anladım tatlım.. sanırım benim doktor dogum paketinin icinde var diye herseyi yapıyo.. bide aniyon sıvısı biras fazla deişti en sn belki ondan.... neyse hayırlısı olsun hakkımızda..............
iyi akşamlar pikecanKızlar iyi aksalarrrrrrrr
Aaaa görmedim kız
Bakmıyorum öyle sık biliyonnu
anladım tatlım.. sanırım benim doktor dogum paketinin icinde var diye herseyi yapıyo.. bide aniyon sıvısı biras fazla deişti en sn belki ondan.... neyse hayırlısı olsun hakkımızda..............
bu akşam kuzeygüney var yehuuuu :lilav:olabilir canım o zaman
ben bi de test yaptırmayı sevmiyorum
3lü detaylı tetanoz yaptırmadım
bi tek 2li ve şeker yaptırdım
sana da iyi akşamlar
ben de birazdan çıkıyorum
akşam girmem sanırım evden
kuzey güney var -ciko
kızlaaar hiç kendini tutamayıp haftada 1 kere mutlaka pizza yiyeniniz var mı ?
ben kendime hakim olamıyorum ya ince hamurdan yapılmıs bir orta boyu yiyorum
aklıma düşünce tutamıyorum kendimi ağlicam ya
yok tatlım aram yok pizzayla ama aklıma en çok düşen burger king chiken ve dev patates dev kola artı ranch ve acı sosbende buna dayanamıyorum ama 2 aydır yemiyorum tutuyorum kendimi
kızlaaar hiç kendini tutamayıp haftada 1 kere mutlaka pizza yiyeniniz var mı ?
ben kendime hakim olamıyorum ya ince hamurdan yapılmıs bir orta boyu yiyorum
aklıma düşünce tutamıyorum kendimi ağlicam ya
hadi yaa demi o burger ında patatesleri dayanılmaz yaa offf napcaz biz boyle..
ben kilo almaktan korktugumdan değil de gebelik zehirlenmesinden bahsetmisti doktor cok tatlı hamurisi fln yiyince annenin damarları yağlanmaya başlarsa bebeğe giden kan akışı zayıflarmış,bebek yeterli beslenemezmiş demişti ondan korkuyom
ama öyle olsa hamile kalmadan önceki yediklerimizde yağlanma yapmış olabilir, yani zaten belki de yağlıdır. (ayyyy ne ivrenç bi cümle oldu düşününce.) abartmadığın sürece bişey olmaz korkma.
heheh tabi ki aslında her gün her gün yemiyoruz her canımızın çektiğini de insan yiyince de biraz suçlu hissediyo sanki işte
gözümü kapatınca havda hamburgerler pizzalar patatesler soslar uçuşuyoooo :1:
off cnm ya bende korkuyorum işte bende her canımınızn çektiğini yersek naparız hepte zararlı şeyler istiyo insanın canı nedense...hadi yaa demi o burger ında patatesleri dayanılmaz yaa offf napcaz biz boyle..
ben kilo almaktan korktugumdan değil de gebelik zehirlenmesinden bahsetmisti doktor cok tatlı hamurisi fln yiyince annenin damarları yağlanmaya başlarsa bebeğe giden kan akışı zayıflarmış,bebek yeterli beslenemezmiş demişti ondan korkuyom
vallahi ben aranızda kendini en kısıtlamayanım galiba :ayk: canım çekince her şeyi yiyorum, yani sürekli pizza ya da hamburger yemiyorum pek tabi ama canım çekince yiyorum.
off cnm ya bende korkuyorum işte bende her canımınızn çektiğini yersek naparız hepte zararlı şeyler istiyo insanın canı nedense...
afiyet olsun balım ama böle pizza filan konuşulunca dayanamıyoz iştee çekiyo canımız
doğru bak, kendi kendimize yapıyoruz, gökçe de giderken peynirli kaşarlı makarna falan dedi ya, benim de canım onu çekti :1:
o yine keza daha az zararlı
kızlar bişey sorucam bu mevlud ne zaman yapılıyo? ve nasıl? sonucta burada cagırabilecegim kimse yok benim.. gıyabında sadece bi hocaya okutsak oluyo mu?
merhaba bonibonlar :deli:
benim zıpırlar bugün bana bonibon gibi oldunuz dediler. yuvarlak ve tatlıymışım :deli:
yaratıcılıklarını hep böyle şeylerle harcıyorlar, biz de derste avcumuzu yalıyoruz sonra :dill:
ağrılarım tam gaz devam ne yazıkki. cumartesi gelsin bir an önce, ne diyecek meraklanıyorum.