huhu napıyosunuz sustunuz
bugün bir cünupluk var topikte haaa istenmeyen olaylar gelişti genelde bak şimdide herkese kal geldi şeker
huhu napıyosunuz sustunuz
bugün bir cünupluk var topikte haaa istenmeyen olaylar gelişti genelde bak şimdide herkese kal geldi şeker
pipiş haaaa pipişevet kaynananın gudubetliğinden grip oldun iyimi
h
aaaaa
çok yaşa babuş.
sümüğün akmış sil bi onu
Azoş nie gelmedi ya.
benim bilmediğim bişey mi var aslımmm?
kızz yok birileri eksik olunca muhabbet böle kalakalıyo bölece analam veremedim nirde bu azoşşşya bırak ya kaynana deme bana. kadın bi de annemi de davet etmmemiş mi ya... ah
a.
hep beraber babuşum. silmicem. akşama kaynanama gösterecem... sonra kolumun tersine silip oyle oturacam yanında. ohhh
hakkat ha. bence şoka girdi millet. ah
a
ya bırak ya kaynana deme bana. kadın bi de annemi de davet etmmemiş mi ya... ah
a.
hep beraber babuşum. silmicem. akşama kaynanama gösterecem... sonra kolumun tersine silip oyle oturacam yanında. ohhh
hakkat ha. bence şoka girdi millet. ah
a
Hayatım cok gecmiş olsun kayınvalidene... sen de kendine iyi bak canım...
hayatım büyük geçmiş olsun rabbim daha beterlerinden korusun yaaa..o senin kayınının dengesizliğiydi bacım senle ne alakası var boşver sen herkes bilir kimin ne olduğunu
ha ha hapşuuuuuuhhhhh. ah grip de oluyorum süper bi gun Allah'ım..
Hayatım unnadolar kargolanmış gördün mü?
sabah da dediydim ya bugun kargolancak die
napacagımı buldum. şimdi netten esra erolun programından goruntuler ındırecem. çekecem cd'ye. akşam koyacam tv ye izlesin hıç konuşmasın. bende uyuyım. nasıl?
oyle saçma programları ızlerken transa geçıyo bıldıgınız.
heee bilerek sümükten balonlarda yap kız sonra bir tık daha öte get yala onuuuuuuuuu(kaynanaı değel haaa)sümüğünü:deli::deli::delifff çok pis iğrençleştimmm
napacagımı buldum. şimdi netten esra erolun programından goruntuler ındırecem. çekecem cd'ye. akşam koyacam tv ye izlesin hıç konuşmasın. bende uyuyım. nasıl?
oyle saçma programları ızlerken transa geçıyo bıldıgınız.
ığğğğğğğğ ne diyon kızzzzzzz:ilknur:
dün bütün gün yoktum kimse sormamış bugün gıçınızı yırttınız azoş
nerde diye hıhhhh küstüm ben sizeeeeeeeeeeeeeeeeee
beni sevmiyonuzzzzzzzz
alır oğlumu giderim görürsünüz gününüzü
kendine koca mı arıyo kız yoksa sana kuma mı :zonk:
Şöyle bir geçmişe baktımda kızlar; amma kaynatmışınız..
Gökçecim, hakkateten süpriz yapmış kayınvalden ne gerek varsa.. Benimkide gelince öyle süs biblo gibi oturur sinir oluyorum..
Azoş gelmemiş daha..
Hayatım geçmiş olsun canım, Allahtan acil şifa dilerim..
Bende bugün işten erken çıktım ,dolaştım. Bebek odası perdesi baktım.. Halı baktım.. Bebek çikolatalarına baktım. Alcaklarıma karar verdim gibi..
Tabi bide eşime göstereceğim o da bağenecekmi bakalım:1: Perde bakarken tuttruyor araba desenli perde diye, beni sinir ediyor vallahi..
dün bütün gün yoktum kimse sormamış bugün gıçınızı yırttınız azoş
nerde diye hıhhhh küstüm ben sizeeeeeeeeeeeeeeeeee
beni sevmiyonuzzzzzzzz
alır oğlumu giderim görürsünüz gününüzü