ben de ingilizçe öğretmeniyim, 85 almış tebrikler oğluna...
ayy ne güzel öğretmenlerimiz var ama benim oğlan pek memnun olmamış nottan genelde 90 dan aşağı notu yoktur teyzesi biraz hırslı galiba
ben de ingilizçe öğretmeniyim, 85 almış tebrikler oğluna...
çocuklar haklı kendini çok yoruyorsun belli ki.... sonrasında çocukla vakit geçirmek çok önemli ama sana şimdi de ihtiyacı var annesi.....
bu yıl 5.sınıf geçen sene seviyordu halbuki öğretmeni adını hep unutuyormuş ona kızıyordu belki bunun etkisi vardır bilmiyorum
Canım geçmiş olsun.Ama kasık ağrıları normal buaralar.Doktoruma ben sordum bir kez erken doğumdan korkmuştum da regl olacak gibi ağrılarım vardı.Bana erken doğum ağrısı öyle olmaz, karında sertleşme ve bir yere toplanma tarzında olur doğum ağrısı demişti.
Muhtemelen yer değiştirmeler doğum kanalına yaklaşmalar filandır bu ağrıların kaynağı...Artık bebekler büyüdüler çünkü tatlım, canını sıkma.Ama eğer telefonla danışma imkanın varsa sor mutlaka...
İnşallah canım, cok saol.İnşallah hepimiz sıkıntısız tamamlarız süreçlerimizi.
aiyyyy benimki kaburgalarımın altında yine yaaa... arkamda 3 adet yastıkla kanepedeyim şu an pofffff. bi rahat edemedim. demin de mal gibi eşime bakıp ağladım şoka girdi adam yaa...
benimkide şeyimin hemen üstünde tepiniyor :ilknurda beni rahatsız ediyor niye ağladın kız bişeymi oldu?
aiyyyy benimki kaburgalarımın altında yine yaaa... arkamda 3 adet yastıkla kanepedeyim şu an pofffff. bi rahat edemedim. demin de mal gibi eşime bakıp ağladım şoka girdi adam yaa...
bu ara bişi olmasına gerek yok. sürekli ağlak haldeyim. ama özellikle eşime bakınca kopuyoum. mallaştım hepten. adam da ne oldu naptım ben şimdi dıyo yaa yazıkkk...
beni anlatıyorsun valla. derse bile yastık götürdüm. oturmak işkence oldu. hele şimdi bir sağa bir sola hareketler yapıyor. nasıl beceriyor, neresiyle yapıyor anlamadım. bazen de sert sert vuruyor. edepsiz :dill:
adamın psikolojisini de bozacan sonra sen doğuma o terapiye:kahkaha:
ben çıkayım yarın iş yerınde yıyecegım yemegı hazırlıyım kızlar. öpuyorum sizi... yarın goruşmek üzere. iyi gecelr.
aynen aynen. üst tarafım oynarken alt tarafıma da şiddetle tekme atıyor. aynı zamanda yanımda da bi kol hareketi...
ama sevınıyorum kız ben tekmelerine çok. hele bazen yan yatınca elimin içine doluyor bi yerleri. bildiğin hissediyorum kemiklerini falan. o süper bi his.
kızını görmüşsün sonuçlarda iyi çıkmış şükürler olsun hep böyle gider inşallah
Selam yavruşlar ben geldim.Aceleden açıklayamadan çıktım sori.
Doktorumdan sekreter bariyerini aşıp 3buçuğa randevu aldım,eşim de (sanırım kendini affettirmek istediğinden) illa ben götürcem dedi.Şirketin kapısına gelmiş hadi in aşağı diye arayınca,apar topar çıktım.
Gittik doktoruma, dedim baş belanız geldi yine
Her zamanki nafiliği ve sevecenliğiyle karşıladı sağolsun canım benim ya.
Hemen kontrol etti,kilo vermiş bulmadı.Ama tabi yemek yiyip+sünger gibi su içip gitmiştim,artı üst baş ve kendisinin bire bin katan tartısı da ayrı bi faktör....
Neyse usg'ye girdim, hemen önce suyuma baktı.Hamdü senalar olsun artma yada azalma yokmuş.
bebeğin herbişeysi yerindeymiş.
1334 gram olmuş ve 39 cm çıktı.Olması gerektiği gününde 28+6 kendi içindeki büyüme uyumu devam ediyo...
Hareketlerine baktı, yüzünü zoomladı.Dudaklarını oynatıyo nam nam nam şeklinde, gülümser gibi hareketler yapıyo maşallah subhanallah.Ellerini yüzüne getiriyo.
Böbreklerine,kalbine, kordonuna, kan akışlarına baktı.
Kalça kemiğini bile gördüm.
Alnı ve kafası babaya benziyo dedi
Saçları çıkmış...
Kilo alamamı diyetin işe yaraması şeklinde yorumladı.Olması gereken bu gayet güzel dedi.
Yalnız diyetisyenler genelde gebeliğe özel davranmıyorlar, sana tek kişiymişsin gibi muamele ediyorlar, bir kere senden normal insan gibi şeker ölçümü beklenemez 1.saat ölçtürmesi yanlış artık 2.saat ölçüm alacağız dedi.
Ben de dedim ki <140a göre ölçüyorum diyetisyen asıl <120 istiyor dedim.Alaylı alaylı güldü, yahu gebeden beklenebilir mi o performans dedi.
Şekerin 200ü geçmediği sürece sorun yok keyfine bak dedi ayrıca. Şekerim 2.saatte normalde düşüyo benim, bu da anlık yükseldiği ama uzun süre yüksek kalmadığı, yüksek seyretmediği anlamına gelirmiş.
Uzun süre yüksek seyretse bebek de insülin salgılar ve bu da şişmesine sebep olurmuş ki benim kızımın kilosu ortalamaya göre normal trenddeymiş.
Ve yaptığın diyet de çok katı ve acımasız,siz iki kişisiniz bu diyeti değiştiriyorum dedi.Zeynep Kamilde diyabetli gebelere uyguladığı denenmiş bi diyeti verdi bana, kendi diyetimle karma yapacağım.1800den 2200kcal'ye yükseltti içeriğini.
Ben de bebeğimi besleyemediğimden korkuyordum zaten.
Ama doğrusu ben çok da abartmadan karma şekilde yapacağım diyeti,salmayacağım...
Yalnız bugünlük burgerden bi menü ısmarladı eşim sağolsun ödül
Ay doydum ilk kez haftalar sonra pek keyifliyim
Selam hanımlarHerkese gunaydınlar olsun
Bugun kuzenim gelicek. Oglumu gorsun diye esimden gizli doktora gitmeyi planlıyorum)) Cunku kontrol zamanıma 1 hafta var daha simdi gidicem dersem kızar.
cok ozledim Enes'imi. Bakalım kac gr kac cm olmus benim yakısııklı oglumys: