2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
biz annemle gittigimizde 5 tl ye peny tulum aldık ordan önceki indirimden kalma:kahkaha::kahkaha: 10 tl ye paftik

besikle yatagının parası bende gerisi kociste pamuk eller cebe diycizz artıkın.. üff para harcadıkca ruhum daralıyo haketten pintiyim heralde bende:kahkaha::kahkaha:

aydı vala yarın alırım olmazsaa bi günde 6 sı da satılmaz heral hem dolap mı omu bigün daha düsüneyim.

yok kız izmir o kadan yoğun değil istanbul olsa sağı solu belli olmuyoda... sevindim varmış orda yehuuu çok güsel bir takım gerçekten hemde doğal

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yalan mı yanı bu indirim :))) ehehehe

yok cnmm dogrudurr:kahkaha: zaten cok da ucuz degil arada böle 1_2 cıkıyo.. bi tane esofman tkmına bayılmıstım ben kadife alt üst kapsonlu. 40 tl idi.. bende hani el kadar seylere dünya para vermiciydikk didimm güldüler.. haketten el kadardı yani dogdugunda giydi giydii kusumm sonra hurclara.. gider gap ten falan da o fiyata alırsın nerde kaldıı o reklamlar

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ivet o tereyağlıydı kızz şimdi o günde fenalaştım demiştin yavrum benim sabah kahvaltısında suçuk kızartmıştın eşinde ekmek bandırmana müsade etmemişti sonra fenalaştım demiştin bende sana ona banamadığın için fena olmuşundur azo dediydim hatırladın mı?:hihi:

Haaaaa bildim bildimmm :kahkaha: ama akıllanmadı bak hala kısıtlıyor..
Kolayı bile ayda bir kez çaybardağı ile veriyor :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İyi kız o yarasın demiş :D
Bak dün azcık nazlanayım dedim, burda karnım acıyor sağ tarafı demiştim ya, evde ona da dedim...Bana dediğine bak "sen çok yiyorsun, çocuğun yeri daralmış midenden o da napsın kenara yaslanmış garibim" diyor..
Kocam olmasa dümsüğü indircektim -kizgin
Cuma akşamı da bu bilgisayarın başında oyuna dalmış, canımda nasıl saralle kaşıklamak çekiyor bi bilsen :D
Dedim yakalamaz bu beni, açtım dolabı saralleye bi yemek kaşığını daldırdım geçtim koltuğuma yalıyorum :D Çok seksi bir kelime oldu farkındayım neyse :p
Benimkinin arkasını dönüp bana bakacağı tuttu hissediyor mu ne, artık ona nasıl bi suratla baktıysam gülmekten sesini çıkaramadı bana :D

ahahahahah eşin de kafa anlarım. yalnız koltuğa geçip yalamak falan hacıt noluyo :)))
iyi adam sadece güldü... başka bişi de yapabılırdı o manzaraya.

yok cnmm dogrudurr:kahkaha: zaten cok da ucuz degil arada böle 1_2 cıkıyo.. bi tane esofman tkmına bayılmıstım ben kadife alt üst kapsonlu. 40 tl idi.. bende hani el kadar seylere dünya para vermiciydikk didimm güldüler.. haketten el kadardı yani dogdugunda giydi giydii kusumm sonra hurclara.. gider gap ten falan da o fiyata alırsın nerde kaldıı o reklamlar

kız tamam işte 20 tl o dediğin takım. içinde kalmasın al hemen. kadife gibi lacivertli kapişonunda kulaklar var.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Özel bi konu açmadım ama konuk olduğum zaman sorulmuştu kısaca anlattım , epidural bence çok güzel ama biraz soğukkanlı yapıda olmak lazım , herkes kaldıramaz , çünkü ameliyat esnasında herşeyi duyuyorsun , görmesen bile :)

ben o zaman kaldıramam kulağıma mp3 taksam izin verirler mi :D

Ekli dosyayı görüntüle 9156benn geldim kızlarrrrr... sorumsuzz tombul kelabbam yüzünden bi kosu postaneye gittim geldim.. faturalara toplam 165 tl para ödedimm (bunu kesin geriye tahsil edemiycem) bi saatt yalı kazıgı modunda beklemem de cabasıı.. ölcektim sinirden.. bide 2 saat sonra ben seni aramayı unuttum demz mi yanımda olsa kirpi saclarını yolabilirdim. :sinir::sinir::sinir::sinir: neysee baska bi yere gitcek keyfim de kalmadı:acep: bakın ben bu odayı cok begendim kızlarr.. besigi ve sifonyeri alıcam. ama bakıp bakıpp düsünüyorum acaba sifonyer yerine dolabı mı alsam diye:acep: nasıl sizceee
Ekli dosyayı görüntüle 9155
Ekli dosyayı görüntüle 9156
Ekli dosyayı görüntüle 9157

:besik:

ben sevmedim canım bebek için uygun değil
çocuk-erişkin evet ama bebek ıhhh

kızlar ben acil çıkıyorum.anlatırım akşama.

hayırdım canım:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İyi kız o yarasın demiş :D
Bak dün azcık nazlanayım dedim, burda karnım acıyor sağ tarafı demiştim ya, evde ona da dedim...Bana dediğine bak "sen çok yiyorsun, çocuğun yeri daralmış midenden o da napsın kenara yaslanmış garibim" diyor..
Kocam olmasa dümsüğü indircektim -kizgin
Cuma akşamı da bu bilgisayarın başında oyuna dalmış, canımda nasıl saralle kaşıklamak çekiyor bi bilsen :D
Dedim yakalamaz bu beni, açtım dolabı saralleye bi yemek kaşığını daldırdım geçtim koltuğuma yalıyorum :D Çok seksi bir kelime oldu farkındayım neyse :p
Benimkinin arkasını dönüp bana bakacağı tuttu hissediyor mu ne, artık ona nasıl bi suratla baktıysam gülmekten sesini çıkaramadı bana :D

ayyyyhh benimkide kadir abi nasssınn bugün diyo:zonk::zonk: arada da o gobbegini salma ortalara öle cok artistikmiş gibi diyo.
yok kız izmir o kadan yoğun değil istanbul olsa sağı solu belli olmuyoda... sevindim varmış orda yehuuu çok güsel bir takım gerçekten hemde doğal

evet hiç boya yok bende o yüzden sevdim.. bide kenarlarını kalkıpp kemirse bilemm soyulmucak ya onları bile düsündümm en fazla diş izi kalır :kahkaha::kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahahahah eşin de kafa anlarım. yalnız koltuğa geçip yalamak falan hacıt noluyo :)))
.

Anla artık ne kadar çikinim, dobişim..Kocam o manzaraya bile gülüyor :uzgun::zonk:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Hoşgeldin ;)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Haaaaa bildim bildimmm :kahkaha: ama akıllanmadı bak hala kısıtlıyor..
Kolayı bile ayda bir kez çaybardağı ile veriyor :(

benide kısıstlıyo ama emek konusunda değil kola konuusnda içimin yağları eriiyo kola görünce ama içiyorumm koca bir bardak içim çoşlaya çoslaya hemde

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

kız tamam işte 20 tl o dediğin takım. içinde kalmasın al hemen. kadife gibi lacivertli kapişonunda kulaklar var.

aaa haket mii:kahkaha: du arayım ayırtayımm o vakitt. bugünlük degildir heralde sadici.. bir tanıdık kız var o magazada o ayırsınn aneme aldırayım.

ben sevmedim canım bebek için uygun değil
çocuk-erişkin evet ama bebek ıhhh

hayırdım canım:acep:

ama bu takmınn cocuguu yok kii :acep::acep:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay lili eşinin doğumhaneye geldiğini okuduğum an böğürcektim ama karşımda izne ayrılınca yerime bakacak kız oturunca yapamadım
yaşlar gözümde, böğürtümde dötümde kaldı resmen

Allah bağışlasın Rabbim bize de kavuşmayı nasip etsin inşallah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ayy kıyamam sanırım benim oğlanı hıçkırık tuttu :acep:

kurban olurum kızzzzzzzz. hıçkırığını yediğimin çekik gözlüsü...

ay lili eşinin doğumhaneye geldiğini okuduğum an böğürcektim ama karşımda izne ayrılınca yerime bakacak kız oturunca yapamadım
yaşlar gözümde, böğürtümde dötümde kaldı resmen

Allah bağışlasın Rabbim bize de kavuşmayı nasip etsin inşallah

ya hayatım bi git yarma beni yaaa... "yaşlar gözümde, böğürtümde dötümde kaldı resmen" ahahahahahha bu nasıl süper bi cümle ya. ahahahahaha öfff.

o değil de bana atsanıza kadının doğum hıkayesını bende bakayım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kurban olurum kızzzzzzzz. hıçkırığını yediğimin çekik gözlüsü...

ya hayatım bi git yarma beni yaaa... "yaşlar gözümde, böğürtümde dötümde kaldı resmen" ahahahahahha bu nasıl süper bi cümle ya. ahahahahaha öfff.

Ben de yerimmmm -hmm
Bu arada ben bulamadım o hikayeyi buraya da kopyalasanıza kız nolur ben de duygulanayım :panter:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ama bu takmınn cocuguu yok kii :acep::acep:

anlamadım canım

:D

kızım sen de bi kere bişeyi kaçırma beeee

https://www.hanimefendi.com/hanimefendi-konuk-evi/44858-bu-haftanin-konugu-lili-5.html

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
abooo lili sende mi trakyalısın -ciko

bu arada sabahtan beri haydi lililililili yar dilime yapıştı yaaa :3:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayyyy okudum çok duygulandım :uzgun: Eşinin gelme kısmı haikaten müthiş, bunu anlatışı daha müthiş :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende okudum :uzgun: bir eşin kendi isteğiyle orda bulunması çok önemli çok değerli bence yaa...nasıl bir moral olur nasıl sevinir insan..

bizimkiler girmek isteyecek mi acaba :(( bir de her hastahanede almıyorlar diye duydum özel bile olsa :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar