Günaydın aplalar.
gunaydın babuş.
bu arada avatarına boyle ilk baktığımda o minnak kuzunun bize al yaptığını sanıyorum her seferinde.
Günaydın aplalar.
10 misafire de benden çayyy...buyrun kızlar uzaktan izlemeyın iştirak edin.
simurganka01...
simoşşş seni de atmışlar sitedenbari senin suçun neydi o nu açıklasalardı
bonkörlük tarafın tuttu heee :kahkaha: hemen vereyim apla bide bunların yanında çok meşhur bir çiçeğim daha geldi a.b cinsinden deve dikeni onuda sarayım mı apla?Lilyum attır bana ordan bi demet.
Orkide de koy.
Zenginim bugun
GünaydıııııııııııııııııııınYihuuuuuu bugün tam olarak sohbetlere iştirak edemeyecek olsam da yine de en azından yazılanları az da olsa takip edebileceğim ehiehiiiii :dill:
Pazartesi oda arkadaşım çok rahatsızdı, hapşuruyo öksürüyo. Dedim üstad doktorluğa gidip rapor almayacak mısınız? Yok demişti. Sonra doktor ona 3 gün rapor verdi. Yani bugün başlıyor. Ben de Daire Başkanıma ben perşembe cuma 2 gün rapor alacağım, üstad hasta bana da bulaşsın istemiyorum dedim. O da sağolsun haklısın tamam dedi. Sonra da Cuma gününe TBMM de toplantı çıkınca; rapor alma, perşembe benden izinlisin, cuma da Meclise git işe gelme dedi :1: Allahım çok sevinçliyim, mutluyum. :deli: Gerçi tüm toplantı dokumanlarını eve getirdim, bugün onları okuyup yarına çalışma yapmam lazım ama olsuuuuuuuun
Neeeeeeeeey :sok ah
a valla hiç haberim yok a
hhaaaa hiç güleceğim yoktu. Du bi bakiiim :1:
günaydın fıstık hoşgelmişsen bacım
GünaydıııııııııııııııııııınYihuuuuuu bugün tam olarak sohbetlere iştirak edemeyecek olsam da yine de en azından yazılanları az da olsa takip edebileceğim ehiehiiiii :dill:
Pazartesi oda arkadaşım çok rahatsızdı, hapşuruyo öksürüyo. Dedim üstad doktorluğa gidip rapor almayacak mısınız? Yok demişti. Sonra doktor ona 3 gün rapor verdi. Yani bugün başlıyor. Ben de Daire Başkanıma ben perşembe cuma 2 gün rapor alacağım, üstad hasta bana da bulaşsın istemiyorum dedim. O da sağolsun haklısın tamam dedi. Sonra da Cuma gününe TBMM de toplantı çıkınca; rapor alma, perşembe benden izinlisin, cuma da Meclise git işe gelme dedi :1: Allahım çok sevinçliyim, mutluyum. :deli: Gerçi tüm toplantı dokumanlarını eve getirdim, bugün onları okuyup yarına çalışma yapmam lazım ama olsuuuuuuuun
gunaydın babuş.
bu arada avatarına boyle ilk baktığımda o minnak kuzunun bize al yaptığını sanıyorum her seferinde.
Simoşşşş TBMM filan, çok önemli bi insansın sen anladım ben seni.En sevdiğim dostumsun artık sen dermişim
Hoşbulduk tatlım
Kızlar, beni muhtemelen diğer kızlara bu siteye gelmeleri için attığım mesajları (özel mesajlardan bahsediyorum) okumuşlardır. Ondan atmışlardır :kahkaha:
Allah akıl fikir versin onlara ne diyiiiim :kahkaha:
Hoşbulduk tatlım
Kızlar, beni muhtemelen diğer kızlara bu siteye gelmeleri için attığım mesajları (özel mesajlardan bahsediyorum) okumuşlardır. Ondan atmışlardır :kahkaha:
Allah akıl fikir versin onlara ne diyiiiim :kahkaha:
Simoşşşş TBMM filan, çok önemli bi insansın sen anladım ben seni.En sevdiğim dostumsun artık sen dermişim
Ehehehehe
O kız bana benziyo biliyomusun, benim çocuğum olabilecek potansiyelde
ben bundan seneler seneler evvel rüyamda bı bebek emzırmıştim. boyle ılık ılık bişi bebege geçmişti benden. süperdi. bakalım 2 ay sonra rabbim gerçeğini yaşatır inşallah.
ayyy yaaaa inşallah öyledir ne biliyim heycanlanıyorum düşündükçe anne ve bebeğin tek birebir iletişimi emzirmek
Valla atmışlaaar. Anaaaam ben de iş yerinden bunları takip ediyodum, biri bişe desin de atliyim ortaya diye. :1::1:
Yok kııııız. Bi kamu kurumunda (reklam yapmiiim, sonra sitelerden atılıyom mazallah) uzmanım. Bu aralar çok Kanun, KHK falan çıkıyor da o yüzden onlara görüş belirtmek için zorunlu gidiyorum
Günaydın aplalar.
aaa simurcum sen çok önemli birisin yanı nasıl böyle reklam oyunlarına alet olursun die kazman senide şutlamıştır bacım boşver bura kaybedenler klubü amahiç soruın değill samimi bir ortam oluşturduk en azından aramızda sinsi insancıklar kalmadı
amin. ama ı ıhh sımoş o akılla fikirle de olacak iş değil. bambaşka bi boyut bambaşka bi kafa yapısı o.
aynen aynen tbmm falan dedi ya tırstım bi an. önemli bi kişilik bence dekız deme... gelinim sana benzesin o zaman...
kızz içeme şu cigarayı bugün nedense çok canım çekiyor tövbe tövbeeee
TBMM'ye bile görüş belirtiyosan über önemli insansın sen.
Kankamsın artık, kimse beni senden ayıramaz