Yok canım bana gelmedi.Nerden yolladın?
kızlar ben kacarr.. kuaföre gidiyorumm dügüne gidicizzz ya.. oyhh insallah makyajı güzel yapar kadınn.. neyse öpt siziii-ciko-ciko-ciko-ciko
Geldi canım bu kez![]()
Yok daha napcan battaniyeyi yeter 3 tane.
İhtiyaç olursa ki sanmıyorum doğumdan sonra alırsın..
Çorap desen 10 tane yeter..Yelek 2-3 tane yeter.Hırka al polar olabilir 2 tane felan..Alt üst takımlardan al eşofman gibi..
Resimleri çekerken saydım 10 tane alt almışım renk renk, kimisi ayaklı kimisi ayaksız..
Aynı sayıda üst almışım..Sen de aynı şekilde yapabilirsin.
Ay saat 6 oldu kaldım burda, banyo yapacam daha kızlar ben çıkıyoru, bugün 11.11.11 ne etcekmişiz, yıkanıp kötü enerjikleri üstümüzden atcekmişik![]()
Hadi öptüm hepinizi
ne bilim ya hala bişi alırken korkuyorum manyak mıyım neyim
gerçi şöyle benim battaniye olayım
1 tane benim kendi bebeklik battaniyem var (mavi)
yeni evlendiğimde Bim'e bebek battaniyesi gelmişti bi elime mavi bi elime pembe almıştım sonra pembeyi bırakıp maviyi almıştım
2 tane aplikeli böle ördekli tavşanlı falan annem dikti
yeter dimi
hoşçakal ben her akşam 8 den önce yiyemiyorum yaptım ettim diyene kadar hep geç oluyo ama ne yapayım 7de işten çıkıyorum
:uzgun:
Ay saat 6 oldu kaldım burda, banyo yapacam daha kızlar ben çıkıyoru, bugün 11.11.11 ne etcekmişiz, yıkanıp kötü enerjikleri üstümüzden atcekmişik![]()
Hadi öptüm hepinizi
özel mesaj attım azoş tan alırsın artık ona gitmiş mesajım
çok öpüyorum
4 tane battaniye
ablam da verdi ya acaba ondan mı raat davranıyom
ama yok
yarın aziz bebe'den alcam
annem inşallah engellemez beni
Hadi öptüm hepinizi
ne alaka kız :3:
hadi gulu gulu öptümmm
4 tane battaniye canım bence yeter...
Ben de battaniye almadım. 2 tane annem almış, 1 tane annemin aldığı hastane çıkışının içinde var, bir tane eşimin patronu hediye etmiş. Bunlar ince. Penye-pazen gibi.
Bir tane de küçük görümcem kalın polar aldı...
Bir de anneannemden kalma var. Geçen elime geçti, hatıra, onu da kullanayım dedim.
Bende geç çıkıyorum bi de trafik oluyo, yemek hazır yoksa 8i de geçiyo...
allahtan trafik sorunum yok alt kattan en ust kata çıkıyorum evime ama eziyet o saatten sonra yemek yap iştahım kaçıyo yiyene kadar zaten
4 tane battaniye canım bence yeter...
Ben de battaniye almadım. 2 tane annem almış, 1 tane annemin aldığı hastane çıkışının içinde var, bir tane eşimin patronu hediye etmiş. Bunlar ince. Penye-pazen gibi.
Bir tane de küçük görümcem kalın polar aldı...
Bir de anneannemden kalma var. Geçen elime geçti, hatıra, onu da kullanayım dedim.
Tamam canım hadi görüşürüz :gulegule:
Bence onun yerine başka bişi al, yeter 4 tane, hediye de getirirler daha....
Niye yıkanıcaz öğrenemeden gitti azoş
Kızlar birsey sorucam burada bebis tickerlarını Ayarlar bölümündeki imzayı düzenle bölümünde mi yapıyoruz? yoksa nerede?
Kızlar birsey sorucam burada bebis tickerlarını Ayarlar bölümündeki imzayı düzenle bölümünde mi yapıyoruz? yoksa nerede?
ya gıgıldan lahmacun resimlerine bakıyodum
yutkunurken az kaldı tükürüğümle boğulcaktım :deli:
senin de varmış bayağı canım
yok kız battaniye almıcam body falan alcam pijama
kötü enerjilerimizi atmak için yıkancakmışız
11.11.2011 ya
ben de becerememiştim siteden bi bayan düzeltti heralde yöneticiydi