2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarrrrr.. tüm gün evde yoktum dolayısı ile hiç giremedim.. mothercare in pırlantasının son günüymüs. hastane cıkısını ve tam set bi takım aldıkk.. haketten iyi bi alısveriş oldu ama baslangıc setii tiny baby imiş. 3.4 kg yazıyoo actım pek bi minikk geldi:zonk: herkes ne dogcak zannediyon diyo ama bir hafta giyer sonra kücük olursada üzülürüm yani.. yarın da bi aksilik olmazsa yatagını alıcam. sifonyere gerek kalmadı. bugün görümcem cocuk odasının sifonyerini verdi bize. beyaz ahsap kombinli. yataga tam uycak ve benim alcagımdan daha byük. cocuga oda yapmıycagımız için kalkıp masraf yapasım yoktu zaten. iyi oldu. evdeki yerlesim olayını da düsünüp bi cözsem benden mutlusu olmucakk.. dün esimin arkadasının hanımı da bir sürü kıyafet getirdi. cocuga esyta almaya gerek kalmadı daha fazla. masallah diyim bereketli bi cocuk olucak insallah:hihi: :hihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
merhaba bonibonlar :deli:
benim zıpırlar bugün bana bonibon gibi oldunuz dediler. yuvarlak ve tatlıymışım :deli:
yaratıcılıklarını hep böyle şeylerle harcıyorlar, biz de derste avcumuzu yalıyoruz sonra :dill:
ağrılarım tam gaz devam ne yazıkki. cumartesi gelsin bir an önce, ne diyecek meraklanıyorum.

Canım selam...
Dün akşam tam senin tarif ettiğin gibi ağrılarım oldu benim de kasıklarda.

selam kızlarrrrr.. tüm gün evde yoktum dolayısı ile hiç giremedim.. mothercare in pırlantasının son günüymüs. hastane cıkısını ve tam set bi takım aldıkk.. haketten iyi bi alısveriş oldu ama baslangıc setii tiny baby imiş. 3.4 kg yazıyoo actım pek bi minikk geldi:zonk: herkes ne dogcak zannediyon diyo ama bir hafta giyer sonra kücük olursada üzülürüm yani.. yarın da bi aksilik olmazsa yatagını alıcam. sifonyere gerek kalmadı. bugün görümcem cocuk odasının sifonyerini verdi bize. beyaz ahsap kombinli. yataga tam uycak ve benim alcagımdan daha byük. cocuga oda yapmıycagımız için kalkıp masraf yapasım yoktu zaten. iyi oldu. evdeki yerlesim olayını da düsünüp bi cözsem benden mutlusu olmucakk.. dün esimin arkadasının hanımı da bir sürü kıyafet getirdi. cocuga esyta almaya gerek kalmadı daha fazla. masallah diyim bereketli bi cocuk olucak insallah:hihi: :hihi:
Canım güle güle kullanın cicilerinizi sağlıklı günlerde.
Mothercaredan aldıklarının linki var mı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım selam...

Canım güle güle kullanın cicilerinizi sağlıklı günlerde.
Mothercaredan aldıklarının linki var mı

saol cnmm benim hepimizin. bilmemm nete bakmadımm. du bakayım var mı:cee:cee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çok kibarlar canım ya ben zaten çok seviyorum mothercare ürünlerini :)

pembesini de buldummmm

bizimkibu cnmm.. evet bende cok seviyorum ama pahalı geliyo indirim yakalamk lazım.. bunların ikisi 110 a geldi indirimiyle. ama parcası cok diye uygun geldi. chicco da el kadar tek tulumlar 70 tl idi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
pembesini de buldummmm

bizimkibu cnmm.. evet bende cok seviyorum ama pahalı geliyo indirim yakalamk lazım.. bunların ikisi 110 a geldi indirimiyle. ama parcası cok diye uygun geldi. chicco da el kadar tek tulumlar 70 tl idi

Evet evet parçası epey çokmuş, uygun bence de...
Chicco maalesef çok pahalı gerçekten.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet evet parçası epey çokmuş, uygun bence de...
Chicco maalesef çok pahalı gerçekten.

evett ve chicco nun bütün reyonu kremdi:zonk: insan nee kadar güzel olursa olsunn 2 ay sonra giyemicegini düsününce paraya acıyo.ben battaniyeyi krem aldım.. resim ekledin mi cnm sen nasıl ekleniyo.. bi ekledimm o kadar ugrastım acılmadı. tek tek mi yüklücez eklicez cok uzun sürüyo ölede :böö:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Canım selam...

bugün biraz nette araştırdım da, bebek aşağıdaysa oluyormuş, öyle yazıyor. ben hala neresi neremde hissedemiyorum :acep: kafa mı atıyor aşağıya doğru diye düşünmek zorunda kaldım bu açıklamadan sonra. ama ağrı çok fena. 24 saat spor yapmışım gibi :böö:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evett ve chicco nun bütün reyonu kremdi:zonk: insan nee kadar güzel olursa olsunn 2 ay sonra giyemicegini düsününce paraya acıyo.ben battaniyeyi krem aldım.. resim ekledin mi cnm sen nasıl ekleniyo.. bi ekledimm o kadar ugrastım acılmadı. tek tek mi yüklücez eklicez cok uzun sürüyo ölede :böö:

Ekledim canım mesaj yazdığımız yerde yukarıda eklenti kısmı var, yazı rengini değiştirdiğimiz ikonun yanında hemen.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
KIZLAR,
şimdi farkttim yaa durduk yere sağ kolum ve parmaklarım şiş sola göre niye olur böyle yaa tedirgin oldum :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gelinim işte yaaa kokoş güsel bereketli :utan:güle güle giyinsin yavrum
KIZLAR,
şimdi farkttim yaa durduk yere sağ kolum ve parmaklarım şiş sola göre niye olur böyle yaa tedirgin oldum :(

canım ödem oluşuyo işte tuzu kes bitanem gerekiyosa hiç koyma yemeklere...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınnn yavrucuğummm yapıyosun bakimm

napıyım ya. :( dün sarev'in nevresimlerinden konuştuk ya beğendiğim takım indirime girmiş. 230 tl den 143 tl2ye düşmüş. bi yanım al diyor bi yanım gereği yok gökçe o parayla yavrunun eksiklerini alırsın diyor.

hiç ihtiyacım yok şu an nevresime ama aklımda kaldı acayip.:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
napıyım ya. :( dün sarev'in nevresimlerinden konuştuk ya beğendiğim takım indirime girmiş. 230 tl den 143 tl2ye düşmüş. bi yanım al diyor bi yanım gereği yok gökçe o parayla yavrunun eksiklerini alırsın diyor.

hiç ihtiyacım yok şu an nevresime ama aklımda kaldı acayip.:(

ya güselim engel ol o içindeki sese bazen banada böle geliyo al al al diye ama dediğin gibi şimdi demir adene bişiler alman gerekiyo onun eksiklerini tamamla ki o parayla epey bişide alırsın küvetini filan aldın mı gökçe?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar