2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ooof of yine hava karardı ama saat daha kaç..birden gece oluyormuş gibi hiç sevmiyorum yaaaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
anladım tatlım.. sanırım benim doktor dogum paketinin icinde var diye herseyi yapıyo.. bide aniyon sıvısı biras fazla deişti en sn belki ondan.... neyse hayırlısı olsun hakkımızda..............

olabilir canım o zaman
ben bi de test yaptırmayı sevmiyorum
3lü detaylı tetanoz yaptırmadım
bi tek 2li ve şeker yaptırdım
sana da iyi akşamlar

ben de birazdan çıkıyorum
akşam girmem sanırım evden
kuzey güney var -ciko

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
olabilir canım o zaman
ben bi de test yaptırmayı sevmiyorum
3lü detaylı tetanoz yaptırmadım
bi tek 2li ve şeker yaptırdım
sana da iyi akşamlar

ben de birazdan çıkıyorum
akşam girmem sanırım evden
kuzey güney var -ciko
bu akşam kuzeygüney var yehuuuu :lilav:
sende kendine ii bak sultanımm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlaaar hiç kendini tutamayıp haftada 1 kere mutlaka pizza yiyeniniz var mı ?
ben kendime hakim olamıyorum ya ince hamurdan yapılmıs bir orta boyu yiyorum
:( aklıma düşünce tutamıyorum kendimi ağlicam ya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

yok tatlım aram yok pizzayla ama aklıma en çok düşen burger king chiken ve dev patates dev kola artı ranch ve acı sos :utan: bende buna dayanamıyorum ama 2 aydır yemiyorum tutuyorum kendimi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok tatlım aram yok pizzayla ama aklıma en çok düşen burger king chiken ve dev patates dev kola artı ranch ve acı sos :utan: bende buna dayanamıyorum ama 2 aydır yemiyorum tutuyorum kendimi

hadi yaa demi o burger ında patatesleri dayanılmaz yaa offf napcaz biz boyle..
ben kilo almaktan korktugumdan değil de gebelik zehirlenmesinden bahsetmisti doktor cok tatlı hamurisi fln yiyince annenin damarları yağlanmaya başlarsa bebeğe giden kan akışı zayıflarmış,bebek yeterli beslenemezmiş demişti ondan korkuyom :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

vallahi ben aranızda kendini en kısıtlamayanım galiba :ayk: canım çekince her şeyi yiyorum, yani sürekli pizza ya da hamburger yemiyorum pek tabi ama canım çekince yiyorum.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben kilo almaktan korktugumdan değil de gebelik zehirlenmesinden bahsetmisti doktor cok tatlı hamurisi fln yiyince annenin damarları yağlanmaya başlarsa bebeğe giden kan akışı zayıflarmış,bebek yeterli beslenemezmiş demişti ondan korkuyom :(

ama öyle olsa hamile kalmadan önceki yediklerimizde yağlanma yapmış olabilir, yani zaten belki de yağlıdır. (ayyyy ne ivrenç bi cümle oldu düşününce.) abartmadığın sürece bişey olmaz korkma.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ama öyle olsa hamile kalmadan önceki yediklerimizde yağlanma yapmış olabilir, yani zaten belki de yağlıdır. (ayyyy ne ivrenç bi cümle oldu düşününce.) abartmadığın sürece bişey olmaz korkma.

:) heheh tabi ki aslında her gün her gün yemiyoruz her canımızın çektiğini de insan yiyince de biraz suçlu hissediyo sanki işte :) gözümü kapatınca havda hamburgerler pizzalar patatesler soslar uçuşuyoooo :1:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
:) heheh tabi ki aslında her gün her gün yemiyoruz her canımızın çektiğini de insan yiyince de biraz suçlu hissediyo sanki işte :) gözümü kapatınca havda hamburgerler pizzalar patatesler soslar uçuşuyoooo :1:

açlıktandır o :deli: benim de uçuşuyor ama acıkınca, karnım doyunca unutuyorum ben o zamanda gözümün önünde tatlılar uçuşuyor :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
off cnm ya bende korkuyorum işte bende her canımınızn çektiğini yersek naparız hepte zararlı şeyler istiyo insanın canı nedense...
vallahi ben aranızda kendini en kısıtlamayanım galiba :ayk: canım çekince her şeyi yiyorum, yani sürekli pizza ya da hamburger yemiyorum pek tabi ama canım çekince yiyorum.

afiyet olsun balım ama böle pizza filan konuşulunca dayanamıyoz iştee çekiyo canımız

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
off cnm ya bende korkuyorum işte bende her canımınızn çektiğini yersek naparız hepte zararlı şeyler istiyo insanın canı nedense...

afiyet olsun balım ama böle pizza filan konuşulunca dayanamıyoz iştee çekiyo canımız

doğru bak, kendi kendimize yapıyoruz, gökçe de giderken peynirli kaşarlı makarna falan dedi ya, benim de canım onu çekti :1:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
o yine keza daha az zararlı

benim doktor çok takıntılı kilo konusunda ya kadının elinden gelse O kiloyla geçirticek hamileliği..butun gün boyunca toplam 3 dilimi geçmesin yediğin ekmek diyo..yahu ben sabah kahvaltısında zaten yerim onu ve doymam kaldı ki bütün gün başka yemicekmişim...:(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar bişey sorucam bu mevlud ne zaman yapılıyo? ve nasıl? sonucta burada cagırabilecegim kimse yok benim.. gıyabında sadece bi hocaya okutsak oluyo mu?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba bonibonlar :deli:
benim zıpırlar bugün bana bonibon gibi oldunuz dediler. yuvarlak ve tatlıymışım :deli:
yaratıcılıklarını hep böyle şeylerle harcıyorlar, biz de derste avcumuzu yalıyoruz sonra :dill:
ağrılarım tam gaz devam ne yazıkki. cumartesi gelsin bir an önce, ne diyecek meraklanıyorum.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
merhaba bonibonlar :deli:
benim zıpırlar bugün bana bonibon gibi oldunuz dediler. yuvarlak ve tatlıymışım :deli:
yaratıcılıklarını hep böyle şeylerle harcıyorlar, biz de derste avcumuzu yalıyoruz sonra :dill:
ağrılarım tam gaz devam ne yazıkki. cumartesi gelsin bir an önce, ne diyecek meraklanıyorum.

sevdmm bennn bonibonnn lafınııı:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar