2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aboww 30.haftada ben agda yaptırsam 40.haftada doğursam bebemi bulamazlarr kuzum doğururkenn-ciko bu hızla 2 haftada bir yolunmam gerekiyor sanırsam benim:vecihi:

allah canını almasın yaaa koptum okurken gülmekten bebeni bulamazlar haaaa allah ömür versin yavvv:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hakkaten yaaa göbek büyüdükçe fena oluyor bakması malum yere geçen göbeğimi kaldırıp baktım bende komiğime gitti hayır hayır gördüğüm manzara komiğime gitmedi göbişi kaldırıpta oaraya bakmak öldürdü beni:deli::deli:

:cokkomik: harbiden çok komik ya ne hallere düşürdü bu bebek hasreti bize sıpalar görüyonuzmu analar sizin için nelere katlanıyo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aboww 30.haftada ben agda yaptırsam 40.haftada doğursam bebemi bulamazlarr kuzum doğururkenn-ciko bu hızla 2 haftada bir yolunmam gerekiyor sanırsam benim:vecihi:

Yok kız dünür beni de bulamazlar ona bakarsan :D Ben 30da yaptırcam, 30dan sonra her an çatı muayenesi olabilir ya o bakımdan..Sonra doğuma yakın yine yaptırcam :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:cokkomik: harbiden çok komik ya ne hallere düşürdü bu bebek hasreti bize sıpalar görüyonuzmu analar sizin için nelere katlanıyo

evet yaaa napalım artık dayanacaz onlar için bende son haftalarımda kuaförde aldırmayı düşünüyorum yoksa doğumda cidden çok çirkin bir hal alır orası:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sakamı sandınn gercek diyom ben valla.hem uzuyolar sonrada kıvrılıyolarr.neden erkeklerin kılları kıvırcık onu anladım ben.uzunluk fazla gelince dönmeye baslıyolarr..-rgulu

ayyy kahkahama millet döndü baktı delirdimi acep bu kadın diyee kız sussssss llah canını almaya...herifiminkide öyle kıvır kıvır adamların ondan öyle kıvırcıklaşıyor zaar:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bebişler ben kaçar oğlumu görmeye gidiyorum sizi seviyorum bye bye öğleden sonra 2,5 gibi gelirim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Yok kız dünür beni de bulamazlar ona bakarsan :D Ben 30da yaptırcam, 30dan sonra her an çatı muayenesi olabilir ya o bakımdan..Sonra doğuma yakın yine yaptırcam :D

ahh ahh o catı muayenesi kadar resil bişey olamaz zaten.ben iremde son ay hastanede yattım gelen gidenn asistanı doktoruu hepsi.allahım riskli gebelik bölümünde yatırmasın kimseyii...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bebişler ben kaçar oğlumu görmeye gidiyorum sizi seviyorum bye bye öğleden sonra 2,5 gibi gelirim

Oyyyyy doya doya bak kuzuna, hayırlı haberlerle gel ;)

ahh ahh o catı muayenesi kadar resil bişey olamaz zaten.ben iremde son ay hastanede yattım gelen gidenn asistanı doktoruu hepsi.allahım riskli gebelik bölümünde yatırmasın kimseyii...

Ay Nazo ya anlatsana napıolar çatı muayenesinde, elini felan mı sokuyor, ne kadar elliyor?Görüyor mu görmeden mi elliyor :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuş bebek şekeri siparişimi şimdi verdim birmaxtan..Dedim kalmaz felan şansıma...Formu doldurdum mail bekliyorum.Bu arada kartla ödemesi yokmuş, ya havale ya da eft diyor.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Ay Nazo ya anlatsana napıolar çatı muayenesinde, elini felan mı sokuyor, ne kadar elliyor?Görüyor mu görmeden mi elliyor :eek:ys:

direk eliyle muayene ediyorlar canım.elbette baktığı yeride görüyordur..eğer bi aksilik yoksa doğum anına kadar öle cok fazla olan bişiy değil.normal doğum sırasında oldukca cok oluyor bu muayene.her an acılmayı kontrol ediyolar ama sen durumundan ötürü olsa gerek o kısmı cok sallamıyosun doğum basladığında.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Heh ben de onu sorcaktım...Belki 31. haftadaki kontrolümde çatı muayenesi yapar.Aklımda öyle kalmış sankim...

Babuş bebek şekeri siparişimi şimdi verdim birmaxtan..Dedim kalmaz felan şansıma...Formu doldurdum mail bekliyorum.Bu arada kartla ödemesi yokmuş, ya havale ya da eft diyor.

Ohhhh hayırlı olsun Azoşum, inşallah gönlüne göre gelirler. Benim de bu ara vermem lazım siparişi ama eşim yine ablasını kattı karıştırdı işin içine. Birlikte bakarız bi gün bize gelirsin filan dedi ablasına. Yada Eminönüne filan gider bakarız dedi. Bu kadar peşimize kuyruk oluyo, bari o ısmarlasa :D
Ehhehehehe evet kötüyüm biliyorum :D
Kız senin kaynonoş yurtdışında, görümce elti filan da mı yok kız sende hiç bahsetmiyon?
Bu arada havale olması kötü olmuş, ben netten havale yapamıyorum, nası ederim ki? İşbank, Garanti,Ing yada Vakıfsa bankamatikten çıkarırım…Hangi banka?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr benim gidip problem cözmem lazım benim kızım yine son anda yumurtladı son ödevinii...öperim siziiii....yeniden ilkokul diploması alıcam bu gidişle..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
canlar......... sagolsun simurg.... bana mesaj atmıs ama site ismi yasaklıydı bende 2012 subat anneleri diye aratınca burayı buldum.. nasıl dedektif olacak insanmısım di mi?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ohhhh hayırlı olsun Azoşum, inşallah gönlüne göre gelirler. Benim de bu ara vermem lazım siparişi ama eşim yine ablasını kattı karıştırdı işin içine. Birlikte bakarız bi gün bize gelirsin filan dedi ablasına. Yada Eminönüne filan gider bakarız dedi. Bu kadar peşimize kuyruk oluyo, bari o ısmarlasa :D
Ehhehehehe evet kötüyüm biliyorum :D
Kız senin kaynonoş yurtdışında, görümce elti filan da mı yok kız sende hiç bahsetmiyon?
Bu arada havale olması kötü olmuş, ben netten havale yapamıyorum, nası ederim ki? İşbank, Garanti,Ing yada Vakıfsa bankamatikten çıkarırım…Hangi banka?

Sağol kuşum muckkk :D Banka Garanti bankası..
Senin eminönü gibi bir şansın var, burda olsa orası ben kesin ilk oraya bakardım çünkü bu şekerler ordan gelecekmiş :D
Benim kaynonoş yurtdışında, eltim yok eşim tek erkek..Bi görümcem var o da 15 yaşında zararsız, o da yurtdışında :D Böyle her pazar netten muhabbet ediyoruz, 2 senedir Türkiye'ye gelemediler(evlendiğimden beri) martta görümce, haziranda da kaynanoş gelecek kısmetse :D

kızlarr benim gidip problem cözmem lazım benim kızım yine son anda yumurtladı son ödevinii...öperim siziiii....yeniden ilkokul diploması alıcam bu gidişle..

:)))
Tamam çöz bakalım bugünleri bizler de görücez inşallah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar