2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
haklısın bebişim... de insan birinde fazla fazla gördü mü panik yapıyor acaba eksik mi az mı diye.

günaydınlar efem. aklıma gelmişken sana söylıyım sabah bizim eski topiğe baktım da orada " evett öleydii ama kavga gürültü bi orta yol bulamadılar.. tam btti dedik yeni bisi cıktı.. ben 2008 den beri kk deyim. ilk defa bi topigin bu kadar birbirine girdigini gördüm yani.. en sonunda da cöktü kimsecikler kalmadı. " diye bi mesaj yazmışsın.

şekerim kavgayı gürültüyü çıkaran biz değildik, sizin görmediğiniz arka planda içten içe sinsi sinsi planını ortaya koyan bi kadın yüzünden olay bizim başımıza patladı. biz kavga bile etmedik. tartıştık sadece.

o planı işleyen hatun o sıralar orda zaten yoktu. o yüzden de herkes mutlu mesut yaşıyordu topıkte. o hatun o sıralar topige uğramıyıp ziyaretçi olarak izleyip kendinle alakasız yazılan her şeyi sitenin kurucusuna şikayet ettiği için biz o siteden atıldık.

şimdi kendisi topigın karşılama komitesi tadında takılıyor. hepimizin silindiği gün birden ortaya çıkması bile ne kadar sinsi birisi olduğuna işarettir. tabi anlayana o başka.

tam bitti dediğin noktada da, gelip sitedeki tüm kızlara hakaret edip bişey olmamış gibi davranan o terbiyesiz diğer hatun da sitenin kurucusu tarafından korunmuştur. ben sen ve diğerleri de yediğimiz hakaretlerle kaldık o kadar.

ben ve benle birliktre o lafları sindiremeyenler şimdi o sitede herkes için silinmiş insanlardır. o lafları yemediğimiz için biz burdayız.

bilmem anlatabildim mi? artık şu kavga gürültü lafları beni cidden germeye başladı. bu ayrımı yapabildiğinize inanıyorum artık.

Günaydın babuş.
Sanırım o kişiyle aramızda fark anlaşıldı ki sevenlerimiz dostlarımız burada. Ben öyle inanıyorum.
Aman halen arkadamızdan "göbekleriniz giden kızlara mı bağlıydı neden yazmıyorsunuz" tarzında cümleler de okuyorum, gülüyorum.
Olan bitenin bu denli kolay ve hızlı üzerinin örtülmeye çalışılması da haksızlık...
Biri oraya çıksın ve bu kızlar başka bir yerde paylaşıma devam ediyor, biz de onlarla oradayız,çünkü rahatsızlığımız yoktu kendilerinden, o yüzden bu topik boş, buyrun konuşmak istiyordunuz ya, depe depe kullanın topiğinizi desin de istemiyor değilim...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
haklısın bebişim... de insan birinde fazla fazla gördü mü panik yapıyor acaba eksik mi az mı diye.

yoook valla şekerim hiçte panik yapmıyorum ben tamam almak etmek güzelde taaa yazlık-kışlık kıyafetlerine kadar almak depolamak uygun gelmiyor bana..ben o sebeple ilk 3-4 ayki tulum iç bady vs alacağım gerisinde ücra memlekette değiliz ya hiçte dışarı çıkmıcakta değiliz gördüğümü sevdiğimi ozamanda alırım böyle panik havası yatarma sende kendine hepsi olur..biz bunların 4/1 le bile büyümedik bişeycik olmaz içini ferahlat:ninni:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın Kızlar;

Bende bu sabah bi yorgunum.
Yemek yiyince benimde midem bulanıyor, sakızla bastırıyorum..
Havada kapalı..:sila:
günaydın tanselcimm geçmiş olsun dikkat edin ilaç var mide bulantısı önleyici doktora sorun
YAptılar yaptılar :D
Bari yorulduğumuza değdi :D
En kısa zamanda çekicem fotoları :D
ellerine sağlık seninde kocanında güle güle kullanmayı nasip etsin kızçen içinde teker yuvar büyüsün inşallah
Dün bebişe alışveriş yaptım..

Avent biberon ve emzik aldım.
Aventin elektrikli gögüs pompasını aldım, Buzdolabı saklama poşeti aldım..
Lansinoh gögüs ucu kremi, gögüs pedi ve meme ucu çıkarmak için bi aparat vardı onu aldım..
Chicco buhar makinası aldım..

Bunlara 500 YTL verdim, Eşim dün şey diyor.. Ya sadece meme için bir sürü para verdik.. Hakkaten ya..

owwww çokmuş gerçekten ben hiçbirini almadım şimdilik ihtiyacım olunca alcam göğüs pompası filan ama biberonmuş vs aldım onları eksik bitmezz malesef insan düşününce bile bi dünya şey geliyo akla

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

günaydınlar efem. aklıma gelmişken sana söylıyım sabah bizim eski topiğe baktım da orada " evett öleydii ama kavga gürültü bi orta yol bulamadılar.. tam btti dedik yeni bisi cıktı.. ben 2008 den beri kk deyim. ilk defa bi topigin bu kadar birbirine girdigini gördüm yani.. en sonunda da cöktü kimsecikler kalmadı. " diye bi mesaj yazmışsın.

şekerim kavgayı gürültüyü çıkaran biz değildik, sizin görmediğiniz arka planda içten içe sinsi sinsi planını ortaya koyan bi kadın yüzünden olay bizim başımıza patladı. biz kavga bile etmedik. tartıştık sadece.

o planı işleyen hatun o sıralar orda zaten yoktu. o yüzden de herkes mutlu mesut yaşıyordu topıkte. o hatun o sıralar topige uğramıyıp ziyaretçi olarak izleyip kendinle alakasız yazılan her şeyi sitenin kurucusuna şikayet ettiği için biz o siteden atıldık.

şimdi kendisi topigın karşılama komitesi tadında takılıyor. hepimizin silindiği gün birden ortaya çıkması bile ne kadar sinsi birisi olduğuna işarettir. tabi anlayana o başka.

tam bitti dediğin noktada da, gelip sitedeki tüm kızlara hakaret edip bişey olmamış gibi davranan o terbiyesiz diğer hatun da sitenin kurucusu tarafından korunmuştur. ben sen ve diğerleri de yediğimiz hakaretlerle kaldık o kadar.

ben ve benle birliktre o lafları sindiremeyenler şimdi o sitede herkes için silinmiş insanlardır. o lafları yemediğimiz için biz burdayız.

bilmem anlatabildim mi? artık şu kavga gürültü lafları beni cidden germeye başladı. bu ayrımı yapabildiğinize inanıyorum artık.

yok cnmm yanlıs düsünme lütfenn senin aksini düsünsemm bu tarafa gelmezdim bende.. daha önce bi kere banlandıgımm içinn bilişrim ben o üstüne gelme durumlarını.. :cokkomik: tartısmaya katılmasamda okudum hepsini.. ama orda kasteddigim kazendii yazarken bak yine adını kullandım. ama oraya direk öle yazınca hemen özel msj atıyor bana saolsun.. ama bakın aslında öle degildi böyleydii bilmem ne diye.. hatta bblau nun bi msj ını attı bana bakın nasılmıs diyee. bende aaaaa özel mesajlarıda mı okuyosunuz dedimm o adam sürekli sok ediyo benii.. ama bence olayların buraya gelmesi onun hatasıydı. kenisine de söyledim kabul etmedi. bende o arkadasa acıkca acıklama yapmak istemedim biliyorum hemen yazack cünkü. :cokkomik::cokkomik:
hımmm karizma demirrr aden yavruya bak yirim ben onu adıyla yaşasın demir gibi sağlam olsun

ne zor işler bacım ya uzaktayken hayat ziyan bana yaa babamla kalıyorum bende geceleri

günaydın cnm geçmiş olsun yok geçmişte bir atraksiyon sanırsam...

kızıma süslü şeyler al annesi tamam mı tokalar all cici cici kıyafetler all zarada çok güsel elbiler var onlardan al mont al kokoş et gelinimi hadi bakimm :lilav:

elbise almıcam ona kızzzz.. yazık üsümesinn belkii cok begenirsem bi tane.. yaza giydircem elbiselerii totosunu yedigime:cokkomik::cokkomik::cokkomik: babam da aradı yatak parası gönderiyorum annenle diye.. e hadi bakalım dedim bugün iyi bigün olcak galiba:sila::sila::sila:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın babuş.
Sanırım o kişiyle aramızda fark anlaşıldı ki sevenlerimiz dostlarımız burada. Ben öyle inanıyorum.
Aman halen arkadamızdan "göbekleriniz giden kızlara mı bağlıydı neden yazmıyorsunuz" tarzında cümleler de okuyorum, gülüyorum.
Olan bitenin bu denli kolay ve hızlı üzerinin örtülmeye çalışılması da haksızlık...
Biri oraya çıksın ve bu kızlar başka bir yerde paylaşıma devam ediyor, biz de onlarla oradayız,çünkü rahatsızlığımız yoktu kendilerinden, o yüzden bu topik boş, buyrun konuşmak istiyordunuz ya, depe depe kullanın topiğinizi desin de istemiyor değilim...

Tatlım şu topikte yazan insanlarla muhabet edemedikleri için onlar bence şanssız..
Senin tıbbı bilgilerinden faydalanamayacaklar:cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:)) bu daha başlangıç bey, bi de doğumdan sonra onları kaldırma parası verecez diyiver adam şoka girsin...

eheheheh kimdi ya biri gögüslerini kaldırtacaktı. kimdi o?
Ahahahahaha hakeden bri hakeden :D

günaydın babuş... bulantı bende de var bu aralar. geceleri oluyor ama genelde. geçen benim eş de 1,5 saate bi park yatak kurdu. en son ahahahah yatağı tümden kaldırmış silkeleren gördüm adamı... halı silkeliyor sanki ya.

beceriksiz bizim adamlar şekerim beceriksiz...

Nedir ya bu bulantı, bana da peydah olmaya başladı. Yemeklerden sonra, bazen sabahları…Bazen geceleri.
Arada da mide ağrısı, yanmayı filan geçtim bildiğin ağrı.

Adamlar beceriksiz o kesin, mobilya da alengirli bişeydi, katmerli oldu :)
İkeanınkileri yapabiliyo diye gaza geldi de, bundan şema filan da yok, yaklaşık bi 500 tane vida,dübel,somun,cıvata,vs var.
Nereye hangisi kullanılacak belli değil.
Ama en bombası da satıcı firmanın servisini arayıp adamdan Autocad formatında montaj resmi istemesi oldu :D
Orda düşüp bayılcaktım artık :zopa::3:

hehhhh iyi bari yavv en azından değmiş yorgunluğuna ben netice hüsran oldu sandımdı neyseki montesi olmuş merakla bekliyoruz fotolarını o halde canımcım

Oldu tatlım oldu, inşallah 3 güne elimizde kalmaz :vecihi:

Canımcım ben kendi adıma söyleyeyim sizi anladığım için burdayım.. Ben bide kk gıcık oldum bir tepki olsun istedim. Ben burda çok güzel muhabbetler yapabileceğimize inanıyorum.. :mavis

İşte budur.
Bblau bunu çok beğendi, ayrıca teşekkür etti!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Canımcım ben kendi adıma söyleyeyim sizi anladığım için burdayım.. Ben bide kk gıcık oldum bir tepki olsun istedim. Ben burda çok güzel muhabbetler yapabileceğimize inanıyorum.. :mavis

teşekkür ederim/(iz)/ şekerim. var öyle 3-5 arkadaş bizi anlayabilen konuyu izleyip kimin haklı kimin haksız olduğunu gören. sezebilen.

hayır 50 defa da yazdım olayı boyle boyle oldu diye ama demek okunmuyor yazılanlar.

neyse adımın o iki kadınla birlikte anılması bile üzer beni bu saatten sonra deyip konuyu kapatmak istiyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok cnmm yanlıs düsünme lütfenn senin aksini düsünsemm bu tarafa gelmezdim bende.. daha önce bi kere banlandıgımm içinn bilişrim ben o üstüne gelme durumlarını.. :cokkomik: tartısmaya katılmasamda okudum hepsini.. ama orda kasteddigim kazendii yazarken bak yine adını kullandım. ama oraya direk öle yazınca hemen özel msj atıyor bana saolsun.. ama bakın aslında öle degildi böyleydii bilmem ne diye.. hatta bblau nun bi msj ını attı bana bakın nasılmıs diyee. bende aaaaa özel mesajlarıda mı okuyosunuz dedimm o adam sürekli sok ediyo benii.. ama bence olayların buraya gelmesi onun hatasıydı. kenisine de söyledim kabul etmedi. bende o arkadasa acıkca acıklama yapmak istemedim biliyorum hemen yazack cünkü. :cokkomik::cokkomik:

elbise almıcam ona kızzzz.. yazık üsümesinn belkii cok begenirsem bi tane.. yaza giydircem elbiselerii totosunu yedigime:cokkomik::cokkomik::cokkomik: babam da aradı yatak parası gönderiyorum annenle diye.. e hadi bakalım dedim bugün iyi bigün olcak galiba:sila::sila::sila:

Peki kendisi sana benim özel mesajımı atarken bana ve bebeğime hakaret ettiğini, şerefsiz dediğini, doğuracağın bebeğe yazık dediğini, sizin gibi analar da türedi ya helal olsun dediğini de söyledi mi?
Azoşa sus be kadın sus dediğini?
Daha gökçeye dediklerini saymayayım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın tanselcimm geçmiş olsun dikkat edin ilaç var mide bulantısı önleyici doktora sorun

ellerine sağlık seninde kocanında güle güle kullanmayı nasip etsin kızçen içinde teker yuvar büyüsün inşallah

owwww çokmuş gerçekten ben hiçbirini almadım şimdilik ihtiyacım olunca alcam göğüs pompası filan ama biberonmuş vs aldım onları eksik bitmezz malesef insan düşününce bile bi dünya şey geliyo akla

Günaydın canım...Amin inşallah :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hımmm yirim onun totosunu o zaman yirim yirim gelinimi süsle püsle banane valla kız düşünsene bunlar yeni yeni yürümeye başlıyo el eleler muhohohoyttt çok şeker öyle hayal etmett
ohhh yatakda alıncak kuzuya nasıl bişi düşünüyon? park yatak mı mobilya yatak mı?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Peki kendisi sana benim özel mesajımı atarken bana ve bebeğime hakaret ettiğini, şerefsiz dediğini, doğuracağın bebeğe yazık dediğini, sizin gibi analar da türedi ya helal olsun dediğini de söyledi mi?

yok cnm ya eleferayla alakalı bişiydi galiba ama okumadım bile dogru dürüst sadece bu konu benim için kapanmıstır dedim. cünkü ne dersen de adam tersini söylüyorr.. ben forumda okuduguma göre hareket ediyorum ama öyle denmedi diyorum hayır sen yanlıs biliyosun diyo:lala: sonra öyle kapattım akabinde burayageldim zati. ben hiç bilmiyorum o konuları. 3_5 sayfa gecmişi okuyodumm .. ki foruma da yazmıstım beyefndininn tartısmaya dahil ve taraf olmasının sacma oldugunu.. cünkü ben bennebileyim miydi neydi onu suclamam yani. herkesin egitimi seviyesi kültürü kendine. ama sen admin olup idare edemiyosan, agzının payını veremiyosan susturamıyosan senin problemin. ama girip bide taraf tutunca sacma oldu.. oraya da yazdım ben bi ban yedim benle tartısan da yedii. sonra ne admin gördüm ne bişi. bizimki erkek sözde kadın gibi ortalık karıstırdı. neyse öle yani işte

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Günaydın babuş.

umarım anlaşılmıştır. gerçi o farkın çoktan anlaşılması gerekiyordu ama neyse. zararın neresinden dönülürse kar o kadar atrtar. (ne dedım ben şimdi)
NOT: O TİP BURAYI DA GİZLİ OKUYORDUR BEN DİYİM. :)

:))))
Şaka maka hakkaten gögüsler ne çirkin oldu..

aa nıye kız iri iri diri diri oldular işte :)))

ha pardon o zaman. ben birden bizi o hatunlarla aynı kefeye koyup çok sıkıldığını falan sandım. o yüzden parladım birden. özür dilerim bebişim günahını aldım.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr sabah sabahh bosverin uğursuzların lafını..bblau canım güle güle kullanın beşiğinizi,yatağınızı :)) azimlee yapmışsınızz kuzum :D
gökceee bende memelerimi kaldırttırcam kız ama dedim mi ki burdaa onu bilemedim :p aranızdaki en uyusuk olan kişi kim bilin bakalım benim benn..daha tek çöpümüz hazır değil:zopa:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hımmm yirim onun totosunu o zaman yirim yirim gelinimi süsle püsle banane valla kız düşünsene bunlar yeni yeni yürümeye başlıyo el eleler muhohohoyttt çok şeker öyle hayal etmett
ohhh yatakda alıncak kuzuya nasıl bişi düşünüyon? park yatak mı mobilya yatak mı?

mobilya cnmm.. bizim evde bi park yatak var. görümcem göndermişti. onu kaldırdık biyere gideerken yanımızda götürürüz diye. lacivertti bide. bide park yatak bizim evin konseptine aykırı:cokkomik: sanırım bizdekinin içinde yatagı yok içi bosstu bi aparat eksikligi var. kullancagımız zaman bakıcez artık. belkii yaza salona acarım onu içinde oynasın diye:cokkomik::cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarrr sabah sabahh bosverin uğursuzların lafını..bblau canım güle güle kullanın beşiğinizi,yatağınızı :)) azimlee yapmışsınızz kuzum :D
gökceee bende memelerimi kaldırttırcam kız ama dedim mi ki burdaa onu bilemedim :p aranızdaki en uyusuk olan kişi kim bilin bakalım benim benn..daha tek çöpümüz hazır değil:zopa:

yok cnm ya eleferayla alakalı bişiydi galiba ama okumadım bile dogru dürüst sadece bu konu benim için kapanmıstır dedim. cünkü ne dersen de adam tersini söylüyorr.. ben forumda okuduguma göre hareket ediyorum ama öyle denmedi diyorum hayır sen yanlıs biliyosun diyo:lala: sonra öyle kapattım akabinde burayageldim zati. ben hiç bilmiyorum o konuları. 3_5 sayfa gecmişi okuyodumm .. ki foruma da yazmıstım beyefndininn tartısmaya dahil ve taraf olmasının sacma oldugunu.. cünkü ben bennebileyim miydi neydi onu suclamam yani. herkesin egitimi seviyesi kültürü kendine. ama sen admin olup idare edemiyosan, agzının payını veremiyosan susturamıyosan senin problemin. ama girip bide taraf tutunca sacma oldu.. oraya da yazdım ben bi ban yedim benle tartısan da yedii. sonra ne admin gördüm ne bişi. bizimki erkek sözde kadın gibi ortalık karıstırdı. neyse öle yani işte

Kendisi forumda üslup,edep dersi verirken msn.de hakaretleri peşpeşe sıralıyordu ama. Bu mudur? Ben onca tartışma yaşadım, adminle, forumdan onunla yada bununla, tekbir hakaret cümlesi bulun getirin ben bu forumu da terkederim.
Çok samimiyim,sözümün arkasındayım.Tek bir hakaret cümlesi diyorum.
Ben size admininkileri yazayım mı peki?
Ben de onun özel mesajlarını açıklayayım mı?

Sırf bana gıcıklık olsun diye, kendisini ve forumu eleştirene hakvermişliği vardır mesela. O kişinin dediğini yapmışlığı vardır.
Sizce kendisini eleştiren birinin ban almaması mümkün mü, o bu kadar hoşgörülü mü,o kadar eleştireiye açık mı? Bir de evet haklısın minvalinde eleştirinin gereğini 5 dk. sonra yapsın?

Bir kere birinin özel mesajını bir başkasına iletmek son derece ayıptır,hangi etiğe uyuyor çözememekle birlikte, kesinlikle benim yazdığıma, dışarıdan o mesaja müdahale edilmediğine kim garanti verebilir peki?
Ya ben yazmadıysam öyle bir mesaj?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Saol canım benim, amin inşallah :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
umarım anlaşılmıştır. gerçi o farkın çoktan anlaşılması gerekiyordu ama neyse. zararın neresinden dönülürse kar o kadar atrtar. (ne dedım ben şimdi)
NOT: O TİP BURAYI DA GİZLİ OKUYORDUR BEN DİYİM. :)

aa nıye kız iri iri diri diri oldular işte :)))

ha pardon o zaman. ben birden bizi o hatunlarla aynı kefeye koyup çok sıkıldığını falan sandım. o yüzden parladım birden. özür dilerim bebişim günahını aldım.

yok cnmm o kız baska bi modeldi zati. msjlarını bile okumadım ben onun. bitek seyi gördüm internet özürlüler mi yazıyodu paylasım özürlüler mi.:3::3::3: o zaman girme foruma dimi bide sitede baska 2012 subat anneleri de vardı. ben 1 sanıyodum 2 ymiş. git onlardan birine yaz. ama cevap alamayınca daha da cıldırmıss:cokkomik::cokkomik: demek ki didmm kocasıyla arası bozuk bunun bu yolla tatmin oluyo:kahkaha::kahkaha::kahkaha: öylelerine laf anlatmaya calısmıcan:eek:ky:

neyse kızlarr ben kacar ufaktann fatura falan da yatırcam cok işim var. minik bi liste yapayım elime. kızımda suskunlugunu bozdu masallahh cici alcaz ya heyecan yaptı heralde:cokkomik::cokkomik: hadi görüsürüzzz aksama-ciko-ciko-ciko-ciko

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ahahahahaha hakeden bri hakeden :D

Nedir ya bu bulantı, bana da peydah olmaya başladı. Yemeklerden sonra, bazen sabahları…Bazen geceleri.
Arada da mide ağrısı, yanmayı filan geçtim bildiğin ağrı.

Adamlar beceriksiz o kesin, mobilya da alengirli bişeydi, katmerli oldu :)
İkeanınkileri yapabiliyo diye gaza geldi de, bundan şema filan da yok, yaklaşık bi 500 tane vida,dübel,somun,cıvata,vs var.
Nereye hangisi kullanılacak belli değil.
Ama en bombası da satıcı firmanın servisini arayıp adamdan Autocad formatında montaj resmi istemesi oldu :D
Orda düşüp bayılcaktım artık :zopa::3:

ahahahahahahah autocad mi? nıagagahgaagahgaha hazır istemişken cns tezgahı falan istemedi iyi montajı yapmak için. yarılşdımmmmmmmmmmmmm.

:))) aaa lütfen... sonra gelip kızlara siz arkada neler olduğunu bilmiyosunuz da der ama.. adam resmen kızları üstümüze salmak için elinden geleni yaptı ya. bi de demez mi, hadi bu 2-3 kişiye bi tavır alın da bakın görün sizi napıyolar diye ya... ahahahahahaha. deli mi ne.

aynen aynen. bak son olay da olduktan sonra ben siteye bı bakayım dedim o bennebileyim denilen hatun, sinemaksungura bi mesaj yazmış direk silinmesi gerekir hatunun o derece. "sıze ne be sız kımsınız sıze sorup mu gelecem" tarzında. o mesajı o kız gece yazmış ben sabah okudum. sabah babuşa gösterecektim bakalım ne yapacak silecvek mi o kızı da diye naptı biliyo musun? mesaj anında silindi ve kızın üyeliği devam etti. :)))

adam resmen onlarla aynı ruh haline sahip olduğu için onların dilinden anladı sadece :)) ki biz aramızda bu tarz kadınlara "mikser ruhlu kadın" diyoruz. ortalığı karıştırmadan rahat edemez bu tipler.

bence de gerilmeyelim sabah sabah. yok bebişim biz kimiz ki? sıradan insanlarız. bunu diyen çok önemli bi kişiydi. her şeyin en ıyısını hak eden biriydi o. :)))

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kendisi forumda üslup,edep dersi verirken msn.de hakaretleri peşpeşe sıralıyordu ama. Bu mudur? Ben onca tartışma yaşadım, adminle, forumdan onunla yada bununla, tekbir hakaret cümlesi bulun getirin ben bu forumu da terkederim.
Çok samimiyim,sözümün arkasındayım.Tek bir hakaret cümlesi diyorum.
Ben size admininkileri yazayım mı peki?
Ben de onun özel mesajlarını açıklayayım mı?

Sırf bana gıcıklık olsun diye, kendisini ve forumu eleştirene hakvermişliği vardır mesela. O kişinin dediğini yapmışlığı vardır.
Sizce kendisini eleştiren birinin ban almaması mümkün mü, o bu kadar hoşgörülü mü,o kadar eleştireiye açık mı? Bir de evet haklısın minvalinde eleştirinin gereğini 5 dk. sonra yapsın?

Bir kere birinin özel mesajını bir başkasına iletmek son derece ayıptır,hangi etiğe uyuyor çözememekle birlikte, kesinlikle benim yazdığıma, dışarıdan o mesaja müdahale edilmediğine kim garanti verebilir peki?
Ya ben yazmadıysam öyle bir mesaj?

sen şimdik bana mı kızdın anlamadım tatlım ya.ben gerilmeyin diye bosşverin dediydim...:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar