a

h autocad mi? nıagagahgaagahgaha hazır istemişken cns tezgahı falan istemedi iyi montajı yapmak için. yarılşdımmmmmmmmmmmmm.

)) aaa lütfen... sonra gelip kızlara siz arkada neler olduğunu bilmiyosunuz da der ama.. adam resmen kızları üstümüze salmak için elinden geleni yaptı ya. bi de demez mi, hadi bu 2-3 kişiye bi tavır alın da bakın görün sizi napıyolar diye ya... a

. deli mi ne.
aynen aynen. bak son olay da olduktan sonra ben siteye bı bakayım dedim o bennebileyim denilen hatun, sinemaksungura bi mesaj yazmış direk silinmesi gerekir hatunun o derece. "sıze ne be sız kımsınız sıze sorup mu gelecem" tarzında. o mesajı o kız gece yazmış ben sabah okudum. sabah babuşa gösterecektim bakalım ne yapacak silecvek mi o kızı da diye naptı biliyo musun? mesaj anında silindi ve kızın üyeliği devam etti.

))
adam resmen onlarla aynı ruh haline sahip olduğu için onların dilinden anladı sadece

) ki biz aramızda bu tarz kadınlara "mikser ruhlu kadın" diyoruz. ortalığı karıştırmadan rahat edemez bu tipler.
bence de gerilmeyelim sabah sabah. yok bebişim biz kimiz ki? sıradan insanlarız. bunu diyen çok önemli bi kişiydi. her şeyin en ıyısını hak eden biriydi o.

))