2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
2 elma 1 mandalina yedim bugün :( içim dışım elma, muz, mandalina oldu yitti gari, ben de tatlı yemek istiyorum ya..
Hatta gidip lays alasım var :(

:( napalım azocum ya. kaderin cilvesi de geç. 28 yaşına kadar zayıftık 9 ay şişko olalım ne olmuş yani. veririz be azom. veririz di mi? sık dişini azom az kaldı. offff b doğum yapayım peşpeşe prfterol yicem üstüne fıstıklı antep burması yiyecem. 1,5 iskenderimi kolayla içicem ordan burgera gıdıp whooper yıcem.ç ohhhh ohhhh

Ben doğurayım hele goa yicem.Onu düşündüm şimdi.
Yazık kız bana.Acıdım şimdi birden kendime.

:(

kızlar ben acil çıkıyorum.anlatırım akşama.

bişi mi oldu ya :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ekli dosyayı görüntüle 9156benn geldim kızlarrrrr... sorumsuzz tombul kelabbam yüzünden bi kosu postaneye gittim geldim.. faturalara toplam 165 tl para ödedimm (bunu kesin geriye tahsil edemiycem) bi saatt yalı kazıgı modunda beklemem de cabasıı.. ölcektim sinirden.. bide 2 saat sonra ben seni aramayı unuttum demz mi yanımda olsa kirpi saclarını yolabilirdim. :sinir::sinir::sinir::sinir: neysee baska bi yere gitcek keyfim de kalmadı:acep: bakın ben bu odayı cok begendim kızlarr.. besigi ve sifonyeri alıcam. ama bakıp bakıpp düsünüyorum acaba sifonyer yerine dolabı mı alsam diye:acep: nasıl sizceee
Ekli dosyayı görüntüle 9155
Ekli dosyayı görüntüle 9156
Ekli dosyayı görüntüle 9157

:besik:
dünür bence gardırobu koycak yerin varsa gardıropla beşik al bu arada ikeada bende en çok buunu beğenmiştim yanlız stoklar tükenince tekrar üretilmiycekmiş form bornova ikeayı ara bir sor ellerinde varmı?istnbl forumda 1 tane kalmıştı oda teşhir
Odada yatmıyollaar diyip hevesimi kaçırmayın oğlum :cirla:
Benim park yatağım yok, beşiğim yok, yanımda yatacak yeri yok odasında yatacak :gulbis:

Leader hoşgelmişsen kuzum, kendimi tutuyorum bakkaldan almamak için vallahi :(
yatar güselim yatar biz üşengeç anneler yüzünde yatmıyo çocuklar odada hep ağlıyolar sende üşeniyosun götürmeye sana alışıyo gidermi bi daha başka odaya odasında bakmaya alıştırırsan öle alışır kuzum.bu arada yedim tatlımı ama aklım hoşbeşte offf azoşşş ağzını bantlıycam senin sen sokuyon hep bu hoşbeşi aklıma
velkam bebişim.

hayır azo bakkal yok. bisküvi yok tatlı yok hoşbeş yok. 2 ay kaldı sabret. elma ye mandalina ye. bak nasıl dalga gecıyolar bizimle. neymiş 2 kilo almış biri diğeri 4 almış öteki 3,5 almış falan fılan.

hıııı hııı hııı... :eek:ky: anladın sen o hııı yı yaparken ki ifademi.
yaaa yok bencede yok ama azoşun aklındakiler dökülünce dayanamıyorum ben
Gaz lazımsa çığırın beni :zonk:

aynen :hihh:

Neeee karadutlu dondurma mıııııııııı :acep:

eet karadutl dondurma kel hasanın tatlılarının üstüne dondurması meşhurdur ve süper gider böle ince ince keserler dondurmayı üç parça olaraktan offff ya bugün dünyayı yiğesim var

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dünür bence gardırobu koycak yerin varsa gardıropla beşik al bu arada ikeada bende en çok buunu beğenmiştim yanlız stoklar tükenince tekrar üretilmiycekmiş form bornova ikeayı ara bir sor ellerinde varmı?istnbl forumda 1 tane kalmıştı oda teşhir

yatar güselim yatar biz üşengeç anneler yüzünde yatmıyo çocuklar odada hep ağlıyolar sende üşeniyosun götürmeye sana alışıyo gidermi bi daha başka odaya odasında bakmaya alıştırırsan öle alışır kuzum.bu arada yedim tatlımı ama aklım hoşbeşte offf azoşşş ağzını bantlıycam senin sen sokuyon hep bu hoşbeşi aklıma

yaaa yok bencede yok ama azoşun aklındakiler dökülünce dayanamıyorum ben

eet karadutl dondurma kel hasanın tatlılarının üstüne dondurması meşhurdur ve süper gider böle ince ince keserler dondurmayı üç parça olaraktan offff ya bugün dünyayı yiğesim var

aaaaaaa bak olmadı simdii.. ben ıkea da bunu inceledimm. ama stokta var mı diye sormak aklıma gelmedi. e üstünde yazardı heralde tükendi diye ya yapıstırıviriyolar ya.. bak simdi panik yaptım gidip alıvercem

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aaaaaaa bak olmadı simdii.. ben ıkea da bunu inceledimm. ama stokta var mı diye sormak aklıma gelmedi. e üstünde yazardı heralde tükendi diye ya yapıstırıviriyolar ya.. bak simdi panik yaptım gidip alıvercem

Evet doğru, siteye yazmıyorlar..
Ben odayı alırken sormuştum beşik ellerinde yoktu sonradan geldi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bence parasını ayırdıysan zaman kaybetme önce bir ara telefonda söylüyolar söylememez iseler zaman kaybetme yan bitince tekrar üretmiyceklermiş bana dedikleri o oldu ben teşhir istemem demiştim yapıcak bişi yok üretimi durdu bunun hanfend dediler bende vazgeçmiştim almaktan
Ben iradeli karıyem, iradeli kariyem :zuzu:
aferin sana aferin aklıma ne geldi azoşşş senin suçuk ağsına banamama muhabbetin ogün güldürdün beni:hihi:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahaha zo o sucuk muhabbeti neydi kız? eşin önünden mi almıştı da ağlamıştın. ahahahahahahhahahah anlatasana bı daha hadi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bence parasını ayırdıysan zaman kaybetme önce bir ara telefonda söylüyolar söylememez iseler zaman kaybetme yan bitince tekrar üretmiyceklermiş bana dedikleri o oldu ben teşhir istemem demiştim yapıcak bişi yok üretimi durdu bunun hanfend dediler bende vazgeçmiştim almaktan

aferin sana aferin aklıma ne geldi azoşşş senin suçuk ağsına banamama muhabbetin ogün güldürdün beni:hihi:

Ay neydi o :D

aradımm sifonyerden 6 tane varmıs. besik varmıs onun adedini sölemedi demek cok var:kahkaha::kahkaha:

Hadi gözünaydın :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar wenice de bugun etiketin yarısı herşey bi bakın derim.
biz annemle gittigimizde 5 tl ye peny tulum aldık ordan önceki indirimden kalma:kahkaha::kahkaha: 10 tl ye paftik

besikle yatagının parası bende gerisi kociste pamuk eller cebe diycizz artıkın.. üff para harcadıkca ruhum daralıyo haketten pintiyim heralde bende:kahkaha::kahkaha:

Ay neydi o :D

Hadi gözünaydın :D
aydı vala yarın alırım olmazsaa bi günde 6 sı da satılmaz heral hem dolap mı omu bigün daha düsüneyim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
O tereyağlı ballı ekmekti :uzgun:
Sucuğu ben hatırlayamadım du bakim hatırlatır şimdi :D

nıhauhaua olsun o da komık. ahahahahah eşinin tavrı ayrı bi alem seninki ayrıcana bi kopmalık...

geçen bende bişi yiyirum eşim aynen böyle dedi; "ohhhh götürrrr yarasın" acaytip bozuldum ama orda anladım seni işte :)))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar wenice de bugun etiketin yarısı herşey bi bakın derim.
kız wenice biraz büyükçe şeyler var 4 aydan sonra giyilcek şeyler ama iyiymiş bı bakalım hemen

O tereyağlı ballı ekmekti :uzgun:
Sucuğu ben hatırlayamadım du bakim hatırlatır şimdi :D

ivet o tereyağlıydı kızz şimdi o günde fenalaştım demiştin yavrum benim sabah kahvaltısında suçuk kızartmıştın eşinde ekmek bandırmana müsade etmemişti sonra fenalaştım demiştin bende sana ona banamadığın için fena olmuşundur azo dediydim hatırladın mı?:hihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
nıhauhaua olsun o da komık. ahahahahah eşinin tavrı ayrı bi alem seninki ayrıcana bi kopmalık...

geçen bende bişi yiyirum eşim aynen böyle dedi; "ohhhh götürrrr yarasın" acaytip bozuldum ama orda anladım seni işte :)))

İyi kız o yarasın demiş :D
Bak dün azcık nazlanayım dedim, burda karnım acıyor sağ tarafı demiştim ya, evde ona da dedim...Bana dediğine bak "sen çok yiyorsun, çocuğun yeri daralmış midenden o da napsın kenara yaslanmış garibim" diyor..
Kocam olmasa dümsüğü indircektim -kizgin
Cuma akşamı da bu bilgisayarın başında oyuna dalmış, canımda nasıl saralle kaşıklamak çekiyor bi bilsen :D
Dedim yakalamaz bu beni, açtım dolabı saralleye bi yemek kaşığını daldırdım geçtim koltuğuma yalıyorum :D Çok seksi bir kelime oldu farkındayım neyse :p
Benimkinin arkasını dönüp bana bakacağı tuttu hissediyor mu ne, artık ona nasıl bi suratla baktıysam gülmekten sesini çıkaramadı bana :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar