Pİİİ yazıklar olsun hepinize kimse beni merak edip de sormamış :böö: :böö:
Yaaaaaaaaaaa
evet, her an atılabilirm şu an, çünkü geldi kendileri :acep:
ene ecrin seni de mi attılar??? yuh ya yuh. burayı okuyup şu şu şu diğer topıkte de yazıyor haberınız olsun demıyorlarsa ben de gökçe değilim. kafayı yemişler.
aa öyle deme, bugun bi tanesi 4000 sayfayı kutluyordu, diğeri de kıskananlar çatlasın yazmış altına hemen.
yahu o dörtbin sayfanın 3500 zaten bizim muhabbetlerle dolu. kendine nıye pay biçtin şimdi?
ama yakındır senı de uçururlar bebiş.
Günaydın canım....Boşver keyfine bak
Bak kaynanalarımız da benziyo babuş senle. Kötü insan değildir kayınvalidem ama dediğin gibi oğlunun evlendiğini bi kabullenememe var, kıskançlık da vardı. Ben evleneli 3,5 sene oldu ilk zamanlar bu daha belirgindi, evime kafasına göre bişeyler alır, misafir organizasyonunu aynı seninki gibi kendi yapar, her şeye dahil olmaya çalışırdı. Bu azalarak yakın zamana kadar sürdü. En son bir olay oldu o mihenk taşıdır ilişkimizde.
Benim evim öyle pek klasik döşenmiş bir ev değil. Örtü kullanmam mesela ben mobilya üstüne filan, servis sehpalarım yoktur, öyle masadır konsoldur üzerine biblolardan, büyük büyük süs eşyalarından hazzetmem. Kadın da nerde arabesk süs eşyası kullanmayacağım şey varsa doldurur
En son bi fiskos masası alıcam sana diye tutturdu, eşim de ben de alma biz o tarz bişey kullanmayız hem ev büyük değil nereye koyucaz dedik ama dinlememiş almış. Birkaç zaman eve getirmemek için hep kaçamak yaptım ama sonunda tutuşturmuş eşimin eline yollamış. Nereye koyucaz dedim bunu, salonda yer mi var, antrede portmantonun yanına koy diyo kayınvalide
Neyse koyacak yer yok deyip geri yolladım fiskosu. Eşim de anne bunu iade et, çok istiyosan bari servis sehpası al da kenarda durur hiç olmazsa demiş. Ne sehpa geldi, ne de fiskosun lafı açıldı, nede bize bişey aldı o günden sonra
Benim görümceninkiler öyle işte babuş. İlk evlendiğimde evime ilk geldiği gün, plazma tv.ye cep telefonu fırlatmıştı öyle diyim sana.
Bir sonraki aşaması da içi cam bardak dolu olan cam dolabın kapaklarına asılıp ayaklarını yerden kesmek ve kızmam için suratıma pişkin pişkin bakmak olmuştu veledin.anası da bi o kadar rahat.
:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: çok komikmiş seninki yaf, ben de soğuğumdur, hala anne diyemem mesela kendisine kaldı ki annecim falan, eşimin teyzeleri falan da hep burada çok da samimiler onlar ama ben hep uzağımdır, diğer kuzenlerin eşleri komşularla bile teyzecim modundayken ben hep resmiyimdir. ondan bana pek bulaşmazlar, başta garipsemişlerdir muhakkak ama benim kendi akrabalarımla bile vıcık vıcık bi ilişkim yok ki napayım :deli:
evet, her an atılabilirm şu an, çünkü geldi kendileri :acep:
peki sen bu bembeyaz evi minik canavarının gazabından nasıl koruyacaksın??? bana dert oldu taa burdan.he işte aynen öyle. benim evde gayet sade döşenmiş ne vitrinim var ne konsolum. orta sehpam bile yok düşün. biri siyah biri beyaz iki adet servis sehpam var onlarda da o kadar ağır ki kaldıramıyorum ben. benimki de sana bi servis sehbası alacam dıyo taa başından beri. ama bakalım kesin gider koyu kahve alırgelir. o gelince çıkarır koyarım önünegeçen çaya gelmeyi istemesinin sebebi de - benim koltuklar beyaz deri ya, hep diyorum ben arada şunlara renk olsun diye deriden kırlent mi alsam diye. (ama benim dediğim böyle fuşyalı yeşilli cam göbeği renginde canlı tonlardan kırlentler)- sana kırlent aldım kızım onları da verırım. ki adım gibi biliyorum simli, allı pullu şeyler aha yazdım şuraya kesin ya kesin.
babuş çocuk meselesıne fazla yorum yapamayacagım. off off.
peki sen bu bembeyaz evi minik canavarının gazabından nasıl koruyacaksın??? bana dert oldu taa burdan.
:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:daha da aazgımı açarsam ben de gökçe değilim ya. bu kadar olur. yok abı kadında kesin dedektör var kesin. aradı şimdi, "anneni aradım, akşama sana doğru gelecez çaya" dedi bana.
ahah
hah a
h. artık annemi de arıyo annemi de davet ediyo yani. a
hahhah. kızlar a
hah biri beni tokatlasın. lüften tokatlasın.
daha da aazgımı açarsam ben de gökçe değilim ya. bu kadar olur. yok abı kadında kesin dedektör var kesin. aradı şimdi, "anneni aradım, akşama sana doğru gelecez çaya" dedi bana.
ahah
hah a
h. artık annemi de arıyo annemi de davet ediyo yani. a
hahhah. kızlar a
hah biri beni tokatlasın. lüften tokatlasın.
Ehehehehehehe
Cuma akşam bi planınız olamaz yani, önce bi sana sorsaymış keşke müsait misin diye
nı hoaoa ahıahıa ahaıahaoaa yok 2 gün önce gelemedi ya içinde kaldı tabi şimdi annemin yanında bana hedıyelerını verecek bak bunlar kırlantlerin bunlar da bebeğin bişeyleri. maksat "bak dünür ben kızını ne kadar seviyorum 40 ı çıkana kadar ben bakayım ne olur" sonra her akşam değil ama 2 gün arayla akşamları geliriz artık " imajı sergilemek.
öffff delirecem ya yeminle delirecem. ahah
h a
h
hhaa sinirden kriz geldi.
kızmıyım diye de annemi de alet edıyo davetine bak bak))
ama şimdi eşime mesaj çekttim, dedım insan iyi misin dıye bı sorar evde misin dıye bı sorar. ayıptır bana sormadan benim evıme gelmek için annemi arayıp plan da yapıyor artık ayıp ayıp yazdım.
bakalım nolacak. ah
.
bnn cıkıyorumm kızlarr.. evi derleyip toparlayayımm aksam kayınvalidem yemege gelicek.. dün 60_69 kg topigi,nden bi arkadas bana cevizli kek tarifi vermişti. dün gece gece onu yaptım.. nasıll güzel olduu ben bir kekk özürlüyken üstelik:kahkaha: kıza bi tesekkür edemedim neyse yarın artık. cayın yanına da keki cıkartırımm. markete de gitmem lazım yemek yapıcam evde bişi yok:zonk::zonk: hadii görüsürüsss öptümm sizii
Bana da geçen kaynım şey dedi.Evin ısınıp ısınmamasından çıkmıştı da. Artık bi süre bizde kalırsınız bebek olduktan sonra zaten bikaç ay filan. Neden dedim hayırdır? Ne bileyim yalnız olmaz, ablam hep bizde kalmıştı da bebek olunca dedi. Dedim annem gelecek benim, sonra da ben Eskişehire gidicem, öğrenince kendim bakarım sizin ev küçük,kalabalık, bi biz eksiğiz
Bozuldu.
Nişanıma bile gelmedin ayol, şimdi bebeğin bakımı mı dert oldu
Cevabını merak ettim babuş eşinin