2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
mobilya cnmm.. bizim evde bi park yatak var. görümcem göndermişti. onu kaldırdık biyere gideerken yanımızda götürürüz diye. lacivertti bide. bide park yatak bizim evin konseptine aykırı:cokkomik: sanırım bizdekinin içinde yatagı yok içi bosstu bi aparat eksikligi var. kullancagımız zaman bakıcez artık. belkii yaza salona acarım onu içinde oynasın diye:cokkomik::cokkomik:

güle güle kullan cnm şimdiden bende sevemedim şu park yatak zımbırtısını oyun parkı olanlara eyvallah ta ne bilim bohça gibi bişi duruyo eskiden beridir sevimsiz geliyo nedense bana içinde büyüdüğüm için sanırım:dusun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sen şimdik bana mı kızdın anlamadım tatlım ya.ben gerilmeyin diye bosşverin dediydim...:uzgun:

yok kız nerden çıkardın babuşun sana kızdığını.:))

delüüüü. ya bu rada bizim burda bi hatun var o da hamile aynı sen ya. ismi de müge. sen gibi pıtırcık güzel bi hatun o da. ama onun daha ilk bebişi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
umarım anlaşılmıştır. gerçi o farkın çoktan anlaşılması gerekiyordu ama neyse. zararın neresinden dönülürse kar o kadar atrtar. (ne dedım ben şimdi)
NOT: O TİP BURAYI DA GİZLİ OKUYORDUR BEN DİYİM. :)

aa nıye kız iri iri diri diri oldular işte :)))

ha pardon o zaman. ben birden bizi o hatunlarla aynı kefeye koyup çok sıkıldığını falan sandım. o yüzden parladım birden. özür dilerim bebişim günahını aldım.

Benim memeler normaldede dolgundur, şimdi oldular su topu gibi.
Eşim senin airbackler amma şişmiş diyor-ciko Bide dalga geçiyor..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
güle güle kullan cnm şimdiden bende sevemedim şu park yatak zımbırtısını oyun parkı olanlara eyvallah ta ne bilim bohça gibi bişi duruyo eskiden beridir sevimsiz geliyo nedense bana içinde büyüdüğüm için sanırım:dusun:

ne kız o? ben park yatak aldım. güya bebe yatagı ben girsem sığarım ya kocaman.

Benim memeler normaldede dolgundur, şimdi oldular su topu gibi.
Eşim senin airbackler amma şişmiş diyor-ciko Bide dalga geçiyor..

ehehehehheh.. mıncıklaya mıncıklaya uyuusn işte ne güzel. :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kendisi forumda üslup,edep dersi verirken msn.de hakaretleri peşpeşe sıralıyordu ama. Bu mudur? Ben onca tartışma yaşadım, adminle, forumdan onunla yada bununla, tekbir hakaret cümlesi bulun getirin ben bu forumu da terkederim.
Çok samimiyim,sözümün arkasındayım.Tek bir hakaret cümlesi diyorum.
Ben size admininkileri yazayım mı peki?
Ben de onun özel mesajlarını açıklayayım mı?

Sırf bana gıcıklık olsun diye, kendisini ve forumu eleştirene hakvermişliği vardır mesela. O kişinin dediğini yapmışlığı vardır.
Sizce kendisini eleştiren birinin ban almaması mümkün mü, o bu kadar hoşgörülü mü,o kadar eleştireiye açık mı? Bir de evet haklısın minvalinde eleştirinin gereğini 5 dk. sonra yapsın?

Bir kere birinin özel mesajını bir başkasına iletmek son derece ayıptır,hangi etiğe uyuyor çözememekle birlikte, kesinlikle benim yazdığıma, dışarıdan o mesaja müdahale edilmediğine kim garanti verebilir peki?
Ya ben yazmadıysam öyle bir mesaj?

ama siz özel mjsları da mı okuyosunuz dedigimde bana evet yada hayır demedi. bu konu benim için kapanmıstır yazdım daha bişi yazmadı.belki forumdaki bi yazını kopyalamıstır bilmiyorum sadece eleferaya yazdıgını biliyorum. onun eleferanın adını verdigini söylemişsin o konu. ben o sırada ısrarla ama foruma yazdılar hallettiler aralarında adınızı veren yok yazıyodum.. o da hayır verdiler iye inat etti. zaten simur da burda oldugunuzu haber verince uzatmadım acıkcası.. ben sadece girmeseniz bile banın kaldırılmasını ümit etmiştim. onada kendileri sildirdiler dedi bana da laf kalmadı:lala: neyse cnm düsünmeyin artık bunları o topic cöktü zati yakında kapatırlarr.. digr subat doluyoo gördüm. o da ona en büyük ceza oldu sanırım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
adengokce;696085 bence de gerilmeyelim sabah sabah. yok bebişim biz kimiz ki? sıradan insanlarız. bunu diyen çok önemli bi kişiydi. her şeyin en ıyısını hak eden biriydi o. :)))[/QUOTE' Alıntı:
anladım onu bennn bildim bildim :cokkomik: kuzum tek memeyle kurtaramaz o işi.özel sağlık sigortaları bile 4.doğumu yaptıysan karsılamıyor toparlama işlemlerinin her türlüsünü anlatabildim mi :cokkomik: devlet küçültme ve daraltma operasyonunu bir kısmını karsılıyor.özel sağlık sigortalarıda :) doğum olayı bitsin ben o cerrahi operasyonların teminatını yatırmaya baslıcam 1sene sonra karsılayacak

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen şimdik bana mı kızdın anlamadım tatlım ya.ben gerilmeyin diye bosşverin dediydim...:uzgun:

Yok kuşum ben o güya özel mesajlarımı ecrine yollayana kızdım :)
Sana kızmadım :)
Kendisi milleti bana karşı cephe aldırıyorsunuz diyor, ama arkamdan millet bana karşı kışkırsın diye uğraşıyor.Ona sinirlendim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahahahahahahah autocad mi? nıagagahgaagahgaha hazır istemişken cns tezgahı falan istemedi iyi montajı yapmak için. yarılşdımmmmmmmmmmmmm.

:))) aaa lütfen... sonra gelip kızlara siz arkada neler olduğunu bilmiyosunuz da der ama.. adam resmen kızları üstümüze salmak için elinden geleni yaptı ya. bi de demez mi, hadi bu 2-3 kişiye bi tavır alın da bakın görün sizi napıyolar diye ya... ahahahahahaha. deli mi ne.

aynen aynen. bak son olay da olduktan sonra ben siteye bı bakayım dedim o bennebileyim denilen hatun, sinemaksungura bi mesaj yazmış direk silinmesi gerekir hatunun o derece. "sıze ne be sız kımsınız sıze sorup mu gelecem" tarzında. o mesajı o kız gece yazmış ben sabah okudum. sabah babuşa gösterecektim bakalım ne yapacak silecvek mi o kızı da diye naptı biliyo musun? mesaj anında silindi ve kızın üyeliği devam etti. :)))

adam resmen onlarla aynı ruh haline sahip olduğu için onların dilinden anladı sadece :)) ki biz aramızda bu tarz kadınlara "mikser ruhlu kadın" diyoruz. ortalığı karıştırmadan rahat edemez bu tipler.

bence de gerilmeyelim sabah sabah. yok bebişim biz kimiz ki? sıradan insanlarız. bunu diyen çok önemli bi kişiydi. her şeyin en ıyısını hak eden biriydi o. :)))

ayyy cıkayım dedimm cıkamadım bi türlüü :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: bence artık kimse silinmezz zaten kalmıs 3_5 kişi onlareı da tutsun diye kim ne yazsa siler gecer. maksat topik ayakta dursun kim oldugu önemli degil:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız o değil de benim ufaklık şimdiden adam seçiyo ya anası kılıklı. kimle muhatap olup kimle olmayacağını biliyor resmen. kiminle resmi kiminle enseye şaplak .k.ça şaplak tadında takılacagını biliyor uşaiğımmmm

dün erkek kardeşim yanımda oturuyo resmen küçük dayısına şov yaptı ya resmen. muhtemelen kafa üstünde durup bacak falan salladı dayısına. ama bizim o dayımız biraz fırlamadır.

diğer büyük dayısı elini koyuyor ı ıhhh o oynak çocuktan eser yok. çocuk hazır ola geçiyor sanki. o dayımız küçük dayımızın tam aksine ağırdır, soğukkanlıdır. aralarında saygıya dayanan bi ilişki var sanırım.

babayı zaten takmıyo gece adamın sırtına sırtına indiriyor tekmeleri. :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yok kız nerden çıkardın babuşun sana kızdığını.:))

delüüüü. ya bu rada bizim burda bi hatun var o da hamile aynı sen ya. ismi de müge. sen gibi pıtırcık güzel bi hatun o da. ama onun daha ilk bebişi.

pıtırcık mıı kuzum benden olmaz öle pıtırcık falan devanası gibin oldum yok yok tüpgazz bacaklarım basen kalınlasmadı.bebek sanırsın omzumda yerlesti genişleyen omuzlarım.gögüslerim şöylee ufak tefek hatunlara hastayım al cebinde tasıı-ciko

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ama siz özel mjsları da mı okuyosunuz dedigimde bana evet yada hayır demedi. bu konu benim için kapanmıstır yazdım daha bişi yazmadı.belki forumdaki bi yazını kopyalamıstır bilmiyorum sadece eleferaya yazdıgını biliyorum. onun eleferanın adını verdigini söylemişsin o konu. ben o sırada ısrarla ama foruma yazdılar hallettiler aralarında adınızı veren yok yazıyodum.. o da hayır verdiler iye inat etti. zaten simur da burda oldugunuzu haber verince uzatmadım acıkcası.. ben sadece girmeseniz bile banın kaldırılmasını ümit etmiştim. onada kendileri sildirdiler dedi bana da laf kalmadı:lala: neyse cnm düsünmeyin artık bunları o topic cöktü zati yakında kapatırlarr.. digr subat doluyoo gördüm. o da ona en büyük ceza oldu sanırım

Biz sildirmişiz öyle mi :D
Açtığımda bile mesaj olarak "Talebimiz üzerine üyeliğiniz silinmiştir." yazıyor.
Ama hiç sorun değil, o silmese dahi, ben o yönetim tarzı ile yönetilen, o tip insanlara prim verilen bir forumda paylaşım yapmam. Üyeliğimi geri verse dahi tek kelime yazmazdım.
Karakterime, kültür seviyeme hakaret addederim artık.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne kız o? ben park yatak aldım. güya bebe yatagı ben girsem sığarım ya kocaman.

ehehehehheh.. mıncıklaya mıncıklaya uyuusn işte ne güzel. :)
ne bilim yaaa eltimdede var bi garip geliyo çocuk içindeyken
büyük evet oldukça ama oyuncak gibi geliyo işte oyun parkları varya hani dışarlarda içlerine topları atıyolar bebeğide içerisine bıraklıyolar sen işlerini görüyosun oda orda oyalanıyo

Yok kuşum ben o güya özel mesajlarımı ecrine yollayana kızdım :)
Sana kızmadım :)
Kendisi milleti bana karşı cephe aldırıyorsunuz diyor, ama arkamdan millet bana karşı kışkırsın diye uğraşıyor.Ona sinirlendim.

babuş oraya ait tüm konuları kapatalım artık kimin ne olduğu belli inan ki o herifin hakaretleri başka bir boyuttt zati en güselide benim banlanmadan direk üyeliğim silindi neden???
suçsuz birilerini savundum die ama bana verecek cevap bulamadı gergedan yavrusu :zopa: ne söylediysem arkasından gerekçesinide yapıştırdım özel msj atmış bana onunda cvpbını buldum geçmişten öyle bişi yok die suratına çarptım gruruna dokundu zaar beni saçma sapan bir yorumla attı başkalarının piyonu olmuşum geri zekalı cücük beyinli tek zeki oo çünkü aptal:sinir: boşver diyim babuş konuşuldukça sinirlerim kalkıyo ayağa daha konuşucaklarım bitmemişti bilsem msnı var ordan ağzının payını vercem

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pıtırcık mıı kuzum benden olmaz öle pıtırcık falan devanası gibin oldum yok yok tüpgazz bacaklarım basen kalınlasmadı.bebek sanırsın omzumda yerlesti genişleyen omuzlarım.gögüslerim şöylee ufak tefek hatunlara hastayım al cebinde tasıı-ciko

ehehehehhehe bendim bı zamanlar o. arabada yer olmazdı gökçeyi kucagımıza alırız derlerdi hep... teyyy teyy... şimdi değilim ama. direk ön koltuğu bana verıyolar. ehehahahahha.

Biz sildirmişiz öyle mi :D
Açtığımda bile mesaj olarak "Talebimiz üzerine üyeliğiniz silinmiştir." yazıyor.
Ama hiç sorun değil, o silmese dahi, ben o yönetim tarzı ile yönetilen, o tip insanlara prim verilen bir forumda paylaşım yapmam. Üyeliğimi geri verse dahi tek kelime yazmazdım.
Karakterime, kültür seviyeme hakaret addederim artık.

:)) yok bacım orayla işimiz kalmadı sanıyorum bende artık.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Salla leader'im boşver.
Eleştiri kabul edemiyor, karşı taraf haklı olduğunda hazmedemiyor. Başka açıklaması yok.
Bir yöneticinin tarafsız olması beklenir, ama o meziyet sanırım kendisine uğramamış.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bakın size ne göstericem fikirlerinizi söyleyin bana olurmu? ben miranın sitesinden fırsat köşesinden seker siparişi verdim.aslında bu tarz kutular benim cok hosuma gidiyor kalıcılık acısından.ama kızkardeşim bu aralar henüz günü tam net değil evde nişan-söz karısımı bi organizasyonu olcak.zaten görmek için az sipariş ettim.önce ona jest olsun diye orda gelen yakınlara dağıtırız dedim.bakın bi olur bunlar bebeğede derseniz kendim için de sipariş vericem.

Ekli dosyalar

• tel_kutu.jpg
    tel_kutu.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 77

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Salla leader'im boşver.
Eleştiri kabul edemiyor, karşı taraf haklı olduğunda hazmedemiyor. Başka açıklaması yok.
Bir yöneticinin tarafsız olması beklenir, ama o meziyet sanırım kendisine uğramamış.

işte güselim boşverin oraso orada kaldı biz hepimiz burdayız bir aradayız bizde oradaki insanlara pirim vermeyelim eminimki bizide burdan takip edenler var...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar bakın size ne göstericem fikirlerinizi söyleyin bana olurmu? ben miranın sitesinden fırsat köşesinden seker siparişi verdim.aslında bu tarz kutular benim cok hosuma gidiyor kalıcılık acısından.ama kızkardeşim bu aralar henüz günü tam net değil evde nişan-söz karısımı bi organizasyonu olcak.zaten görmek için az sipariş ettim.önce ona jest olsun diye orda gelen yakınlara dağıtırız dedim.bakın bi olur bunlar bebeğede derseniz kendim için de sipariş vericem.

valla güselim gayet hoş gözükyolar bir gelsinlerde bide yakından gör bakalım fikrrin değişmez umarım kalıcılık açısından çok güsel bebeğe birazda süslersin on numara olur derim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Nazom bence de güzeller ama bebeğe ağır diyorum ben de sanki...Bence tabe.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar