Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
şu nevresimbaksana ablası yıkılıyo guzelllıkten yaaaaaaaaaaa
günaydınn güseller güseliigünaydın kızlarrr nasılsınız?dün hatice sultandan çok etkilendim bütün gece bebeğimi emzirirken gördüm kendimi yaaaa offfffffffffffffffffffff:acep:
günaydınn güseller güselii
ben izlemedim ama haftasonu bakarım netten çok fenaydı kuzeygüneyin reklam arasındayken şöle bir baktımda psikoloji uçmuştu kadında bebek kucağında mosmor uyuyo benim oğlum diyip duruyodu hemen cevirdim kanalı zaten ağlak bir durumdayım bide bebekle ilgili bi konu olunca aman yarabbim dedim...
gizli hayran bacım bunlarrr dayanamıyolar izliyolar napsınlar reytinglerimiz artıyo izlenme rekorları kırıyoz
sorma yaa bende o diziye hiç doğru düzgün bakmadım ama dün nedense eşimin izleyesi vardı lüzümsuz adam yaaaa normal şartlarda ben bakalım desem saçma sapan kanallara bakar neyse.tesadüf ya sadece o kısmını izledim ağla ağla bir hal oldum tuğbam yaaa sonrada tüm gece rüyamda gördüm:dertli::dertli:zaten sigarada içemiyorum(ne alakaysa)
hee canımmm öyle uzaktan olmaz amma gelsinler bizde buyur edelim sonra adımız gizliden reklamcıya çıkıyorrr kazan kafalı yüzünden
ya güselim engel ol o içindeki sese bazen banada böle geliyo al al al diye ama dediğin gibi şimdi demir adene bişiler alman gerekiyo onun eksiklerini tamamla ki o parayla epey bişide alırsın küvetini filan aldın mı gökçe?
günaydın kızlarrr nasılsınız?dün hatice sultandan çok etkilendim bütün gece bebeğimi emzirirken gördüm kendimi yaaaa offfffffffffffffffffffff:acep:
hakkikatten güzelmiş gökçem ama doğumdan sonraya ertele bence şimdi daha acil işlerimiz var demii möhimm
bize yassak öle diziler bundan sonra:bayil: kötü oluyozz
haklısın ama çok guzelll... almadım henuz kuvetını falan.
gunaydın yavruş.
aynen çok kötu bı bolumdu. ama bebegını emzırmen guzelmiş)
aynen aynen.
10 misafire de benden çayyy...buyrun kızlar uzaktan izlemeyın iştirak edin.
yaa yaaa emzirmek kısmı cidden çok süperdi yaa yavruş gıdıklanmazıyız acep emzirirken sanki ben gülmekten emziremezmişim gibi geliyor bana
gitgide sayılarda azalma var farkındaysan kan kaybediyorlar durmadanyada diğer tarafa yetiştirmeye gidiyorlardır kazan kafa dedik ya belkim ondandır
Günaydın aplalar.
Buyur aplaaaa? günaydın hangi çiçekten verelim:deli: