2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom bebek için biraz şeyler.

boyle nasıl desem ağırlar sanırım. benım fıkrım tabı bu.
anladım tatlımm..bide bu modelin ****l bisiklet olanı vardı.benimde aklıma şöyle gelmişti pempe kesecikler alıp içlerine bu kutuları koyabilirim demiştim süstürüklü olur dedim ama.ya benim bir sürü arkadasım bu ara doğurdular.hepsi seker yaptırdı ama benim elimde su anda sadece magneti olanlar ve böle kutu falan gibi olanlar var.hani dedim hatıra da kalsın.
valla güselim gayet hoş gözükyolar bir gelsinlerde bide yakından gör bakalım fikrrin değişmez umarım kalıcılık açısından çok güsel bebeğe birazda süslersin on numara olur derim
bende aynı öyle düşündüm canım bi gelsinler bakalım.neye benziyorlar.bu arada ankarada ulusta cok hesaplı gözüken bi yer buldum netten.sanırım oraya gidip bi bakıcam canlı canlı görmek en iyisi.du bakalım gelince gelen seyleri gösteririm sizee.

günaydınn hosgeldiniz..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben ankaradayımm.bir kızım var ikincisi yolda:cokkomik: yaş kısmını pas geciyorumm bu ara hassasım da o konuda:eek:ky:

Ay nazom ya ben napem o zaman? Hem benden 1 yaş küçüksün hem de 2.yi bekliyosun.
Ben ölüm mü o zaman :(

hoşbuldum,şimdi oturdum da eksik listesi hazırlıyordum doğum çantası için..
sizler hazırladınız mı neler koydunuz ??

Hoş geldin… Ben de bu hafta içerisinde hazırlamayı düşünüyorum.
Liste yapıcam bakalım…

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay nazom ya ben napem o zaman? Hem benden 1 yaş küçüksün hem de 2.yi bekliyosun.

Liste yapıcam bakalım

hoşbuldum teşekkürler, derler ya 7 aylık olduğu zaman her ihtimale karşı hazır bulunsun doğum çantası diye bende o yüzden kalkıştım işte malum bir de havalar gittikçe soğuyacak bizde ağırlaşacağız o yüzden şimdiden başlamak lazım diye düşündüm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar sevgili taç bana cevap yazmış sağolsun

Sayın Müşterimiz,

Öncelikle Taç ‘ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Malesef şuan için battaniye sezonunu kapatmış bulunmaktayız.

Önümüzdeki sezonda talebiniz dikkate alınacaktır.

Saygılarımızla,

gelecek sezon ne zaman ki :acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya cimriliğim tuttu işte. takıntı haline getırdım bu hamile pıjamaları neden bu kadar çirkin ve pahalı?

biri bana açıklasın bu durumu. bu zamana kadar "yatarken gıyecem ayol ne dunya para vereyım" diye düşündüğüm tek şey pijamadır. alırım lcwden penye pijama takımı, alırım ordan burdan mis gibi gıyerım...

ama bu hamilelik işi canımı sıktı yok bulamıyorum şöyle sevımlı bı model yaaa.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar sevgili taç bana cevap yazmış sağolsun

Sayın Müşterimiz,

Öncelikle Taç ‘ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Malesef şuan için battaniye sezonunu kapatmış bulunmaktayız.

Önümüzdeki sezonda talebiniz dikkate alınacaktır.

Saygılarımızla,

gelecek sezon ne zaman ki :acep:

battanıye sezonunu mu kapamışlar? napacaklar haziran ayında mı battaniye sezonunu açıyolar?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya cimriliğim tuttu işte. takıntı haline getırdım bu hamile pıjamaları neden bu kadar çirkin ve pahalı?

biri bana açıklasın bu durumu. bu zamana kadar "yatarken gıyecem ayol ne dunya para vereyım" diye düşündüğüm tek şey pijamadır. alırım lcwden penye pijama takımı, alırım ordan burdan mis gibi gıyerım...

ama bu hamilelik işi canımı sıktı yok bulamıyorum şöyle sevımlı bı model yaaa.

ben hamileliğim boyunca hep evden birşeyler uydurdum sonuna kadar da öyle yapmayı düşünüyorum dediğin gibi çünkü hamile pijamaları çok pahalı ben hastahane ve sonrası için 3 takım aldım biri indirime girmişti iyi bir ürün aldım önden komple düğmeli diğer ikisini daha uygun fiyatlı daha günlük birşey aldım napayım gecelik sevmiyorum ben :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Liste yapıcam bakalım…
hii olur mu öle seyy..benim her işim acele üniversitede okurken evlenirsen,bide süprizce hapla hamile kalırsan böle ilk beben tepende dır dır ediyo oluyo :D zaten bu sefer sil bastan gibi hissediyorum ben kendimi cok anlamamısım iremde beraberce büyüdük gibi oldu.ayağımda onu sallar finallere calısırdım bee ne günlerdi...
hoşbuldum teşekkürler, derler ya 7 aylık olduğu zaman her ihtimale karşı hazır bulunsun doğum çantası diye bende o yüzden kalkıştım işte malum bir de havalar gittikçe soğuyacak bizde ağırlaşacağız o yüzden şimdiden başlamak lazım diye düşündüm

ben buranın en gamsız baykusuyum bebikoo burdaki hatunlar tam tedarikli herbişeyleri hazır.benim cantam bile yok içine eşya koyacak..allah büyüktür hazırlarız deyip oturuyoz bakalım :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hoşgeldin aramıza ;)
Ben haftasonu hazırlıcam çantamı..
İçine koyacaklarım şunlar;

6-7 adet ped (benim içün :D)
4 adet don :D (yine bana)
2 pijama 1 gecelik, 1 sabahlık, terliklerim, 2 çift çorap, lohusa tacı
Fotoğraf makinam, bir adet toka
Allık, ruj, göz kalemi :D
Hastaneden çıkarken giyeceklerim, 1 kot bir kazak...
Bebeği taşımak için port bebeyi alıcam yanıma, içine kalın bir battaniye..

Bebek için;
hastane çıkışı takımı+ 1 adet cicikli beyaz tulum, kusar musar diye :D
Ağız mendili 3-4 adet..
Ne olur ne olmaz biberonu, emziği..(belki sütüm gelmez sağarlar)
6-7 adet bez.
Islak mendil
Pudrası, pişik kremi..

Bu arada günaydın hanınlar :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hii olur mu öle seyy..benim her işim acele üniversitede okurken evlenirsen,bide süprizce hapla hamile kalırsan böle ilk beben tepende dır dır ediyo oluyo :D zaten bu sefer sil bastan gibi hissediyorum ben kendimi cok anlamamısım iremde beraberce büyüdük gibi oldu.ayağımda onu sallar finallere calısırdım bee ne günlerdi...

ben buranın en gamsız baykusuyum bebikoo burdaki hatunlar tam tedarikli herbişeyleri hazır.benim cantam bile yok içine eşya koyacak..allah büyüktür hazırlarız deyip oturuyoz bakalım :)

:)) bende biraz pimpirikli bir insanım elimden gelse yarın bir çıkarım çarşıya ne var ne yok herşeyi alıp sonra oturup öyle beklerim :) zor tutuyorum kendimi yavaş yavaş alayım diye

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hoşgeldin aramıza ;)
Ben haftasonu hazırlıcam çantamı..
İçine koyacaklarım şunlar;

6-7 adet ped (benim içün :D)
4 adet don :D (yine bana)
2 pijama 1 gecelik, 1 sabahlık, terliklerim, 2 çift çorap, lohusa tacı
Fotoğraf makinam, bir adet toka
Allık, ruj, göz kalemi :D
Hastaneden çıkarken giyeceklerim, 1 kot bir kazak...
Bebeği taşımak için port bebeyi alıcam yanıma, içine kalın bir battaniye..

Bebek için;
hastane çıkışı takımı+ 1 adet cicikli beyaz tulum, kusar musar diye :D
Ağız mendili 3-4 adet..
Ne olur ne olmaz biberonu, emziği..(belki sütüm gelmez sağarlar)
6-7 adet bez.
Islak mendil
Pudrası, pişik kremi..

Bu arada günaydın hanınlar :D

hmm..doğru yeterli olur sanırım bunlar o zaman benimde az eksiğim kalmış göğüs pedi bebeğe bez emzik falan kaldı bir tek onları da alırsam tamamlanmış olacak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar