2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
adenncim seninn yüzünden masraff yaptım yine.. magazadada varmıs indirimm. bi onu bi bunu aramaktan sinir geldi. en son annem hastaneden dönüyomus sen in ben sana tarif etcem didim. sogukta kıyamadım da aslında ama caresizlik diyelim:zonk: o esofmanla rüzgarlık mı ne yazıyo pembe onu aldıriciimmm

alışveriş candır...
boşver alll...

cennet'ül aden. hani cennetler de katman katman ya bu en üst cennetin adı. peygamberler cenneti.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
8.kat:cennet'ül aden:en güzel lü'luden'dir.bu cennet,büyük bir şehrin ortasında ve yüksek bir dağ üzerinde bulunan bir iç kale gibi bütün cennetlerin içerisinde ve ortalarında bulunmakla,yeri;hepsinden daha güzel ve daha üstündür.cennetlerdeki nehirlerin çoğunun kaynağı buradadır.sıddkların ve hafızların yeri burasıdır.ayrıca cenab-ı hakk'ın tecelli ettiği (göründüğü )yerdir burası

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
körfezi ben de biliyom ama heralde bi körfezin adını koymaz diye düşünüyodum hele ki bu körfez alakasız yerdeyse :D

heee hiç duymamıştım

ben soyadınıı aden diye düsündümm..:acep: adımı yoksaa??? bi akrabamız var da soyadı aden isim olarak duymadıydımm degişikkk olmusss:panter::panter: bende koyam kızımaa madem o kadan güzel anlamı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yavrular ben çıkıyorum, erkenciyim bugün :D Kendinize iyi bakın emi, öptüm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben de kaçtım o halde. siyu hatun kısmısı. kendnıze ıyı bakın. bebişlere de. iyi akşamlar...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar