2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hoşgeldin canım

Canımmmm inan okuyunca çok çok sevindim...Seviyom senin doktorunu ya :D Kızına da maşallah, yerim onun açılan kapanan dudişlerini :D

Selam canım, sen yine alıntılar yapıp yaz, bak bizde gördükçe yazarız yine kopmamış oluruz ;)
Meme konusunda da inşallah şanslılardan oluruz da bebiş bizi o kadar uğraştırmaz..Yoksa gerçekten stresli iş, alana kadar ağlar da şimdi o :(

Bende olandan sanırım..Çatımız ağrıyor, açılma oluyor ufaktan :D

Ayyy kıyamammm :teselli:

Oyyyy yavrukuşlar iyice duygusala bağlanmışsınız yirim sizi :D Allah bozmasın canım.

Günaydın canım geçmiş olsun..Tabiki 2 de olsa 3 de olsa yetersin..Allah o annelik gücünü öyle bir veriyor ki..

Herkeşler düğün fotolarını koymuş, çok kıskandım ben de koyucum :fisfis:

Günaydın azoşum :D
Evet ya ben de seviyom, çok tatlı kadın.Valla bi rahatladım sorma,inşallah hepimiz böyle güzel güzel bitircez bu sürecimizi.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
günaydın kızlarr..
yine sabah sabah doktordan geliyoruz.bogazlar kulaklara kadar kızarmıs irem sultanın.ortada salgın var deyip yolluyorlar bide antibiyotik.gece sabahladık ateşini ölçmekten peşinde kovayla dolanmaktan bitap düştük.zor işler gercekten bunlar..ilk defa bugun acaba 2 tane olduklarında nasıl olcak yetebilecekmiyim 2sinede diye düşündüm..ben hasta olsam onun yerine köşeme cekilip yatsam.amann amannn...

geçmiş olsun canım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ene kıyamam. geçmiş olsun yavruş ya :(

Nazom çok geçmiş olsun canım ya...Acil şifalar olsun, kıyamam...

saolun kızlarr.nane limon biraz rahatlattı mide de son kalanlarda cıkınca azcık kendine geldi kuzu şimdik.
yetermiyim ki bilemedim azom.valla insanın canından can ötesi yok.onun rengi azıcık sararsa,ateşi cıksa,halsiz olsa içim bi hos oluyor.annem aradı az önce dedik prenses hasta.olacak yavrum cocuk o dedi.sen kendine dikkat et.yatıp kalkıp terler sende hasta olursun dedi.güldüm...demekki yas 30 da olsa 9 da olsa önce insanın kendi yavrusu...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlarr..
yine sabah sabah doktordan geliyoruz.bogazlar kulaklara kadar kızarmıs irem sultanın.ortada salgın var deyip yolluyorlar bide antibiyotik.gece sabahladık ateşini ölçmekten peşinde kovayla dolanmaktan bitap düştük.zor işler gercekten bunlar..ilk defa bugun acaba 2 tane olduklarında nasıl olcak yetebilecekmiyim 2sinede diye düşündüm..ben hasta olsam onun yerine köşeme cekilip yatsam.amann amannn...

geçmiş olsun datlum benim geline kesin nazar değdi bugünki planlar iptalmi olmasın yaaaaa :dertli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
geçmiş olsun datlum benim geline kesin nazar değdi bugünki planlar iptalmi olmasın yaaaaa :dertli:

saol canımm..valla planlar iptal maalesef canım :( irem pestil vaziyette yatıyor.ateşi yok su an ama bişeyler yedirip antibiyotiğe baslamamız lazım gözünün içine bakıyorum yesin diye. 2 gün rapor verdi doktoru bolca dinlensin dedi. bizim buluşmamız baska zamana kaldı :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
saolun kızlarr.nane limon biraz rahatlattı mide de son kalanlarda cıkınca azcık kendine geldi kuzu şimdik.
yetermiyim ki bilemedim azom.valla insanın canından can ötesi yok.onun rengi azıcık sararsa,ateşi cıksa,halsiz olsa içim bi hos oluyor.annem aradı az önce dedik prenses hasta.olacak yavrum cocuk o dedi.sen kendine dikkat et.yatıp kalkıp terler sende hasta olursun dedi.güldüm...demekki yas 30 da olsa 9 da olsa önce insanın kendi yavrusu...

Benim annemin bi lafı vardır...
Ben bebeğimi kaybettiğimde annem hep bana bişey olacak diye korktu…Benim sağlığımı ön planda tuttuğu çok belliydi.
Ben de artık onu anladığımı, ama içimin yandığını söylemiştim de, eee yavrum demişti, sen kuzuna ben kuzuma yanıyoruz işte.
Çok doğru.Sen kuzuna, annen de kuzusuna nazom…

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar