2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cok incesin tatlım... hmmmmm o agri isi nedir tamam uygun oldugunda yazmak istediginde anlat canım merak ettim cidden.. iyisin di mi simdi? izne cikmana 1 ay mı var?

Anlattığım gibi işte tatlım...
İzne ocak başı gibi çıkıcam sanırsam...
28 Kasımda çalışabilir raporu alıcam, 5 hafta daha çalışcam sonra inşallah.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım ben de nikah şekerlerimi şark han'ın arka kapısından çıkınca mercan tarafına ordan bi yerden almıştım
ucuza gelmişti
yarın
şark han
havuzlu han
şahinler
buralara gitcez annem, eşim ve ben
bebek şekerleri
mevlüt kıyafeti
lohusa geceliği
lohusa pijaması
cibinlik için tül, kurdele
bebek küveti, filesi, ayaklığı
kozametikleri
hastane çıkışı
vs. gibi şeyler alcaz

Ben de o Şark Han civarlarında bi yerlerden almıştım. Ama doğrusu hatırlamıyorum uygun muydu, değil miydi…
Benim görümcem anlıyor o işlerden, ben pek karışsın istemiyorum aslında ama daha önce organizasyon şirketlerinde filan çalışmış.
GS mezunu filan. Güzel de yapıyo Allah için, nikah şekerini, düğün çiçeğimi, saçıma takılan çiçeği filan o yapmıştı.
Epey de hoş olmuştu. Yapsın artık napiim bebek şekerini de.
Ben mevlüt kıyafeti almadım, sevmiyorum o kıyafetleri ben nedense…
Birine yüklicem onu bakalım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben de mevlütte beyaz değil de komik bir büyük adam smokin arıyorum :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Bunu gördüm nette az önce 25tl. dimi :D

sünnet kıyafeti satann yerlerdee olur onlarr cesit cesittt:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Evet ama 0-3 aylık bulmak çok zor, hep yabancı sitelerde var, ya da burda bi mağaza var resmen büyük herif kıyafetlerini minnacık yapmışlar ya herşey o kadar güzel ki, paraya kıyıp ordan alcam bi takım olmadı :D Kaşe bir kaban görmüştüm el kadar 3 aylık :D Allahım yarabbim aklım oynıcaktı yerinden düğmeleri tahta uzun çoban düğme :D Diz hizasında arkada da yırtmacı var yerim :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bunu gördüm nette az önce 25tl. dimi :D

Evet ama 0-3 aylık bulmak çok zor, hep yabancı sitelerde var, ya da burda bi mağaza var resmen büyük herif kıyafetlerini minnacık yapmışlar ya herşey o kadar güzel ki, paraya kıyıp ordan alcam bi takım olmadı :D Kaşe bir kaban görmüştüm el kadar 3 aylık :D Allahım yarabbim aklım oynıcaktı yerinden düğmeleri tahta uzun çoban düğme :D Diz hizasında arkada da yırtmacı var yerim :D

ayyy benimm kocişiminde aynı öle bi ceketi var. erkek olsaydıı baba ogul trendini takip edicektim bende.. alırdımm o ceketin aynısını-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu polo da aynı tshit ten hem cocuk için hemde baba için vardı gecen sene.. ay nasıl güzellerdi nasıl güzellerdi

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyiyim bebişim nasıl geçsin bayram samsunda seni aradım bulamadım nerelere saklandın:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar