2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok kız ben kocadan bahsediyom elalem çeyrek bile takmaz sanmam ben en çok kayınvalidem ne yapacak onu merak ediyordum ..erkek torun bulana 5 bilezik dediydi en son ben ve büyük eltim bulamadık şimdi küçük eltim hamile bakalım 4 gözle onu bekliyorum :durbun:

Ben de kayınvalidemler ne takıcak merak ediyorum.
Ama tahminimce: hiç bişey :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
benimm babam anneme pırlanta yüzük tkmış ben doğdum diye.bizde isteyek öyle şeyler biz haketmiyozmu yaaaaaaaaa:durbun::durbun:

benis eşim bilezik veya kolye alcak ama doğumdan sonraki ay çünkü o ay parası olmıcak :)

O zarda pozisyonlar yok mu kızzz Çok süper zar o :D

O zaman pırlanta anasının gözü değilmiş :D Şimdi elalem çeyrek takarsa şükredicem :p

hee onlar var :D

yok kız ben kocadan bahsediyom elalem çeyrek bile takmaz sanmam ben en çok kayınvalidem ne yapacak onu merak ediyordum ..erkek torun bulana 5 bilezik dediydi en son ben ve büyük eltim bulamadık şimdi küçük eltim hamile bakalım 4 gözle onu bekliyorum :durbun:

aaa desene kız kaynanana hayatim'inki erkek 2,5na razıyım :deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Vayzzzz olaylara gel :D

teyyy teyyy. şimdi de hafriyat taşıyan damper gibiyim ama. kaldıramıyorum bi taraflarımı. ahahahahahha...

O zarda pozisyonlar yok mu kızzz Çok süper zar o :D

O zaman pırlanta anasının gözü değilmiş :D Şimdi elalem çeyrek takarsa şükredicem :p

ne zarı ne pozisyonu be?

abooooww konu yine evliliğe bohçaya gelmiş müthiş bende bu konuda şanslıyım sanırım kayınvalidem görümcelerim beraber çamaşırcıya girdik çatlak bir görümcem var küçük olanı kopardı gülmekten nerde sexu bişey var tuğba al kız bunuda diyip durdu bi saten gecelik takımı vardı set halinde krık beyaz onu aldım ve diğerlerini anlatmıyım en az 10 tane sexu gecelik filan almışızdır kayınvalidemde kız bunlar ne allah canını almaya oğlum seni böle görünce işe filanda gitmez demez mi çamaşırcı kadınlar yerlerde ama biraz da farklı bir söyleyiş tarzı var çorumca gözlerimizden yaş gelmişti kız ne alışverişti o yaaa senelik çamaşırlar almışız gelinlik parası kadar para harcadık orda bol elli benim kaynanacım ama herşeyi eskittim ben napcaz bu arada mevlutte gecelik olarak saten mi alcaz ?

bak hatun eskitmiş ben bi kere bile giymedim. aferım kız sana. benım kaynanın da eli boldur sağolsun.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
benis eşim bilezik veya kolye alcak ama doğumdan sonraki ay çünkü o ay parası olmıcak :)

hee onlar var :D

aaa desene kız kaynanana hayatim'inki erkek 2,5na razıyım :deli:

tamam kız lafımı olur hemen sölimm emme kırk kere kafana vururlar ben 5bilezik taktım diye haa hazırlıklı ol:):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bazı adetlere göre yataktan da çıkmııyormuşsun mevlütte..Gelen odana gelip seni görüp gözaydınlığı verip geçiyormuş :D
Garip geldi bana bu, daha doğrusu pek samimi gelmedi..

bizde öyledir ama
ablam güzel bi elbise giydi
saçları fönlüydü
makyaj falan topuklu ayakkabılar öyle çıktı yatağı yapmadı bile

benimkide bişey takmayacak malum kız yaaa ne saçma torun torundur geri kafalılar

benimki de takmaz ay ne kafa yaaaa kız diye takmıcak

benim kaynananın 8.torunu olcak benim ki inşallah
o yüzden umrunda bile deelll

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben de eşime hedaye alayım içime tohum ektiği içün :D Nasıl yalakalık he Ebru Gündeş gibi :deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bazı adetlere göre yataktan da çıkmııyormuşsun mevlütte..Gelen odana gelip seni görüp gözaydınlığı verip geçiyormuş :D

bencede çok saçma bende güzel bir elbise alıcam saçlarımı dediğin gibi fönletecem ne o pijamayla banada saçma geliyor üstünden 40 gün geçmiş gecelik abartı yaa hasta gibi hissederim ben kendimi ayoll

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam tatlım.
Png'li olan linkin başına
yapıştır.O zaman oluyo.

anammmmmmmmmmmm bacımmmmmmm sagol bak nasılda olduu

onuda denemiştim aslında ama [/img] kısmında ki / işaretini koymayı unutmusum meger.. neyse Allah Razı olsun gulummm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de kayınvalidemler ne takıcak merak ediyorum.
Ama tahminimce: hiç bişey :D
biizmkiler hepsi birer ceyrek takar annem belki farklılık yapıp isim yazılı bir bileklik takabilir ama bence çeyrek takmaları daha ii olur bebeğin eksiği gidini alırım bozdurup yada oğlumun bankadaki hesabına:lilav:
aynen öle bizde bu adet var mesela böle beyaz beyaz giyinirler ama gecelik gibide değil daha farklı şıkırdaklı birşey tüylü terlikler bir tek bebeği mevlutte hoca okurken anne kalkar bebeği hocaya verir o kadar sonra hep yatakta
benimkide bişey takmayacak malum kız yaaa ne saçma torun torundur geri kafalılar
yok kız takarlar annemde diyoki kızın olsa neler yapardık die gıcık oluyorum oğlanımıda süsle ne var:zonk:
teyyy teyyy. şimdi de hafriyat taşıyan damper gibiyim ama. kaldıramıyorum bi taraflarımı. ahahahahahha...

ne zarı ne pozisyonu be?

bak hatun eskitmiş ben bi kere bile giymedim. aferım kız sana. benım kaynanın da eli boldur sağolsun.

valla bacım eskittim bişicik kalmadı benim herüf severde bende hep süslenirim yatağa girerken
:lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar