günaydınlar
2. tetenoz aşısı olmayan kaç kişiyiz acaba? ben ilkinde tetevax yaptırmıştım ama üretilmiyomuş artık, 2. alamadım, sağlık ocağı da bizdekini yapalım diyor, ikisi farklı olacak diye istemiyorum ama dr a da ulaşamadım. siz ne yaptınız?
benim şebekler dalga geçiyor "hocam sizin çocuk artık mummyyy diyerek doğacak" diyorlar. onlara acımıyorsam karnımdaki meleğe acıyaymışım. pis fırsatçılar :deli: yine de yerim ben onları :catalbicak:
kız unnadoda kampanya 10 kasıma kadar devame diyodu şirinler için diyorum ben alamadım gerçi ama nasip ancak 7-8 günde geliyo cumartesi en geç elinde olur meraklanma
Kızlar dün eşimle bebeğin kıyafetlerini beşiğin çekmecelerine,gözlerine yerleştirdik bişi dikkatimi çekti.
Mesela hastane çıkışı diye 4 tane set almışız, annem,kayınvalidem filan.
Ama hepsinin ebatlar farklı. Mesela ikisi baya kocaman. Yani çocuğun o kadar doğacağını hiç sanmıyorum ben…
0-1 ay diye aldığım tulumlarla ölçtüm,%40 filan büyük nerdeyse.
Yani ya o tulumlar, ya 0-1aylar elimde patlıcak benim
Bi de annem bana sormadığı için aldığı hastane çıkışlarını alt üst takım şeklinde almış.
Sadece 1i tek parça tulum benim çıkışların
Yok kuzenim cok gormek istiyor bebegi. Yarın gidecek evine ben de o yuzden hem de oglumu ozledigimden gideyim diyorum. 1 hafta var normal kontrolume ama bildiginiz uzere ben esimle hep doktor kavgası yapıyorum gidicem gitmiycen diye. Haftaya da gondericek mi mechul orası :dertli:
günaydınlar2. tetenoz aşısı olmayan kaç kişiyiz acaba? ben ilkinde tetevax yaptırmıştım ama üretilmiyomuş artık, 2. alamadım, sağlık ocağı da bizdekini yapalım diyor, ikisi farklı olacak diye istemiyorum ama dr a da ulaşamadım. siz ne yaptınız?
Yok kuzenim cok gormek istiyor bebegi. Yarın gidecek evine ben de o yuzden hem de oglumu ozledigimden gideyim diyorum. 1 hafta var normal kontrolume ama bildiginiz uzere ben esimle hep doktor kavgası yapıyorum gidicem gitmiycen diye. Haftaya da gondericek mi mechul orası :dertli:
yavvv hayatım ben şu unnadoya giremiyorum bana biriniz davet göndersenizzzzçok bahtiyar olacam ben
babuş hastane çıkışları dışarda baktığım kadarıyla (almadım daha) 10lu set olarak satılıyo iç zıbınlar dış zıbınlar tulum yelek şapka eldiven ve battaniye olarak hepsi bu şekildemi yani hepsi battaneliyse birilerine sat yada aldığın yere götür rica et yerine başka bişi al
günaydınlar2. tetenoz aşısı olmayan kaç kişiyiz acaba? ben ilkinde tetevax yaptırmıştım ama üretilmiyomuş artık, 2. alamadım, sağlık ocağı da bizdekini yapalım diyor, ikisi farklı olacak diye istemiyorum ama dr a da ulaşamadım. siz ne yaptınız?
öyle bir geçer zaman ki de ki arı maya suratlı murat öslün. aylinle soner bi sevişip rahatlasın. berrin sana çok gıcığım. nemrut karı ya. insan hiç mi gülmez hiç mi mutlu olmaz??? şükürsüz insan. öyle ortalıkta o suratla az daha dolaş bak ne lanetler gelecek başına.
ali kaptan sana sadece şunu diyoru; ahahha.
cemile; güçlü kadın profilinin altında ezik bi kadın var anladım.
carolin: ahha hollandalı diye aldık bildiğin türk kadını ruhlu çıktı!!! ağliiii cehmileee senin yanındeaaaaggg!!!
neriman yenge: favorimsin...
öyle bir geçer zaman ki de ki arı maya suratlı murat öslün. aylinle soner bi sevişip rahatlasın. berrin sana çok gıcığım. nemrut karı ya. insan hiç mi gülmez hiç mi mutlu olmaz??? şükürsüz insan. öyle ortalıkta o suratla az daha dolaş bak ne lanetler gelecek başına.
carolin: ahha hollandalı diye aldık bildiğin türk kadını ruhlu çıktı!!! ağliiii cehmileee senin yanındeaaaaggg!!!
Ben Neriman yengeyle bizim muko aynı dizide bi buluşsun istiyorum.
Bomba olurlar bomba
Ben Neriman yengeyle bizim muko aynı dizide bi buluşsun istiyorum.
Bomba olurlar bomba
ben hiç hastane çıkışı almadım
annem gereksiz parçalar var dedi
2 mavi 2 beyaz çıtçıtlı body aldım
1 tane penye bütün tulum aldım
1 tane de gs tulum alcaz bunu çıkarken giydircez kısmetse
Yollayayım kuşum, özelden at bana mailini.
Çeşitli setler var tatlım. Benim biri battaniyeli, şapkalı,zıbınlı,donlu filan koca bi kutu.
Diğer 3ü sadece tulum eldiven,şapka.
Ama hepsi hediye veremem ki geri. Acaba dedim tek parça tulum daha mı iyi. Bi de çeşitli boylarda bu bebiş ne kadar olacak acaba onu da bilemiyoruz ki.
Canım ya sen diğer tarafta da yazdığında dikkatimi çekmişti ben yazamamıştım.
Ben 2. Dozu olmadım aynı sebepten.
Sağlık ocağında ilk dozu olduğumuzda muhtemelen tetavax olduk. Şu an piyasada yok o marka, TD vac var.
Bir eczanede sistemden araştırırlarken markaları uyandım ben buna ve araştırdım. Nette tetavax için gebelerde güvenle kullanılabilir diyor, iegm’nin dökümanlarında. TD vac için bir dökümanda gebelerde güvenle kullanılır diyor, diğerinde gebelik kategorisi C diyor.
Sağlık ocağına sordum bizde aşı yok ama gebeler eczaneden TD vac alıp egtiriyolar yapıyoruz dedi kız ama çok da bilgisi yoktu beni tatmin etmedi.
Doktoruma sordum, o da emin olamadı ama Afrikada doğum yapmayacağız ikinci dozu olmaman yönünde benim görüşüm dedi.
Doktorlar sitesinde sordum, tetanoz aşısı gerekli olmamakla birlikte TD vac ile aşı olunabilir güvenli olduğunu düşünüyoruz ama doktoruna sor dediler.
Yani şu an muğlak bi durum var tetavax-td vac arasında.
Olmadım ben de.
aşkummm o ne yaaa taşım benim şu haline aşığımm düğünde böle duramadım üzerime ceket gibi bolero tarzı bişi yaptırdılar kocamın kıskançlığı yüüznden
:lilav: içimde kaldı straplez gelinliğimle şöle bir pozum var onuda koyamıyorum maşallah sana tütütütü tüküreyim nazar değmesin:deli:
Ben de kendim hiç almadım,chicco dan alacaktım beğenmiştim de,annemlere almak istediklerinizi alın da hastane çıkışı almayın dedim.
Öyle dememişim ben doldurun demişim. Sağolsunlar yığmışlar.
hastane çıkışları da böyle benim bildiğim, bi tek battaniyesi oluyor fazladan.hastane çıkışı bende almadım. ama kutu içinde satılan 2-3 takımım var. ama hastane çıkışı diye alınmamış. hani böyle tam takım olarak satılan 2-3 adet uzunlu kısalı badisi, mendili, battanıyesi, şapkası, eldıveni, ayaklı tulumu ayaksız pantolunu olan şeylerden bende almadım.
bi tanesi bundan...
bi taneis bundan;
dieğrleri de boyle.
Ben de kendim hiç almadım,chicco dan alacaktım beğenmiştim de,annemlere almak istediklerinizi alın da hastane çıkışı almayın dedim.
Öyle dememişim ben doldurun demişim. Sağolsunlar yığmışlar.
hastane çıkışı bende almadım. ama kutu içinde satılan 2-3 takımım var. ama hastane çıkışı diye alınmamış. hani böyle tam takım olarak satılan 2-3 adet uzunlu kısalı badisi, mendili, battanıyesi, şapkası, eldıveni, ayaklı tulumu ayaksız pantolunu olan şeylerden bende almadım.
bi tanesi bundan...
http: bi taneis bundan;dieğrleri ...incisi de ucuz ama güzel diğerleri dediğin ne
işte türk yayın tarihinin en çok izlenen dizi bölümü olur işte o. valla bizi dizi çeksem tüm dizlerin fettan karakterlerini alır mixlerim.
muko
neriman yenge
firdevs yöreoğlu
kadroyu kesttt
muko kim kızz
babuş o zaman verme hepsi kullanılır şimdi standar bir bebek 50 cm 3,5 kg doğsa... ayda 3-4 cm büyüyolar kglarda ona keze 1er kg artıyo kullanırsın tek tulum çok kullanılıyo beli filan açılmıyo bebeğin ama zıbın takımı altlı üstlü bunlar birazdaha zahmetli
noluyo kız? bende şimdik aklım olsa straplz giymezdim diyorum. gelinlik ne kadar kapalı olursa o kadar güzel oluyor bunu anladım ben bu aralar.
ha bi de o senin gözlerinin taşlığı.
(haahha ne dedım ben be)
ben tetevax ı kendim almıştım eczaneden. sağlık ocağında TD olan varmış, ben de aşıyı bulamayınca olmamaya karar vermiştim, yazdıklarınızı da okudum, olmayanlar da vardı, ama dün sağlık ocağından hemşire aradı bir ısrar bir ısrar, ben de muallakta kaldım, dr um da baştan beri hiç olmana gerek yok illa olacaksan tetevax ol dediği için de içim rahattı ama işte hemşire kafamı karıştırdı.
hastane çıkışı bende almadım. ama kutu içinde satılan 2-3 takımım var. ama hastane çıkışı diye alınmamış. hani böyle tam takım olarak satılan 2-3 adet uzunlu kısalı badisi, mendili, battanıyesi, şapkası, eldıveni, ayaklı tulumu ayaksız pantolunu olan şeylerden bende almadım.
bi tanesi bundan...
bi taneis bundan;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
noluyo kız? bende şimdik aklım olsa straplz giymezdim diyorum. gelinlik ne kadar kapalı olursa o kadar güzel oluyor bunu anladım ben bu aralar.
ha bi de o senin gözlerinin taşlığı.
(haahha ne dedım ben be)
hastane çıkışları da böyle benim bildiğim, bi tek battaniyesi oluyor fazladan.
birincisi çok pahalı ama güzel
ikincisi de ucuz ama güzel
diğerleri dediğin ne