2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoşşş yaa çok güzel olmuş ellerine sağlık valla doğum yapınca hastaneye gelip 1 tanede benim alasım geldi ayolllll:cokkomik:

Sağol datlum :D Ya dün kayınvalideye de gösterdim kameradan diyor bana "10 tane ayır" dedim ne ettin zaten 50 tane :D

Aboooo o zaman ben kendimi şurdan atiiim valla. :acep: Benim doktor bana neye ne kadar izin verdiyse hepsini yiyorum içiyorum. Bazen cips, kola, hamburger, çay, kahve. 5 bardak çay=4 bardak kolaya eşdeğer sanırım. Bir ara bakmıştım ama şimdi hatırlamıyorum. (Kafein açısından)

Neyyyy çay o kadar zararlı mı ya??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İşte şekerlerim; acelece yapıverdim birtane nasıl birşey olucağını göstermek için :D
Yazısını kesip tüle zımbalıcam en son.

süper olmuş azoş güle güle dağıt bebeğim kız keş olmuş bizim katuncağızlar pofur pofur çekiyolar aneaaam allahtan o egg şeyi hayatımda ağzıma hiç sürmedim böğğğ ama bende nargile keşiyim off geçenlerde tophaneye gittik nargilenin en meşhur en güsel yapılan yeridir istanbulda offf yarabbi o nasıl güsel aramo kokusudur içim gitti eşimle kardeşim içti eşim banada uzattı ama bana baksana ben delimiyim al önümden sen iç dedim sinirle eşim ne olduğunu anlayamadı seni denemek için yapmıştım ama iradeli çıktın hatun aferin kız dedi bende menengiç kahvesi içtim ohh en doğalından

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın güzel hatunlarrr...azoşş çok güzell olmus o sekerlerrr ellerine sağlıkkk.güle güle dağıt..buzdolabının üstünde cok güzel durmus ayrıca.

Sağol dünürümmmm

Azooooş çok güzel olmuuuuş, tüyünü yisinler onuuuun. Ellerine sağlık annesi :1:

Sağol canımcım, daha özenmedim daha çok özenicem bi kat tül daha gircek içine :D

süper olmuş azoş güle güle dağıt bebeğim kız keş olmuş bizim katuncağızlar pofur pofur çekiyolar aneaaam allahtan o egg şeyi hayatımda ağzıma hiç sürmedim böğğğ ama bende nargile keşiyim off geçenlerde tophaneye gittik nargilenin en meşhur en güsel yapılan yeridir istanbulda offf yarabbi o nasıl güsel aramo kokusudur içim gitti eşimle kardeşim içti eşim banada uzattı ama bana baksana ben delimiyim al önümden sen iç dedim sinirle eşim ne olduğunu anlayamadı seni denemek için yapmıştım ama iradeli çıktın hatun aferin kız dedi bende menengiç kahvesi içtim ohh en doğalından

Sağol kuşum....
Keşke ben de sigaraya zamanında başlamasaymışım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azoşşşşşşş çok tatlı olmuş maşallahhhhhhhhhh subhanallahhhhhhhhhh :)

Sağol bebeğim...İnşallah daha çok özenerek yapıcam :D Yarın sepetini felan alıcam da bi gaza geleyim :p

Ama muhtemelen bu ölçüt koyu demli ve kupa çay içindir diye düşünüyorum. Bir de sanırım yanlış hatırlamıyorsam sadece kafein açısından. Kolada şeker falan da var. Ben o yüzden açık açık içiyorum, su gibi :D

Ben çok düşkün oldum çaya ama açık içiyorum.
Kolayı eşim çaybardağı ile veriyor :( O da binde bir :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canlar, ben artık çıkayım da okumam gereken şeyleri okuyayım. Bakalım gene nerelere ne kelime oyunları yapmışlar :kahkaha: Hepinizi öperim, kendinize iyi bakınız efem. İlerleyen saatlerde görüşmek dileğiyle

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ee yuh babuş. cips ne kız? ben burger yedim 3-4 kez. kola içiyorum bazen. :(

canım istıyor ama napıyım.

Bikaç kez burger ben de yedim, pizza yedim şarküterisiz.
Şekerime kesin teşhis konduktan sonra pek yiyemiyorum tabi artık.
Kola şekersiz içtim...Ama kafein var sonuçta.

Aboooo o zaman ben kendimi şurdan atiiim valla. :acep: Benim doktor bana neye ne kadar izin verdiyse hepsini yiyorum içiyorum. Bazen cips, kola, hamburger, çay, kahve. 5 bardak çay=4 bardak kolaya eşdeğer sanırım. Bir ara bakmıştım ama şimdi hatırlamıyorum. (Kafein açısından)

Çayda kafein mi var tein mi?
Çayın bir bardak şekersiz ve açığını içebilirsin demişti bana doktor.Ama demir ilacı alanlar eş zamanlı içmesinler.

günaydın güzel hatunlarrr...azoşş çok güzell olmus o sekerlerrr ellerine sağlıkkk.güle güle dağıt..buzdolabının üstünde cok güzel durmus ayrıca.

Günaydın nazo naber?

Ama muhtemelen bu ölçüt koyu demli ve kupa çay içindir diye düşünüyorum. Bir de sanırım yanlış hatırlamıyorsam sadece kafein açısından. Kolada şeker falan da var. Ben o yüzden açık açık içiyorum, su gibi :D

Kolada kafein+şeker+katkı maddeleri.
Diyetinde aspartam.
Ne ararsan mevcut :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Beğendin mi kızzz :D

bayıldımmm bayıldımmm. hemen listeyi yapıver alıyorum hemen... akşamları kös kös katana hürreme bakacağıma yavruma kendi ellerimlen bişeyler yapayım bari. aiiiyyyy azo yaaaaa harikalar...

da biraz dana gibi mi kız büyük sanki di mi?

aaaaa:( ben çok çay içiyorum ya. çaysız bi hayat düşnemıyorum of offff

Dayanabiliyosan içme babuş.Helal olsun zor bişey dayanmal tahmin edebiliyorum.
Ömrümde hiç sigara içmedim.Bir kez denemeye kalktım,nasıl acaba içmesi diye,onu da beceremedim.Tek dal içmedim desem yeri var yani.
Yersiz ahkam kesmek istemem ama nasıl bir tiryakilik olduğunu eşimden, annem ve babamdan biliyorum.Bırakmak hiç kolay değil.
Yaşadığınız yoksunluğa çok benzer yoksunluklar yaşıyorum biliyosunuz.Ama şöyle tahmin ediyorum: Hamile bir kadın için canı istediğinde çikolata yiyememek, bir dilim börek yiyememek, en basitinden sevdiği bir çorbadan ikinci bir tabak daha alamamak,canı çeken bir meyveyi sadece kağıtta yazan miktarda o da arkasından canı istese de istemese de süt,yoğurt yemek kaydıyla yemekten çok bir farkı olmasa gerek diye düşünüyorum.
Sizinki bağımlılık.
Benimki hastalık.
Biz bunun üstesinden geliriz bence.
Çok feylesof günümdeyim yine kahretsin :kahve::kahve:

süper bi yorum. göçe bunu beğendi. aden ise tekmeleriyle beğendiğini belirtti.

nazommmm naber :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
dün gece dizi izlerken elim-kolum şişti diye çok korktum ya
yarın doktor randevumuz var,şimdi şiş indi gibi ama yarın yinede söylicem
inşallah önemsizdir korkuyorum tansiyon çıkıcak diye :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar