2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
densiz. o na neymiş.

daha tık yok. annemi aradım şimdi. akşam bana gemıyosun bişey sordu mu gökçe hasta kızın kalçası tutmuyo ben biliyorum o nu akşam gıttık mi rahat durmıcak bize de yaptırmıcak o yuzden ben gelmıyorum dıyeceksın dedım. "tamam kızım" dedi. dedım anne sakın yanlış anlama tavrım sana değil dedım. kı senın yanında yatar uzanırım bıle bılıyosun dedım" tamam kızım sen bişi biliyosun da dıyosun" dedi sorgusuz sualsiz.

Anne işte canım benim ya.Kız Anneleri böyle işte babuş. Benim annem bebeğe yün yorgan yaptırmıştı. Geçen kayınvalide aramış annemi, konusu geçmiş yorganın.Bblauya ben de sordum, evde yünüm de vardı istemedi ama yaptırma dedi demiş. :acep:
Düştüğüm duruma gel :kahkaha:
Eeee ben niye hatırlamıyorum.
Kız günah almak da istemiyorum, dedi de ben mi unuttum yoksa diye sorguluyorum kaç gündür kendimi
:acep::ajan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam kızlarrrrr.. tüm gün evde yoktum dolayısı ile hiç giremedim.. mothercare in pırlantasının son günüymüs. hastane cıkısını ve tam set bi takım aldıkk.. haketten iyi bi alısveriş oldu ama baslangıc setii tiny baby imiş. 3.4 kg yazıyoo actım pek bi minikk geldi:zonk: herkes ne dogcak zannediyon diyo ama bir hafta giyer sonra kücük olursada üzülürüm yani.. yarın da bi aksilik olmazsa yatagını alıcam. sifonyere gerek kalmadı. bugün görümcem cocuk odasının sifonyerini verdi bize. beyaz ahsap kombinli. yataga tam uycak ve benim alcagımdan daha byük. cocuga oda yapmıycagımız için kalkıp masraf yapasım yoktu zaten. iyi oldu. evdeki yerlesim olayını da düsünüp bi cözsem benden mutlusu olmucakk.. dün esimin arkadasının hanımı da bir sürü kıyafet getirdi. cocuga esyta almaya gerek kalmadı daha fazla. masallah diyim bereketli bi cocuk olucak insallah:hihi: :hihi:

aldıklarını güle güle kullan ama ciciş topiğine eklediklerini ben açamadım

buldum cnmm bizimki bunun beyazı
.................
digeri de bununn pembesi.. bundan cok daha sevimli duruyoo:cokkomik::cokkomik:

..........................
çok güzel Allah giydirmeyi nasip etsin

İşte şekerlerim; acelece yapıverdim birtane nasıl birşey olucağını göstermek için :D
Yazısını kesip tüle zımbalıcam en son.

çok güzel olmuş canım güle güle dağıt inşallah

kızlar emzirme sütyeni kaç tane almayı düşünüyorsunuz bi de hangi marka ??

Şahinler'in aldım canım şimdilik 1 tane ama alcam

hatun hızlı anam. bizi de derin düşünceler gark eıdyor işte böyle yapıp yapıp. sevmeyelım azoyu bı daha. almayalım aramıza. gitsin başka topıkler bulsun kendisine bence ... (bak şimdi agzımı nasıl yırtacak)
bunlara den den koyup devam edıyorum.

bebe yorganım yok
yastığım yok
yeterince şapkası yok
eldıveni yok
çorabı yok (kalın kalın sıcak tutsun deyu)
kuvet yok
bilumum banyo malz. yok
puseti yok

bunlar da benım aklıma gelenler.

yorgan ve yastık kullanılmıyo ki zaten

Bugün doktor randevum vardı, tosbamı gördük..Şükürler olsun iyiydi.
Boy 31 cm kilo 1460g.
4 boyutlu ultrasonla baktı, uzun uzun izledik.
Yavrucum hep esniyordu, uykulu. Babasının oğlu:)
Bebişim halen ters duruyormuş, dönmemiş..
Bana sezeryan yolu gözüküyor gibi..

maşallah canım Allah nazarlardan saklasın

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aiyyyy elitimin de oğlu olacakmış şimdi aradılar öğrendim. ehehhehehehe 2. junyır yolda bizimkine kardeş geliii bacılar.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçe kızz şaka gibi olanlar şimdi okudum aneeeeeeeeeeeeee bu ne sen konuşma daha bacım konuştukça başına geliyor:panter::panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bu arada annemlere göndermek için az önce arşivde kızlara göbişimin fotosunu çektiydim sizede yollamak istedim bakın benim sıpamada:zonk:

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0030.jpg
    Fotoğraf0030.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 68

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aman iyi olun bende dün doktora gittim oluşumu gördüm 970 g olmuş doktor tosuncuk olacak bu dedi şeker yüklememi yaptırdım sonuçlar iyi fakat kanın düşük dedi kan hapı başladım birde miğde rahatsızlıgım için bi şurup verdi benden bu kadar

gözün aydın, maşallah

bu arada annemlere göndermek için az önce arşivde kızlara göbişimin fotosunu çektiydim sizede yollamak istedim bakın benim sıpamada:zonk:

sana da maşallah aslı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aman iyi olun bende dün doktora gittim oluşumu gördüm 970 g olmuş doktor tosuncuk olacak bu dedi şeker yüklememi yaptırdım sonuçlar iyi fakat kanın düşük dedi kan hapı başladım birde miğde rahatsızlıgım için bi şurup verdi benden bu kadar

süpermiş bebişim. maşallah...

gökçe kızz şaka gibi olanlar şimdi okudum aneeeeeeeeeeeeee bu ne sen konuşma daha bacım konuştukça başına geliyor:panter::panter:

ahh ahhh :eek:ky: bişi değil şimdi eşimin başının etini yicem bu olay yüzünden sanki suçu varmış gibi.

bizde oğlanı bulana 5 bilezik var heheheheee daha bulan yok ama gördün demi bebmizin başına koyulan büyük ödülü:):)

vayyyy bizimkiler öyle bişi demedi. deselerdi şayet eltimin de oğlu oluyomuş 10 adet bilezik ağır gelirdi.

süper. 10 puan.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aiyyyy elitimin de oğlu olacakmış şimdi aradılar öğrendim. ehehhehehehe 2. junyır yolda bizimkine kardeş geliii bacılar.

hayırlı uğurlu olsun

selam kızlar nasılsınız ?

aleykümselam iyiyim sen nasılsın

benim 27+0da 1032ydi normal mi ya
bana az gibi geliyo gerçi maşallah tabii ama
maşallah bebişine

maşallah Allah nazardan saklasın

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
süpermiş bebişim. maşallah...

ahh ahhh :eek:ky: bişi değil şimdi eşimin başının etini yicem bu olay yüzünden sanki suçu varmış gibi.

vayyyy bizimkiler öyle bişi demedi. deselerdi şayet eltimin de oğlu oluyomuş 10 adet bilezik ağır gelirdi.

süper. 10 puan.

hee valla 10 bilezikle benim kaynana kalp krizi geçirerek hakkınla rahmetine kavuştuyduuuu:):)yüreğine iner valla yok kız ilk erkek bulana o yani sana:hamis::hamis:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar