2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lilyum attır bana ordan bi demet.
Orkide de koy.
Zenginim bugun :D
bonkörlük tarafın tuttu heee :kahkaha: hemen vereyim apla bide bunların yanında çok meşhur bir çiçeğim daha geldi a.b cinsinden deve dikeni onuda sarayım mı apla?
Günaydıııııııııııııııııııın :D Yihuuuuuu bugün tam olarak sohbetlere iştirak edemeyecek olsam da yine de en azından yazılanları az da olsa takip edebileceğim ehiehiiiii :dill:

Pazartesi oda arkadaşım çok rahatsızdı, hapşuruyo öksürüyo. Dedim üstad doktorluğa gidip rapor almayacak mısınız? Yok demişti. Sonra doktor ona 3 gün rapor verdi. Yani bugün başlıyor. Ben de Daire Başkanıma ben perşembe cuma 2 gün rapor alacağım, üstad hasta bana da bulaşsın istemiyorum dedim. O da sağolsun haklısın tamam dedi. Sonra da Cuma gününe TBMM de toplantı çıkınca; rapor alma, perşembe benden izinlisin, cuma da Meclise git işe gelme dedi :1: Allahım çok sevinçliyim, mutluyum. :deli: Gerçi tüm toplantı dokumanlarını eve getirdim, bugün onları okuyup yarına çalışma yapmam lazım ama olsuuuuuuuun :cokkomik:

günaydın fıstık hoşgelmişsen bacım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Valla atmışlaaar. Anaaaam ben de iş yerinden bunları takip ediyodum, biri bişe desin de atliyim ortaya diye. :1::1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydıııııııııııııııııııın :D Yihuuuuuu bugün tam olarak sohbetlere iştirak edemeyecek olsam da yine de en azından yazılanları az da olsa takip edebileceğim ehiehiiiii :dill:

Pazartesi oda arkadaşım çok rahatsızdı, hapşuruyo öksürüyo. Dedim üstad doktorluğa gidip rapor almayacak mısınız? Yok demişti. Sonra doktor ona 3 gün rapor verdi. Yani bugün başlıyor. Ben de Daire Başkanıma ben perşembe cuma 2 gün rapor alacağım, üstad hasta bana da bulaşsın istemiyorum dedim. O da sağolsun haklısın tamam dedi. Sonra da Cuma gününe TBMM de toplantı çıkınca; rapor alma, perşembe benden izinlisin, cuma da Meclise git işe gelme dedi :1: Allahım çok sevinçliyim, mutluyum. :deli: Gerçi tüm toplantı dokumanlarını eve getirdim, bugün onları okuyup yarına çalışma yapmam lazım ama olsuuuuuuuun :cokkomik:

Simoşşşş TBMM filan, çok önemli bi insansın sen anladım ben seni.En sevdiğim dostumsun artık sen dermişim :hihi:

gunaydın babuş.

bu arada avatarına boyle ilk baktığımda o minnak kuzunun bize al yaptığını sanıyorum her seferinde.

Ehehehehe :D
O kız bana benziyo biliyomusun, benim çocuğum olabilecek potansiyelde :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aha buldum, bundanmış:

Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ... adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.

.... hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve avukatımız size yazılı/sözlü geri dönüş yapacaktır.

Neyse bana en azından açıklama yapmışlar :deli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simoşşşş TBMM filan, çok önemli bi insansın sen anladım ben seni.En sevdiğim dostumsun artık sen dermişim :hihi:

Yok kııııız. Bi kamu kurumunda (reklam yapmiiim, sonra sitelerden atılıyom mazallah :D) uzmanım. Bu aralar çok Kanun, KHK falan çıkıyor da o yüzden onlara görüş belirtmek için zorunlu gidiyorum :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşbulduk tatlım :)

Kızlar, beni muhtemelen diğer kızlara bu siteye gelmeleri için attığım mesajları (özel mesajlardan bahsediyorum) okumuşlardır. Ondan atmışlardır :kahkaha:

Allah akıl fikir versin onlara ne diyiiiim :kahkaha:

aaa simurcum sen çok önemli birisin yanı nasıl böyle reklam oyunlarına alet olursun die kazman senide şutlamıştır bacım boşver bura kaybedenler klubü ama :D hiç soruın değill samimi bir ortam oluşturduk en azından aramızda sinsi insancıklar kalmadı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hoşbulduk tatlım :)

Kızlar, beni muhtemelen diğer kızlara bu siteye gelmeleri için attığım mesajları (özel mesajlardan bahsediyorum) okumuşlardır. Ondan atmışlardır :kahkaha:

Allah akıl fikir versin onlara ne diyiiiim :kahkaha:

amin. ama ı ıhh sımoş o akılla fikirle de olacak iş değil. bambaşka bi boyut bambaşka bi kafa yapısı o.

Ehehehehe :D
O kız bana benziyo biliyomusun, benim çocuğum olabilecek potansiyelde :D

aynen aynen tbmm falan dedi ya tırstım bi an. önemli bi kişilik bence de :) kız deme... gelinim sana benzesin o zaman...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben bundan seneler seneler evvel rüyamda bı bebek emzırmıştim. boyle ılık ılık bişi bebege geçmişti benden. süperdi. bakalım 2 ay sonra rabbim gerçeğini yaşatır inşallah.

ayyy yaaaa inşallah öyledir ne biliyim heycanlanıyorum düşündükçe anne ve bebeğin tek birebir iletişimi emzirmek

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yok kııııız. Bi kamu kurumunda (reklam yapmiiim, sonra sitelerden atılıyom mazallah :D) uzmanım. Bu aralar çok Kanun, KHK falan çıkıyor da o yüzden onlara görüş belirtmek için zorunlu gidiyorum :)

TBMM'ye bile görüş belirtiyosan über önemli insansın sen.
Kankamsın artık, kimse beni senden ayıramaz :cokkomik:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaa simurcum sen çok önemli birisin yanı nasıl böyle reklam oyunlarına alet olursun die kazman senide şutlamıştır bacım boşver bura kaybedenler klubü ama :D hiç soruın değill samimi bir ortam oluşturduk en azından aramızda sinsi insancıklar kalmadı

amin. ama ı ıhh sımoş o akılla fikirle de olacak iş değil. bambaşka bi boyut bambaşka bi kafa yapısı o.

aynen aynen tbmm falan dedi ya tırstım bi an. önemli bi kişilik bence de :) kız deme... gelinim sana benzesin o zaman...

Ay yok kızlar valla sizin gibi hepiniz gibi biriyim ve hepinizin olduğu kadar önemliyim, utanırım valla :acep:

Aynen öyle Leader ım burası çok daha samimi, çok daha eğlenceli ve paylaşım dolu. Dün yazılanları takip derken bir yazısında bişey dikkatimi çekti de, acıdım aslında malum ortalık karıştırıcıya. Amaaaan boşverelim yahu. Madem bişe da yazamıcam artık, okumama gerek yok. Ben size bişe diycekler diye okuyordum, yeri gelince giriiim dağıtim ortalığı diye :1:

Ay benzesin kız Gökçe, okul hayatı da benzesin inşallah :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızz içeme şu cigarayı bugün nedense çok canım çekiyor tövbe tövbeeee

ahh ahh bi de bana sor. arada rüyalarımda pöfür pöfür içiyorum ama nasıl bi pişmanlık duygusu çörekleniyor üstüme sorma. dıyroum hayır bebeğim var içmemeliyim ama ı ıhhh. sabah bi kalkıyorum ağzımda sigara tadı.

ya rabbim çok özlediğim için içiriyor rüyamda ya da günah işliyorum bilemedim :(

TBMM'ye bile görüş belirtiyosan über önemli insansın sen.
Kankamsın artık, kimse beni senden ayıramaz :cokkomik:

ahahah yarıldım. ayol ben daha tbmm'nin değil kapısından bahçesine giremedim beeeeeee.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar