2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bizi de istemicekler aslı yakında, vıyyyyy onlar mı gelecek, offf diye dedikodumuzu etcekler :D

Bizimkiler de gelmez, ama sürekli gelin gelin diye baskı yaparlar.
Artık onu da yapamıyolar ama...

Azoş doktora gitceedi bugün.

aman bende yüzlerinden anlarım gitmem vallaha ne gitcem:):dill:bizde dün eltimlerdeydik onunda sen gibi 6 ve 10 yaşında kızları var.offf tam bir başa bela küçük asya bana hediye neden almadı diye başladı ağlamaya karnıma falan vurmaya çalıştı ula dümbük biz aldık ya amcanla doğmamış bebemden ne istiyon dedim:)içimden tabisi:)hee azoşgelsinde güzel haberlerini alalım inşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
biz her hft gideriz, düzenli artık yani, ama neredeyse her akşam benim annemlerdeyiz zaten. o yüzden eşim annemlere gidelim dediğinde ikiletmem, hatta bazen ben sorarım gidelim mi diye...

benim ailem başka ilde...O yüzden her hafta gidemiyoruz.
eskiden çok baskı yaparlardı haftada bir gittik mi nerelerdesiniz diye illa bi sitem işitirdik,3-4 olsun isterlerdi,her anımıza ortak olmak isterlerdi.
şimdi haftada bile gidemediğimiz oluyo...
çok bıktırdılar o zamanlar beni kendiliğimden teklif edesim gelmiyo benim artık...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hayatım geldin mi kız.
Seni bekliyodum günaydın.
Unnadoyu aradım sabah, bugun kargolayacaklarmış, dün tedarik etmişler malzemeleri.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
benim ailem başka ilde...O yüzden her hafta gidemiyoruz.
eskiden çok baskı yaparlardı haftada bir gittik mi nerelerdesiniz diye illa bi sitem işitirdik,3-4 olsun isterlerdi,her anımıza ortak olmak isterlerdi.
şimdi haftada bile gidemediğimiz oluyo...
çok bıktırdılar o zamanlar beni kendiliğimden teklif edesim gelmiyo benim artık...

insanın ailesinin başka ilde olması kolay değil, hele hamileyken çok zordur herhalde, insan hep ilgi alaka bekliyo çünkü Allah kolaylık versin sana ve senin gibi ailesinden uzak olanlara.....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
insanın ailesinin başka ilde olması kolay değil, hele hamileyken çok zordur herhalde, insan hep ilgi alaka bekliyo çünkü Allah kolaylık versin sana ve senin gibi ailesinden uzak olanlara.....

Amin canım…Alıştık gurbetliğe.Allahtan kardeşim burda benim.
Annem de ay sonuna yada aralık başına gelecek Allah izin verirse yanımıza.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:)) bak o konuda şanslıyım ben, evlerimiz baya bi uzak, ayda yılda bir gelirler onda da hafta sonu gündüz gelirler, yemek olayına hiç girişmem zaten artık beklemiyorlar da yemek yapmamı. söyleriz dışardan ne istiyorlarsa, ya da yemeğe götürürüz. ama biz her hft muhakkak gideriz onlara, karnımız toksa da azar işitiriz yemeğe gelin bi dahakine diye.... :hihi:

bizim de uzak sayılır. çay içmeye gelmek için taksiye bınıyolar düşün. :))

bi kere babuş şey demişti kaynanası için; "benım kaynanada her şeyin "en'i hastalığı var" diye. düşündüm benimki de oyle. en ıyı gelınler onunkıler, en ıyı oğlanları o yaptı. en kusursuz kaynana o. en ılgılı en ıyı. en en ennn...

işin komiği çok da iyi insanlar olması. ama kaynanamda hala oğullarının evlendiklerine inanamama hastalığı da var. konduramıyor. oğulları hep haklı. hep ama. bı de bizim evler de onun evi. :))

sürekli evime bişeyler alıyor mesela. nevresım takımı, yastık kılıfı, kırlent süs püs. ev benim değil o'nun. temızlıkçı kadınla bana gelıyo bu ben işte oluyorum illa kafasına göre bi değişiklik yapacak. o bibloyu ordan alır başka yere koyar falan. ılk evlendıgımde h.sonu misafır organızasyonu o yapıyordu. bana gelecekler onu arıyordu falan :))) ahhahahahahahaha. çok iyi ama değişik bı kadın.

Benimkiler pek gelmezler bana.Çok nadir.
Ama birkaç kez görümcem yolunu yaptı bu ara gelicem diye,Allahtan en sonuncusunda doktordaydık yırttım.
İki çocuğu var, ayıplamayayım karnımda evladım var da, evlere şenlik.
Küçük de değiller biri 6,biri 10 yaşında ama sanırsın 3 yaşındalar.Yaramazlık olsa çekersin, bildiğin şımarık ve edepsiz bunlar...E karnı burnunda çekemiyo insan tabe.

aiyyyyy babuş.. yaramaz çocuk hakikaten bı fena. benim ev beyaz lake demiştim. çay bardağının altına falan bişi koyman gerekıyor. dırek sararıyor masanın üstu falan.

benım bu kuzenin var 2 adet oğlu var. (ya karnımda çocuğum var ama bı değişikler. mutfak dolabının üst kısmınının içine falan gırıyolar düşün.) geldiler bıgun bana, aman allahım. o masamın üstünde araba sürdü, arabanın rengi direk masanın üstünde yol yol çizikler. eline ne geçse atıyor fırlatıyor falan. kuzenım o kadar gerıldı ki dedım çocuk onlar bırak. en son dayanamadı pastasını bıle yemeden kalktı çocuk bızden. yok kuzi ben bunlarla bu yuzden bı yere gıdemıyorum işte dedı. bu arada gelinimiz kuzenın eşi bı o kadar rahat.

gecen yenı eve taşındım ya teyzem bızdeyken aradılar teyzem de gokşedeyız dedı. eşi hemen ay bızde gıdelım demiş kuzen "oldu kızın evının agzına ettıler yenı evını de mı mahvetsınler" demiş. demem o ki ahahahahhaha anne ya da babab tutacak çocugunu salarsan boyle oluyor işte.

öff ne uzun ve sıkıcı yazıyorum bugun ya ıyyy.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarrrr günaydınnnnn... kesinlikle özel mesajları okuyorlarrmıss diger mahallede. cünkü üyeligim talebim!!! üzerine süresiz pasif hale getirilmiş:zonk::zonk::zonk: arkadaslarım kaldı orda.. neyse artıkk baska isimle msn atayım onnara.. rezalett:zonk::zonk: ne zaman talep ettigimi de hatırlamıyorum ama

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
gökçe sen de bulmuşsun da bunuyorsun kadın temizlikçisiyle gelmiş kız evine, ne güzel gelinim yorulmasın demiş, ne var iki biblonu yerini değiştirse, hediye de getiriyormuş negzl, yok yok gelin kısmına yaranılmaz :1: /SIZE]

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlarrrr günaydınnnnn... kesinlikle özel mesajları okuyorlarrmıss diger mahallede. cünkü üyeligim talebim!!! üzerine süresiz pasif hale getirilmiş:zonk::zonk::zonk: arkadaslarım kaldı orda.. neyse artıkk baska isimle msn atayım onnara.. rezalett:zonk::zonk: ne zaman talep ettigimi de hatırlamıyorum ama

benim üyelik devam ediyor arada okuyorum ama hep aynı kişiler arasında sohbet devam ediyor...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benim üyelik devam ediyor arada okuyorum ama hep aynı kişiler arasında sohbet devam ediyor...

ben orayı okumuyorum cnmm.. sadece arkadaslara özelden msj attıydımm kızlarr su adreste diye:zonk::zonk: ben 60_69 kg arasındakiler zayıflıyor topigine giriyodum.. :acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçe sen de bulmuşsun da bunuyorsun kadın temizlikçisiyle gelmiş kız evine, ne güzel gelinim yorulmasın demiş, ne var iki biblonu yerini değiştirse, hediye de getiriyormuş negzl, yok yok gelin kısmına yaranılmaz :Cokkomik:

ya dıyorum ya kadın 10 numara bı hatun. kibar nazık sessız ama bazen bışı oluyo aradakı frekans tutmuyor benim.

böyle arayıp evrıvaki yapar gibi (ki belki de öyle olduğunun farkında bile değil) bizde sizin tarafa gelicez çay içmeye falan demesi delirtiyor beni.

sanırım, çok samimi olmaya çalışıyor. ve ben normal hayatta pek samimi bi tip değilim. sevmiyorum öyle vıcık vıcık gelip gitmeleri, annecimli, babacımlı lafları falan.

ya şimd bak, eltim anlattı; kızın evine gitmiş bu. çamaşır katlamaya başlamış. sonra oğlunun çorap çekmecesini almış (nrden biliyosun o çekmecinin oğlunun çorap çekmecesi olduğunu) bildiğin çıkartmış yerinden salona getirip düzenlemiş.

aynı olayı ben hastayken bana da yaptı. biz prezervatıfle kornuyorduk ve pre. kutusu eşimin çekmecesinde duruyordu. benim evde de çamaşırları katlıyo çekmeceyi açmış eşimin atletlerini boxerlarını yerleştirmiş.

tamamen iyi niyet ama üstüne vazife değil o çekmeceleri açamak. kaldı ki haddin de değil.

anlıyo musun böyle bi kadın. aman ne olacak ki sizde benim kızımsınız utanmayın tarzında.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ene ecrin seni de mi attılar??? yuh ya yuh. burayı okuyup şu şu şu diğer topıkte de yazıyor haberınız olsun demıyorlarsa ben de gökçe değilim. kafayı yemişler.

aa öyle deme, bugun bi tanesi 4000 sayfayı kutluyordu, diğeri de kıskananlar çatlasın yazmış altına hemen.

yahu o dörtbin sayfanın 3500 zaten bizim muhabbetlerle dolu. kendine nıye pay biçtin şimdi?

ama yakındır senı de uçururlar bebiş.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bizim de uzak sayılır. çay içmeye gelmek için taksiye bınıyolar düşün. :))

bi kere babuş şey demişti kaynanası için; "benım kaynanada her şeyin "en'i hastalığı var" diye. düşündüm benimki de oyle. en ıyı gelınler onunkıler, en ıyı oğlanları o yaptı. en kusursuz kaynana o. en ılgılı en ıyı. en en ennn...

işin komiği çok da iyi insanlar olması. ama kaynanamda hala oğullarının evlendiklerine inanamama hastalığı da var. konduramıyor. oğulları hep haklı. hep ama. bı de bizim evler de onun evi. :))

sürekli evime bişeyler alıyor mesela. nevresım takımı, yastık kılıfı, kırlent süs püs. ev benim değil o'nun. temızlıkçı kadınla bana gelıyo bu ben işte oluyorum illa kafasına göre bi değişiklik yapacak. o bibloyu ordan alır başka yere koyar falan. ılk evlendıgımde h.sonu misafır organızasyonu o yapıyordu. bana gelecekler onu arıyordu falan :))) ahhahahahahahaha. çok iyi ama değişik bı kadın. .
Bak kaynanalarımız da benziyo babuş senle. Kötü insan değildir kayınvalidem ama dediğin gibi oğlunun evlendiğini bi kabullenememe var, kıskançlık da vardı. Ben evleneli 3,5 sene oldu ilk zamanlar bu daha belirgindi, evime kafasına göre bişeyler alır, misafir organizasyonunu aynı seninki gibi kendi yapar, her şeye dahil olmaya çalışırdı. Bu azalarak yakın zamana kadar sürdü. En son bir olay oldu o mihenk taşıdır ilişkimizde.
Benim evim öyle pek klasik döşenmiş bir ev değil. Örtü kullanmam mesela ben mobilya üstüne filan, servis sehpalarım yoktur, öyle masadır konsoldur üzerine biblolardan, büyük büyük süs eşyalarından hazzetmem. Kadın da nerde arabesk süs eşyası kullanmayacağım şey varsa doldurur :)
En son bi fiskos masası alıcam sana diye tutturdu, eşim de ben de alma biz o tarz bişey kullanmayız hem ev büyük değil nereye koyucaz dedik ama dinlememiş almış. Birkaç zaman eve getirmemek için hep kaçamak yaptım ama sonunda tutuşturmuş eşimin eline yollamış. Nereye koyucaz dedim bunu, salonda yer mi var, antrede portmantonun yanına koy diyo kayınvalide:)
Neyse koyacak yer yok deyip geri yolladım fiskosu. Eşim de anne bunu iade et, çok istiyosan bari servis sehpası al da kenarda durur hiç olmazsa demiş. Ne sehpa geldi, ne de fiskosun lafı açıldı, nede bize bişey aldı o günden sonra :)

aiyyyyy babuş.. yaramaz çocuk hakikaten bı fena. benim ev beyaz lake demiştim. çay bardağının altına falan bişi koyman gerekıyor. dırek sararıyor masanın üstu falan.

benım bu kuzenin var 2 adet oğlu var. (ya karnımda çocuğum var ama bı değişikler. mutfak dolabının üst kısmınının içine falan gırıyolar düşün.) geldiler bıgun bana, aman allahım. o masamın üstünde araba sürdü, arabanın rengi direk masanın üstünde yol yol çizikler. eline ne geçse atıyor fırlatıyor falan. kuzenım o kadar gerıldı ki dedım çocuk onlar bırak. en son dayanamadı pastasını bıle yemeden kalktı çocuk bızden. yok kuzi ben bunlarla bu yuzden bı yere gıdemıyorum işte dedı. bu arada gelinimiz kuzenın eşi bı o kadar rahat.

gecen yenı eve taşındım ya teyzem bızdeyken aradılar teyzem de gokşedeyız dedı. eşi hemen ay bızde gıdelım demiş kuzen "oldu kızın evının agzına ettıler yenı evını de mı mahvetsınler" demiş. demem o ki ahahahahhaha anne ya da babab tutacak çocugunu salarsan boyle oluyor işte.

öff ne uzun ve sıkıcı yazıyorum bugun ya ıyyy.

Benim görümceninkiler öyle işte babuş. İlk evlendiğimde evime ilk geldiği gün, plazma tv.ye cep telefonu fırlatmıştı öyle diyim sana.
Bir sonraki aşaması da içi cam bardak dolu olan cam dolabın kapaklarına asılıp ayaklarını yerden kesmek ve kızmam için suratıma pişkin pişkin bakmak olmuştu veledin.anası da bi o kadar rahat.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ya dıyorum ya kadın 10 numara bı hatun. kibar nazık sessız ama bazen bışı oluyo aradakı frekans tutmuyor benim.

böyle arayıp evrıvaki yapar gibi (ki belki de öyle olduğunun farkında bile değil) bizde sizin tarafa gelicez çay içmeye falan demesi delirtiyor beni.

sanırım, çok samimi olmaya çalışıyor. ve ben normal hayatta pek samimi bi tip değilim. sevmiyorum öyle vıcık vıcık gelip gitmeleri, annecimli, babacımlı lafları falan.

ya şimd bak, eltim anlattı; kızın evine gitmiş bu. çamaşır katlamaya başlamış. sonra oğlunun çorap çekmecesini almış (nrden biliyosun o çekmecinin oğlunun çorap çekmecesi olduğunu) bildiğin çıkartmış yerinden salona getirip düzenlemiş.

aynı olayı ben hastayken bana da yaptı. biz prezervatıfle kornuyorduk ve pre. kutusu eşimin çekmecesinde duruyordu. benim evde de çamaşırları katlıyo çekmeceyi açmış eşimin atletlerini boxerlarını yerleştirmiş.

tamamen iyi niyet ama üstüne vazife değil o çekmeceleri açamak. kaldı ki haddin de değil.

anlıyo musun böyle bi kadın. aman ne olacak ki sizde benim kızımsınız utanmayın tarzında.

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: çok komikmiş seninki yaf, ben de soğuğumdur, hala anne diyemem mesela kendisine kaldı ki annecim falan, eşimin teyzeleri falan da hep burada çok da samimiler onlar ama ben hep uzağımdır, diğer kuzenlerin eşleri komşularla bile teyzecim modundayken ben hep resmiyimdir. ondan bana pek bulaşmazlar, başta garipsemişlerdir muhakkak ama benim kendi akrabalarımla bile vıcık vıcık bi ilişkim yok ki napayım :deli:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ene ecrin seni de mi attılar??? yuh ya yuh. burayı okuyup şu şu şu diğer topıkte de yazıyor haberınız olsun demıyorlarsa ben de gökçe değilim. kafayı yemişler.

aa öyle deme, bugun bi tanesi 4000 sayfayı kutluyordu, diğeri de kıskananlar çatlasın yazmış altına hemen.

yahu o dörtbin sayfanın 3500 zaten bizim muhabbetlerle dolu. kendine nıye pay biçtin şimdi?

ama yakındır senı de uçururlar bebiş.

bu sayfaların hepsini okuyabiliyorlarsa uçururlar tabi, yakındır. :hihi: ama önce benim kim olduğumu anlamaları lazım, bakalım önce kim anlayacak :1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Günaydın canım....Boşver keyfine bak :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar