2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrr nasılsınız?dün hatice sultandan çok etkilendim bütün gece bebeğimi emzirirken gördüm kendimi yaaaa offfffffffffffffffffffff:acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
4 kayıtlı üye 11 misafir miiiiiiiiiiiiiii yuhhhhhhhhhhhhhh biri değil artık birileri bizi gözetliyor hayırdırrr ne oldu neyi merak ettiniz acep:durbun::durbun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlarrr nasılsınız?dün hatice sultandan çok etkilendim bütün gece bebeğimi emzirirken gördüm kendimi yaaaa offfffffffffffffffffffff:acep:
günaydınn güseller güselii
ben izlemedim ama haftasonu bakarım netten çok fenaydı kuzeygüneyin reklam arasındayken şöle bir baktımda psikoloji uçmuştu kadında bebek kucağında mosmor uyuyo benim oğlum diyip duruyodu hemen cevirdim kanalı zaten ağlak bir durumdayım bide bebekle ilgili bi konu olunca aman yarabbim dedim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gizli hayran bacım bunlarrr dayanamıyolar izliyolar napsınlar reytinglerimiz artıyo izlenme rekorları kırıyoz:cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınn güseller güselii
ben izlemedim ama haftasonu bakarım netten çok fenaydı kuzeygüneyin reklam arasındayken şöle bir baktımda psikoloji uçmuştu kadında bebek kucağında mosmor uyuyo benim oğlum diyip duruyodu hemen cevirdim kanalı zaten ağlak bir durumdayım bide bebekle ilgili bi konu olunca aman yarabbim dedim...

sorma yaa bende o diziye hiç doğru düzgün bakmadım ama dün nedense eşimin izleyesi vardı lüzümsuz adam yaaaa normal şartlarda ben bakalım desem saçma sapan kanallara bakar neyse.tesadüf ya sadece o kısmını izledim ağla ağla bir hal oldum tuğbam yaaa sonrada tüm gece rüyamda gördüm:dertli::dertli:zaten sigarada içemiyorum(ne alakaysa)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sorma yaa bende o diziye hiç doğru düzgün bakmadım ama dün nedense eşimin izleyesi vardı lüzümsuz adam yaaaa normal şartlarda ben bakalım desem saçma sapan kanallara bakar neyse.tesadüf ya sadece o kısmını izledim ağla ağla bir hal oldum tuğbam yaaa sonrada tüm gece rüyamda gördüm:dertli::dertli:zaten sigarada içemiyorum(ne alakaysa)

bize yassak öle diziler bundan sonra:bayil: kötü oluyozz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hee canımmm öyle uzaktan olmaz amma gelsinler bizde buyur edelim sonra adımız gizliden reklamcıya çıkıyorrr kazan kafalı yüzünden:):)

kazan kafalı değil ayol o kazman direk ahkikohkohh :D ukala dümbeleği cevap verecek bişey bulamayınca adam engelliyo erkekse sonunu bekler konuşur o msjlarıda ordan kaldırmazdı KAZMANNNN:kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya güselim engel ol o içindeki sese bazen banada böle geliyo al al al diye ama dediğin gibi şimdi demir adene bişiler alman gerekiyo onun eksiklerini tamamla ki o parayla epey bişide alırsın küvetini filan aldın mı gökçe?

haklısın ama çok guzelll... almadım henuz kuvetını falan.

gunaydın yavruş.

aynen çok kötu bı bolumdu. ama bebegını emzırmen guzelmiş :))

hakkikatten güzelmiş gökçem ama doğumdan sonraya ertele bence şimdi daha acil işlerimiz var demii möhimm

aynen aynen. :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haklısın ama çok guzelll... almadım henuz kuvetını falan.

gunaydın yavruş.

aynen çok kötu bı bolumdu. ama bebegını emzırmen guzelmiş :))

aynen aynen. :(

yaa yaaa emzirmek kısmı cidden çok süperdi yaa yavruş gıdıklanmazıyız acep emzirirken sanki ben gülmekten emziremezmişim gibi geliyor bana

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yaa yaaa emzirmek kısmı cidden çok süperdi yaa yavruş gıdıklanmazıyız acep emzirirken sanki ben gülmekten emziremezmişim gibi geliyor bana

ben bundan seneler seneler evvel rüyamda bı bebek emzırmıştim. boyle ılık ılık bişi bebege geçmişti benden. süperdi. bakalım 2 ay sonra rabbim gerçeğini yaşatır inşallah.

gitgide sayılarda azalma var farkındaysan kan kaybediyorlar durmadan:):)yada diğer tarafa yetiştirmeye gidiyorlardır kazan kafa dedik ya belkim ondandır:)

bırakın şunları kendi işimize bakalım. durmak yok sohbete devam...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydıııııııııııııııııııın :D Yihuuuuuu bugün tam olarak sohbetlere iştirak edemeyecek olsam da yine de en azından yazılanları az da olsa takip edebileceğim ehiehiiiii :dill:

Pazartesi oda arkadaşım çok rahatsızdı, hapşuruyo öksürüyo. Dedim üstad doktorluğa gidip rapor almayacak mısınız? Yok demişti. Sonra doktor ona 3 gün rapor verdi. Yani bugün başlıyor. Ben de Daire Başkanıma ben perşembe cuma 2 gün rapor alacağım, üstad hasta bana da bulaşsın istemiyorum dedim. O da sağolsun haklısın tamam dedi. Sonra da Cuma gününe TBMM de toplantı çıkınca; rapor alma, perşembe benden izinlisin, cuma da Meclise git işe gelme dedi :1: Allahım çok sevinçliyim, mutluyum. :deli: Gerçi tüm toplantı dokumanlarını eve getirdim, bugün onları okuyup yarına çalışma yapmam lazım ama olsuuuuuuuun :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar