yemeye devam :kahkaha: Kuzey oğlan da 1,570 olmuş, böyle giderse iri olcak ve sezeryan
Ne güzel gizli serveti bulmuşsunO sandık lekesini bilirim, beyaz bi bebeklik battaniyem vardı bi türlü çıkmamıştı, ama inşallah çıkar..
Bodozlama dalıyorum abi, geçmişi sonra okucam...Zira bomba gibi bir haberim var
3 haftada sadece bir kilo almışım kızlarrrrrrrrrrr :1::1::1:
Ay şok oldum doktordaaaaaaferimi aldım bu kez
Tü tü maşallah....
Yiğidime gelince; kendisi hala 1 hafta önden gidiyor ve 1,570grlık bir topaç maşallahİri bir bebek olabilirmiş tosbik..
Herşey iyiydi çok şükür..
Sizler napıonuz bakim
geçmişe bakayım diye girdimm.benim dünür burda.gittin mi doktora kuzucuk? kuzey oğlan iyidir insallah.bende bugun iremin bebeklikten kalanlarını döktüm.10 tane tulum,10 tane tekli alt 5-6 tane 0-3 ay kıyafeti cıktı.yün örgüler ayakkabılar,patikler,coraplar...cok duygulandım.nasılda büyümüş irem inanamadı anne bunları ben giydim mi diyor? yalnız canım sıkıldı bi çoğu yesyeni ama sandık lekesi derler ya sarı lekeler olmus.makinaya attım bakalım.umarım cıkar.
oooo süpersiniz azelya hanımm.masallah sizeeedamadıma,tosbikime de masallahhhh
ayy deme yani cıkmayabilir diyosun.valla cok üzülürüm aralarında hiç giydirmeden kaldırdığım tulumlar var büyük ihtimal onları giydirmeye fırsat olmadan büyümüş irem ki onları kullanmamısız.ama cıkmazlarsa üzülürüm :ilknur: gelin kızının herseyi tastamam olacak nerdeyse kuzum 2 takım alt acmamız cıktı gezmelik güpürlü ve ev için penye.battaniyelerimiz,el örgüsü battaniyemiz,uyku tulumlarımız herbişeyi hazırmıs bee.yıkayayım hepsini göstercem size.pazar günü de depoya gidicem eşimle bakıyım bebek arabamız ana kucağımız ne durumda.
Tatım masallah keyfin yerine gelmiştir... ogulcugunada masallah.. guzel haberlere sevindim.... yurumek onemli cidden.....
bende doktora gittim bugun, hamd olsun iyidi minnosum ama benimki daha zayıf teyzesi 1.200kg olmus...yuzu nu gordum 4D'de gulucuk verdi yavrum eheee.......
evet canım benim büyük kızbu avatardaki senin kızının resmi galiba ben daha yeni gordum... masallah pek tatlı, pek bi şirin kızın varmış.........
Onun güpürlü alt açmalarını yerim benFırfırlı donu da var mı? O varsa başka birşey istemeyiz biz
![]()
Sağol canım benim
Ama senin oğluş zayıf değil ki maşallah...Benimki 1 hafta önden gidiyormuş 30+5 gibi hesap et yani kilosu gayet iyi seninkisinin.
Maşallah ona
Sağol canım benim
Ama senin oğluş zayıf değil ki maşallah...Benimki 1 hafta önden gidiyormuş 30+5 gibi hesap et yani kilosu gayet iyi seninkisinin.
Maşallah ona
evet canım benim büyük kızsaolasın.senin bebişde gayet iyiymiş maşallah..
var kuzum fırfırlı donumuz,fırfırlı şapkamız ve elbiseleri herseyi varmıs..pembe dantel güllü elbisemiz bile var tek sorun irem yaz bebeğiydi bakalım bu denk gelip giyebilecekmi o elbiseleri falan
masallah tosbikee önden gitmeye devam hanormaldir azom erkek bebişler daha iri doğar genelde kızlara göre.sen gör bak kuzey tosun gibin doğacak hemde normal doğumla :1:
evet canım benim büyük kızsaolasın.senin bebişde gayet iyiymiş maşallah..
var kuzum fırfırlı donumuz,fırfırlı şapkamız ve elbiseleri herseyi varmıs..pembe dantel güllü elbisemiz bile var tek sorun irem yaz bebeğiydi bakalım bu denk gelip giyebilecekmi o elbiseleri falan
masallah tosbikee önden gitmeye devam hanormaldir azom erkek bebişler daha iri doğar genelde kızlara göre.sen gör bak kuzey tosun gibin doğacak hemde normal doğumla :1:
yap tabiii.hem de cok ara vermeden yap.bunu o kadar yürekten söylüyorum ki anlatamam.neden 8-9 sene bekledim diye kızıyorum kendime.nasılsa tek kalsın istemeyeceksin.sen istesen yarın bi gün kuzey tutturacak kardeş diye.sonrada ben gibin sıfırdan baslamak tuhafına gelecek..kuzey 2.yasını görsün sen doğurdum diyene kadar 3 olur.inşallahta senin gibin güzel bide kızın olurr..Abooowww Allah yardımcım olsun o zaman kız![]()
Benim gelinime herşeyin en güzeli, güllüsü dallısı yakışır..Ya böyle bahsedince bi tanede kız yapıveresim geldi..Zaten kızı bulana kadar devam
evet tatlım saolasın...:sirin:
masallah tatlı cidden kızın.. yerim operin onu ben.....
fırfırlı donunuzda ayrıca süperkmişşşş..........
yap tabiii.hem de cok ara vermeden yap.bunu o kadar yürekten söylüyorum ki anlatamam.neden 8-9 sene bekledim diye kızıyorum kendime.nasılsa tek kalsın istemeyeceksin.sen istesen yarın bi gün kuzey tutturacak kardeş diye.sonrada ben gibin sıfırdan baslamak tuhafına gelecek..kuzey 2.yasını görsün sen doğurdum diyene kadar 3 olur.inşallahta senin gibin güzel bide kızın olurr..
saol canım..kızım öle tatlı ki tadın dan yenmiyor bazen.babamız iş yemeğinde geç gelecek bütün hırsını benden cıkartıyor su an.keske o resimdeki cenesi az olan iremcik olarak kalsaydı demiyo değilim.
Ağzın bal yisin kız inşallah![]()
İrem'e bol bol bak da benim gelin de kopyası olsun
iremde babamıza o kadar cok bakmısım ki iremi 9 ay falan erkek sanardı herkes.bu sefer kendime bakıyorum kuzum :kahkaha: sarı olsun istiyorum gözleri dedesi,dayısı gibi yeşil olsun istiyorum(allahım önce sağlıklı olsunda sonra bu dediklerimde olursa cok sevinirim aminn)
öperim senii güzel hatun..kuzey oğlanımızada ii uykularrben ireme masal okuyacakmısım öle uykusu gelirmiş....sırf kapriss bu cadı kesin kaynanam gile cekti zilliii..
iyi geceler kızlarrr..