Ahaaaa Kaynanam arıyo.Şaka gibi!
puahuahauhauah sana gelmesınler kız akşama. a

Ahaaaa Kaynanam arıyo.Şaka gibi!
eheheh tam kaynanalardan bahsediyorduk ki ben, benimkinin benim evimi kendi evi sandığını, kafasına göre dekor objeleri aldığını kafasına göre yerleştrdiğini, evime gelecek misafirlerin ilk önce o'nu aradığını, her şeyin en iyisi için verdiği mücadeleyi anlatıyodum ki telim çaldı.
arayan babamdı deyip ismail yk'dan şapır şupur şarkısına girmek isterdim ama telefon çaldı arayan kaynanamdı. aynen şöyle dedi bak: gökçe kızım bebiş napıyo? tekmeliyo mu kurban olduğum! annennle konuştum şimdi akşam sana doğru çaya gelecez.
o kadar dumur oldum ki ağzımdan iyiyim, napayım aa bu akşam evde yoktuk diyemedim. bu kadar konuştuk sadece iyi diyebildim o kadar. ahha. süprizzzzzzzzzzzzzzz...
yuha kız o ne emri vakidir öleharbiden süpriz akşam napcaktınız???
keşke kaynanan konuşurken hatlarda sorun varmış gibi yapsaydın dıt dıt dıt dıt aradığınız kişiye ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyiniz sonrada tünele giriyordum ondan kesildi derdin:kahkaha:
sevişecektik. ne biliyim kız napacaktık. bende bel fıtığı var. arada kalçama doğru vuruyor agrısı. hava da kapalıysa agrılarım dayanılmaz oluyor. bu 1 haftadır onla ugraşıyorum. biliyor da daha henuz geçtiğimiz perşembe bendeydi ve halimi gördü... ayaga kalkarken onur'un beni kaldırdığını falan. buna rağmen bugun yine aradı işte bı de annemi de alet edıyo çakal. tabı gokçe kardeşin, hemen aradı anasını dedi boyle boyle akşama sen gelmıyeceksin. sordugunda da, gokçe rahat edemez şimdi hızmet eder bıze ben bılıyorum onu zaten yureyemıyo kız rahatsız ben gelmıcem dersın dedım. tamam kızım sen bişi dıyosun vardır bı bıldıgın dedi canım annem... anladı hemen. ama bizim hanfendüden hala ses yok bak annem onu aramsına ragmen.
ah kız burda konuyu konuşurken telim çaldınca napacagımı şaşırdım. şoka gırdım inan. a
ha
puahuahauhauah sana gelmesınler kız akşama. ah ay ölürüm ben buna ölüğrrrrrrrrrrrrr
sevişin güselleşin ayıpçı seni :zonk: geçmiş olsun gökçe hayırdır bende oturduğum yerden kalkamıyorum eşim kaldırıyo aaa hayret bişi yaa iyi yapmışın anneni aramışın ama kaynanan ısrarla gelcem diyo he gelsin bakalm sende fazla kalkma eşin yapsın hizmetini yada en azından yardım etsin sana
Ay yok.Pijaman varmı diye aramış.:acep:
Sabahlık bulamamış da yerine pijama mı alsınmış.Pijamam var çok iyi biliyo, 1 pijama 1 geceliğim var hatta pijama pembe gecelik kırmızı, sabahlığı ne renk alalım dedi kırmızı dedim o zaman gecelik bende kalsın da ona uygun sabahlık alayım dedi!
Yok maksat şey sabahlık bulamadım ama günah benden gitsin, pijama lazım mı diye protokol icabı sorayım bblau da pijamam var desin, olay kapansın.
benn geldimmm azelyaya bakayım didim ama gelmemişş.. laylacımm gözünaydınn cnmm bende pazartesi güzel haberlernen dönerimm insallahh sizin gibi:1::1::1:
cıkıyorum ben yine yaaa.. kaynanam yemege geliyo didi miydim size. ? didiydim galiba.. görümcemde caya geliyyy.. öbür görümceme ayıp olcakk malum ikisi burda olcak aksam ama herkesi cagırmaya kalksam ne evde oturcak yer var ne bende o kuvvet. simdi bile su halde 6 büyük 2 cocuk olduk:zonk::zonk: tansastan bana 14 sticker verdi kadın ama ne işe yaradıgı söylemedi kasada. pyrex mi yine acaba:acep:
burnumunn sagg deliginin üstünde badem büyükklügünde üstü kraterlii bi ucukk gözümün içine bakıyo. allah ımm o kadann igrenc kii kelimelerle ifadesi yok:ayk::ayk: burnum da hala tıkalı iyilesemicem heraldehade ben kactımm gideyim yemeklerimi yapayım evimi süpüreyimm. sileyim vesaire vesaire vesaire
Ay yok.Pijaman varmı diye aramış.:acep:
Sabahlık bulamamış da yerine pijama mı alsınmış.Pijamam var çok iyi biliyo, 1 pijama 1 geceliğim var hatta pijama pembe gecelik kırmızı, sabahlığı ne renk alalım dedi kırmızı dedim o zaman gecelik bende kalsın da ona uygun sabahlık alayım dedi!
Yok maksat şey sabahlık bulamadım ama günah benden gitsin, pijama lazım mı diye protokol icabı sorayım bblau da pijamam var desin, olay kapansın.
ah yarıldım ya. ne kızım bu boyle bugun kaynana ağırlama günü mü. öfffffffffff en sonunda kafamda bardak kıracam caner gibin yanlarında anlıcaklar dellendiğimi.
ne sevişmesi kız)) kanepeden zor kalkıyorum bu ara. torununa bişiyler almış evıme de kırlent
)) onları geterecekmiş. oğlu her akşam uğrar ona veremez tabi. ılla gelıp kendı gosterecek. kırlent almış bana ya kendı zevkıne gore. a
ha.
çaylarını demlerım otururum...
hoşgeldin ecrin sağolasın canım inşallah senin sonuçlarda iyi çıkar sen anlatırken ben sıkıldım bu neyaa sen gitseydin yemeğe çaya hamile kadına bu kadar zahmet verilirmi yaaaabenn geldimmm azelyaya bakayım didim ama gelmemişş.. laylacımm gözünaydınn cnmm bende pazartesi güzel haberlernen dönerimm insallahh sizin gibi:1::1::1:
cıkıyorum ben yine yaaa.. kaynanam yemege geliyo didi miydim size. ? didiydim galiba.. görümcemde caya geliyyy.. öbür görümceme ayıp olcakk malum ikisi burda olcak aksam ama herkesi cagırmaya kalksam ne evde oturcak yer var ne bende o kuvvet. simdi bile su halde 6 büyük 2 cocuk olduk:zonk::zonk: tansastan bana 14 sticker verdi kadın ama ne işe yaradıgı söylemedi kasada. pyrex mi yine acaba:acep:
burnumunn sagg deliginin üstünde badem büyükklügünde üstü kraterlii bi ucukk gözümün içine bakıyo. allah ımm o kadann igrenc kii kelimelerle ifadesi yok:ayk::ayk: burnum da hala tıkalı iyilesemicem heraldehade ben kactımm gideyim yemeklerimi yapayım evimi süpüreyimm. sileyim vesaire vesaire vesaire
yok de kızzzzzz... hatta bide alengirli siparis verr.. ama anne bakk yakası söyle olandan al sana zahmet de:deli::deli::deli: veya su renk al ama üstünde susu olmasın de:kahkaha:
anammm ne kadan mikemmel kaynanan var kız kimse beni aramıyor annemden başka kimse sormuyor neler aldın ne yaptın diye biz alıyoruz onlara:dertli:hımmm olsun kız bişiler almış işte her akşam çay demlemezmisin zaten (bizim evde demleniyoda seni bilemiyorum) oturursunuz idare et azcık sende
bende doktordan geldim kayınvalidemle görümcem aradı sağolsunlar nasıl geçti die anllattım o zaman sonuçlar çıkmamıştı diyemedim neyse kayınvalidem şey diyo tuğba doğum hediyesi bulaşık makinesi gönderiyim mi en güselinden diyo nerden çıktı anne dedim o kadar masrafa ne gerek var bozuk ya makinen eskisinden kurtulursun işte dedi yok anne sağol valla çok masraf olur dedim yok mok sus kız diyo banaşakasına tabi dedim illa bişi alcaksan torununa al didim onada alcam kurban olurum onu verene dedi ne diyon bu işe???
iyi fikirr kızzz kafanda bardagı kırr emme sonra olaganüstü bişi varmıs gibi davranma.. sankii canın sıkıldıkca kafanda bişi kırıyomus gibi yapp.. dogal ossun.. bi daha kimse gelmez:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayyyhhh canerrr adamımm yaaa.. ay gec kalıyom cıktım benn.. bende cay makinesini salona getiriyorum cayı biten dolduruyoo.. gittikce dogu motifleri yasatmaya basladım evde amam napimm.. yerimden kalkmıyım da ne olursa olsunn:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
hımmm olsun kız bişiler almış işte her akşam çay demlemezmisin zaten (bizim evde demleniyoda seni bilemiyorum) oturursunuz idare et azcık sende
bende doktordan geldim kayınvalidemle görümcem aradı sağolsunlar nasıl geçti die anllattım o zaman sonuçlar çıkmamıştı diyemedim neyse kayınvalidem şey diyo tuğba doğum hediyesi bulaşık makinesi gönderiyim mi en güselinden diyo nerden çıktı anne dedim o kadar masrafa ne gerek var bozuk ya makinen eskisinden kurtulursun işte dedi yok anne sağol valla çok masraf olur dedim yok mok sus kız diyo banaşakasına tabi dedim illa bişi alcaksan torununa al didim onada alcam kurban olurum onu verene dedi ne diyon bu işe???
İç çamaşırın var mı dedi.Aslında emzirme sütyeni dicektim de yanımda 7-8 tanesi adam olmak üzere 10 kişi daha olduğundan bişi lazım diil diyebildim
ay o da ayrı bi çakal. a pijama dedın de bak kesın benmkı bana pıjama aldı kesin. gecen eltımle gördüğüm bı pıjamadan konuşuyoduk kesin onu aldı tamam şimdik çözdum olayı ben....
iyi fikirr kızzz kafanda bardagı kırr emme sonra olaganüstü bişi varmıs gibi davranma.. sankii canın sıkıldıkca kafanda bişi kırıyomus gibi yapp.. dogal ossun.. bi daha kimse gelmez:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayyyhhh canerrr adamımm yaaa.. ay gec kalıyom cıktım benn.. bende cay makinesini salona getiriyorum cayı biten dolduruyoo.. gittikce dogu motifleri yasatmaya basladım evde amam napimm.. yerimden kalkmıyım da ne olursa olsunn:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
oyy kıyamannıye kız? gece yük mü taşıdın?
ky:
alır alır merak etme sonra tosuncuk doğurursun karışmam (yada doğuramazsın):1:
yuha kız o ne emri vakidir öleharbiden süpriz akşam napcaktınız???
o saman çok sevindim her zaman çikolata taşırım yanımda tansiyonum hep düşüktür rengim hemen sararır birden küt die gidiveririm kansızlıktan kaynaklanıyormuş birazda babuş ayyy çok mutlu oldum
anammm ne kadan mikemmel kaynanan var kız kimse beni aramıyor annemden başka kimse sormuyor neler aldın ne yaptın diye biz alıyoruz onlara:dertli: