Ayyyy okudum çok duygulandım :uzgun: Eşinin gelme kısmı haikaten müthiş, bunu anlatışı daha müthiş
raatladın mı duygulanınca
Ayyyy okudum çok duygulandım :uzgun: Eşinin gelme kısmı haikaten müthiş, bunu anlatışı daha müthiş
bende okudum :uzgun: bir eşin kendi isteğiyle orda bulunması çok önemli çok değerli bence yaa...nasıl bir moral olur nasıl sevinir insan..
bizimkiler girmek isteyecek mi acaba( bir de her hastahanede almıyorlar diye duydum özel bile olsa
raatladın mı duygulanınca
duygusallaştım ayol... benim yakışıklım da gırsın dıcem ama ben normal düşündüğüm için eksin bayılır o tip.
Benimkisi normal doğum olursa girmeyecek, sezeryan bi ihtimal girebilir.
Çok fena rahatladım3 kalorim kesin yandı gitti
off benimki yine kaburgalarımın oralarda yaaa. oturamıyorum bakkk.
ohh süper o zaman seni hergün duygu selinde sürükleyelim
benim ki hep girerim diyodu ama vakit azaldıkça
ben yapamıcam galiba
heyecana dayanamam diyo
ama lafı geldimi de sen çokkkk rahat normal doğurursun diyo
hehe benimkide sırf ben istiyorum diye girerim dedi ama kendine bıraksam kaldıramayacak sanırım o yüzden şimdilik üzerine gitmiyorum,o an daki psikolojisine bağlı bakalım görcez artık en olmadı annemi isterim yanıma
off benimki yine kaburgalarımın oralarda yaaa. oturamıyorum bakkk.
:sok sen kaburgalarına mı oturuyon normalde
Anneyle girmekte iyi fikirmiş aslında![]()
yanlız girmektense napalım artık :kahkaha: ben de epidural anesteziden korkuyorum ya sonrası için her kafadan bir ses çıkıyor yok belden aşağısı felç kalan varmış yok idrarını tutamaz hale geliyormuşsun falan..öfff
yanlız girmektense napalım artık :kahkaha: ben de epidural anesteziden korkuyorum ya sonrası için her kafadan bir ses çıkıyor yok belden aşağısı felç kalan varmış yok idrarını tutamaz hale geliyormuşsun falan..öfff
Hah
Gazı da veriyor ufaktan sana
)
olur mu kız? ben oturma organımla düşünüp düşünme organımın üzerine oturuyorum)
deli yaa... bebek kaburgalarımı zorluyor şuan. ittiriyor kaktırıyor yani. otururken de kaburgalarım batıyor.
Aman yok yaaaa, ona bakarsan her doğumun riski var, ama çok çok minik bir ihtimal..
Genel anestezide de tam uyuşturulamayıp herşeyi hatırlayanlar var, kesilirken acıyı hissedenler var![]()
Ay düşünme bunları, Allah'a bırak o yardım edecek hepimize.
tam gazman sorma
pardon litfennnn haksızlık yapma
oturma organıyla düşünen AB
kendine pay çıkarma şimdi
kızlar akşam yemekten sonra bakarım size bura çok yoğunlaştı çıkacam okudum yazdıklarınızı ama cvp veremedim öptüm hepiciğinizi
boşver yavruş şu kadının adını anmayın valla şeker adam gibi hatun. 3 kere şeker adam deyince geliyodu ya korku fılmıydı hani.
gelecek dıye ödüm kopuyo.