haklısın bebişim... de insan birinde fazla fazla gördü mü panik yapıyor acaba eksik mi az mı diye.
günaydınlar efem. aklıma gelmişken sana söylıyım sabah bizim eski topiğe baktım da orada " evett öleydii ama kavga gürültü bi orta yol bulamadılar.. tam btti dedik yeni bisi cıktı.. ben 2008 den beri kk deyim. ilk defa bi topigin bu kadar birbirine girdigini gördüm yani.. en sonunda da cöktü kimsecikler kalmadı. " diye bi mesaj yazmışsın.
şekerim kavgayı gürültüyü çıkaran biz değildik, sizin görmediğiniz arka planda içten içe sinsi sinsi planını ortaya koyan bi kadın yüzünden olay bizim başımıza patladı. biz kavga bile etmedik. tartıştık sadece.
o planı işleyen hatun o sıralar orda zaten yoktu. o yüzden de herkes mutlu mesut yaşıyordu topıkte. o hatun o sıralar topige uğramıyıp ziyaretçi olarak izleyip kendinle alakasız yazılan her şeyi sitenin kurucusuna şikayet ettiği için biz o siteden atıldık.
şimdi kendisi topigın karşılama komitesi tadında takılıyor. hepimizin silindiği gün birden ortaya çıkması bile ne kadar sinsi birisi olduğuna işarettir. tabi anlayana o başka.
tam bitti dediğin noktada da, gelip sitedeki tüm kızlara hakaret edip bişey olmamış gibi davranan o terbiyesiz diğer hatun da sitenin kurucusu tarafından korunmuştur. ben sen ve diğerleri de yediğimiz hakaretlerle kaldık o kadar.
ben ve benle birliktre o lafları sindiremeyenler şimdi o sitede herkes için silinmiş insanlardır. o lafları yemediğimiz için biz burdayız.
bilmem anlatabildim mi? artık şu kavga gürültü lafları beni cidden germeye başladı. bu ayrımı yapabildiğinize inanıyorum artık.
Günaydın babuş.
Sanırım o kişiyle aramızda fark anlaşıldı ki sevenlerimiz dostlarımız burada. Ben öyle inanıyorum.
Aman halen arkadamızdan "göbekleriniz giden kızlara mı bağlıydı neden yazmıyorsunuz" tarzında cümleler de okuyorum, gülüyorum.
Olan bitenin bu denli kolay ve hızlı üzerinin örtülmeye çalışılması da haksızlık...
Biri oraya çıksın ve bu kızlar başka bir yerde paylaşıma devam ediyor, biz de onlarla oradayız,çünkü rahatsızlığımız yoktu kendilerinden, o yüzden bu topik boş, buyrun konuşmak istiyordunuz ya, depe depe kullanın topiğinizi desin de istemiyor değilim...