2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Arkadaslar saolun var olun, yarım cozumle dun banyo işini hallettiler ama gene olabilir gibi kokten cozemediler..neyse.............
bugun sabahtan doktora gittim, minnoş oluşumu gordum ilk defa karsıdan yuzunu gordum 4D de..........:huhuu::huhuu:
azelya ve layla doktor kontrolleri varmıs sizinde nasıl gecti guzeller?

canlarımmmmmmmmmm selamlarr:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aleykümselam iyiyim sen nasılsın
benim 27+0da 1032ydi normal mi ya
bana az gibi geliyo gerçi maşallah tabii ama
maşallah bebişine

bende iyiyim canımcım sen bir hafta ilerisin heralde bizden kilosuda gayet iyi maşallah doktor bu aydan itibaren haftada 100-150 arası kilo alırlar dedi

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Arkadaslar saolun var olun, yarım cozumle dun banyo işini hallettiler ama gene olabilir gibi kokten cozemediler..neyse.............
bugun sabahtan doktora gittim, minnoş oluşumu gordum ilk defa karsıdan yuzunu gordum 4D de..........:huhuu::huhuu:

hoşgeldin şekercim inşallah birdaha sorun çıkmaz hamile hamile zor olur üşütmedin umarım oluşun nasıldı yüzü anlatsana bizim iyi gitti kontrollerimiz azelyayı bilmiyorum bugün gelmez heralde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
teşekkür ederziz teyzoşlar Allahım hepimizin miniklerini korusun

aminn.

:hgeldin

oğluşunu da yerim.

bu arada hayatımmmmmmmmmm naber??? ;)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hoşgeldin şekercim inşallah birdaha sorun çıkmaz hamile hamile zor olur üşütmedin umarım oluşun nasıldı yüzü anlatsana bizim iyi gitti kontrollerimiz azelyayı bilmiyorum bugün gelmez heralde

masallah senin yavrunada canım, biraz once okudum yolunda gitiş hersey....:huhuu:
ayy canım agzini acıp kapatıyodu durmadan bide bi gulucuk verdi gibi oldu sanki...ehehhh eşime gosterdim bak sana cekmiş dedim, adamcagız mutluluktan dort koşe oldu ehehhh:huhuu:....

aminn.

oğluşunu da yerim.

canummm..hosbuldukkkkkkkk:panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Hoşgeldin canım, gözünaydın maşallah...

kızlar bu smoşdaki arkada duran mor kurdelalı bana benzemıyo mu. ahahhahaha

ehehehe hakket :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
inşallah canım ve şu 2 haftada da iyi kg alsa inşallah

yorgun

oyy kıyaman:( nıye kız? gece yük mü taşıdın? :eek:ky:

Hoşgeldin canım, gözünaydın maşallah...

ehehehe hakket :D

di mi? şahsına münasır bi tip ya aynı ben. ahahahahha. takmıyo ciddi ortamı o anlarım ben.

bemce mor kurdelalının yanındaki daha bi andırıyo kibin ama....:deli:
buda ben olabulur:deli:

o aynı azo. baksana delilik akıyoher tarafından... sen ilk baştaki sakin tipsin. evet o sensin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

di mi? şahsına münasır bi tip ya aynı ben. ahahahahha. takmıyo ciddi ortamı o anlarım ben.

o aynı azo. baksana delilik akıyoher tarafından... sen ilk baştaki sakin tipsin. evet o sensin.

evet ben de tam o yanındaki azo dicektim :D
ben buyum bak
belki bu da olabilirim :elis:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
masallah senin yavrunada canım, biraz once okudum yolunda gitiş hersey....:huhuu:
ayy canım agzini acıp kapatıyodu durmadan bide bi gulucuk verdi gibi oldu sanki...ehehhh eşime gosterdim bak sana cekmiş dedim, adamcagız mutluluktan dort koşe oldu ehehhh:huhuu:....
ayyy maşallah ağzını yirim onun bizimkide ağzını açıp kapatıyordu balık gibiler ne yapsın yavrucaklar
inşallah canım ve şu 2 haftada da iyi kg alsa inşallah

alır alır merak etme sonra tosuncuk doğurursun karışmam (yada doğuramazsın):1:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

evek ilk baslarda hep sakinnnnnnnn bi tip sanılırım ilkin soguk sonra sıcak ama......... :-gozluk

Napim be kuşum takılıyoruz...Sabahtan daha iyiyim, akşam ola da gitsek modundayım

tatlım evet haftanın yorgunlugu tabii iyice dinlen haftasonu...........
ama sabahki yazılara bakamadım ben....... hersey yolunda insallah?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar