2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sağol kuşum muckkk :D Banka Garanti bankası..
Senin eminönü gibi bir şansın var, burda olsa orası ben kesin ilk oraya bakardım çünkü bu şekerler ordan gelecekmiş :D
Benim kaynonoş yurtdışında, eltim yok eşim tek erkek..Bi görümcem var o da 15 yaşında zararsız, o da yurtdışında :D Böyle her pazar netten muhabbet ediyoruz, 2 senedir Türkiye'ye gelemediler(evlendiğimden beri) martta görümce, haziranda da kaynanoş gelecek kısmetse :D

Heeee en iyi kaynana+görümce ikilisi sendemiş :D
Heeee ben gidip bi eminönüne bakayım o zamaaaaannnn.....
Adresi filan varsa bu birmaxın direkt oraya gider bakarım..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hosbulduk sekercim evet böyle daha iyi dedim hatta öbürünüde degistirsem iyi olur...
Tatlım buraya gelmesemiydim acaba? hani sizde haber vermediniz bana? simurganka mesaj atmis...öyle haberim oldu..

Canım benim olur mu hiç öyle şey, kaç gün baktım ben sana msn.de göremedim seni ama email attım haber vermek için almadın mı?
Diğer taraftan zaten ulaşamıyoruz biliyosun üyelik olmayınca giremiyoruz...
O tarafa giren arkadaşlarımıza da rica ediyoruz çağırın arkadaşlarımızı diye...
Araya bayram girince geciktin diye düşündüm ben de.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Heeee en iyi kaynana+görümce ikilisi sendemiş :D
Heeee ben gidip bi eminönüne bakayım o zamaaaaannnn.....
Adresi filan varsa bu birmaxın direkt oraya gider bakarım..

Tahtakaledeymiş yeri açık adres yok, depoymuş burası toptan satış yapıyorlarmış netten..Ama aynı çubuklu şeyleri orda bulabilirsin gibi geliyor bana.

Hosbulduk sekercim evet böyle daha iyi dedim hatta öbürünüde degistirsem iyi olur...
Tatlım buraya gelmesemiydim acaba? hani sizde haber vermediniz bana? simurganka mesaj atmis...öyle haberim oldu..

Eeee biz dedik ona msj at diye olur mu öyle şey :cokkomik: Kalabalıklaştıkça seviniyoruz biz, değer görüyormuşuz ki bizi yalnız bırakmıyorsunuz...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tahtakaledeymiş yeri açık adres yok, depoymuş burası toptan satış yapıyorlarmış netten..Ama aynı çubuklu şeyleri orda bulabilirsin gibi geliyor bana.

Eeee biz dedik ona msj at diye olur mu öyle şey :cokkomik: Kalabalıklaştıkça seviniyoruz biz, değer görüyormuşuz ki bizi yalnız bırakmıyorsunuz...

Hımmmm tahtakale tarafına bakarım, ama fiyatlar sanki bana epey uygun gibi geldi bu sitede.Aynı fiyatı yakalayamazsam burdan sipariş veririm artık. Netten havale işlemini de demin çözdüm, ileri güvenlik kiti yükledim telefonuma :)

Ben pikeciğime hotmailden msj attım ya ama başka siteye geçiyoruz diye tam şu saatte hatta: 04 Kasım 2011 Cuma 19:31:36 :D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Canım benim olur mu hiç öyle şey, kaç gün baktım ben sana msn.de göremedim seni ama email attım haber vermek için almadın mı?
Diğer taraftan zaten ulaşamıyoruz biliyosun üyelik olmayınca giremiyoruz...
O tarafa giren arkadaşlarımıza da rica ediyoruz çağırın arkadaşlarımızı diye...
Araya bayram girince geciktin diye düşündüm ben de.

canımmmmmmmm evettttttttt seviyom bendeeeeeeeeeeeeeeeeee.. bunu duymak istemistim.. yok almadım guzelcim bayram girdi bugun bi aktım simurun mesajini gördüm ama site ismi virus olarak geciyordu google aramasında buldum da geldim. hehe -ciko-ciko-ciko-ciko
evek canımcım öyle tabii ki...........:lilav:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Pikecim hatta Cuma günü geç çıktım işten, çok da fena ağrım vardı, (erken doğum sandık,anlatırım bi ara) doktoru aramadan hemen sana mail yazdım, ama sitenin adresini de ezberden bilmediğim ve siteyi de kapadığım için sana kısadan çok acele yazdım maili, sen cevap verince uzun uzun yazışırız dedim,ama senden cevap gelmedi.Ben de herhalde bayram tatilinden dolayı dedim, yanıt bekliyodum.Bu arada diğer tarafa pasaportu olan arkadaşlarla da haber yolladık :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canımmmmmmmm evettttttttt seviyom bendeeeeeeeeeeeeeeeeee.. bunu duymak istemistim.. yok almadım guzelcim bayram girdi bugun bi aktım simurun mesajini gördüm ama site ismi virus olarak geciyordu google aramasında buldum da geldim. hehe -ciko-ciko-ciko-ciko

evek canımcım öyle tabii ki...........:lilav:

Attım attım tatlım sana mesaj. Cuma günü geçen hafta.Hotmailden :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tünaydınnn hanımlarrrr... iyilesir gibiydimm ama dünn aksam duss alınca geriye döndüm resmen.. bütün gece uyuyamadım bogazım kuru burnum tıkalı.. bi ara kocil dürttü nefes alamıyomusun diye. alamıyorum dedim.. sabahta cok gec kalktık uykusuzluktan. kocişede bulasmıs yazık:eek:ys::eek:ys::eek:ys: cok fenayımm aksamada dügün varr cok gitmek istiyodum halbuki ama bu gidişle gidemeyebiliriz:eek:ys::eek:ys:

bu arada dünyam 80 i sanki ben burda görmüştümm. dün öbür tarafta gördüm. ama buraya gelmedi. yanlıs mı gördüm acep:zuzu::zuzu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tünaydınnn hanımlarrrr... iyilesir gibiydimm ama dünn aksam duss alınca geriye döndüm resmen.. bütün gece uyuyamadım bogazım kuru burnum tıkalı.. bi ara kocil dürttü nefes alamıyomusun diye. alamıyorum dedim.. sabahta cok gec kalktık uykusuzluktan. kocişede bulasmıs yazık:eek:ys::eek:ys::eek:ys: cok fenayımm aksamada dügün varr cok gitmek istiyodum halbuki ama bu gidişle gidemeyebiliriz:eek:ys::eek:ys:

bu arada dünyam 80 i sanki ben burda görmüştümm. dün öbür tarafta gördüm. ama buraya gelmedi. yanlıs mı gördüm acep:zuzu::zuzu:

Geçmiş olsun canım ya, banyo daha beter yaptı demek ki :(
Yanlış görmemişsin ben de gördüm orda, buraya uğramadı dün.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikecim hatta Cuma günü geç çıktım işten, çok da fena ağrım vardı, (erken doğum sandık,anlatırım bi ara) doktoru aramadan hemen sana mail yazdım, ama sitenin adresini de ezberden bilmediğim ve siteyi de kapadığım için sana kısadan çok acele yazdım maili, sen cevap verince uzun uzun yazışırız dedim,ama senden cevap gelmedi.Ben de herhalde bayram tatilinden dolayı dedim, yanıt bekliyodum.Bu arada diğer tarafa pasaportu olan arkadaşlarla da haber yolladık :)

cok incesin tatlım... hmmmmm o agri isi nedir tamam uygun oldugunda yazmak istediginde anlat canım merak ettim cidden.. iyisin di mi simdi? izne cikmana 1 ay mı var?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım ben yarın tahtakale'ye gitcem
şimdi birmax'i aradım
ama ordan ürün ahlamıyormuşuz
internetten sipariş veriyomuşuz
istersek hazırlanmış ürünleri ordan alabiliyormuşuz
yakından göremez miyiz dedim oraya gelip
bizim öyle bi vaktimiz olmuyor dedi
yarın da 12'ye kadar açıklarmış :böö:

Hımmmm...Aslında fiyatları iyi gibi geldi bana ama pek de bilmiyorum tahtakaledeki fiyatları, böyle malzemeleri tek tek aldığımızda...
Benim nikah şekerlerini de görümce yapmıştı, o zaman gidip almıştık malzemeleri Eminönü tarafından ama, hiç hatırlamıyorum neydi fiyatlar...Yada iyi miydi, onu da hatırlamıyorum...
En kötü kargoyla burdan isteriz.
Ben de bi gidip bakayım tahtakale tarafına, sonra burdan fikir paylaşırız bakalım olmaz mı?
Havuzlu hana da uyrayacak mısın?

Geçmiş olsun canım...Burun için sprey filan kullanırsan dikkat et, geçen eşimin kullandığının prospektüsünü okudum da hamileler kullanamaz yazıyodu, aman dikkat et....

Dünyamı ben de burda gördüm, dün de öbür tarafta gördüm, yanılmıyosun.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Geçmiş olsun canım ya, banyo daha beter yaptı demek ki :(
Yanlış görmemişsin ben de gördüm orda, buraya uğramadı dün.

alla alla neden gelmedi acep:acep::acep: saol cnm benimm.. kurtulamadım bi türlüü:(:( klimayı da acmıstım ama evin diger tarafları soguk diye bi ara kaptım dimek.. neyse artıkınn yatmaya devam:eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hımmmm...Aslında fiyatları iyi gibi geldi bana ama pek de bilmiyorum tahtakaledeki fiyatları, böyle malzemeleri tek tek aldığımızda...
Benim nikah şekerlerini de görümce yapmıştı, o zaman gidip almıştık malzemeleri Eminönü tarafından ama, hiç hatırlamıyorum neydi fiyatlar...Yada iyi miydi, onu da hatırlamıyorum...
En kötü kargoyla burdan isteriz.
Ben de bi gidip bakayım tahtakale tarafına, sonra burdan fikir paylaşırız bakalım olmaz mı?
Havuzlu hana da uyrayacak mısın?

Geçmiş olsun canım...Burun için sprey filan kullanırsan dikkat et, geçen eşimin kullandığının prospektüsünü okudum da hamileler kullanamaz yazıyodu, aman dikkat et....

Dünyamı ben de burda gördüm, dün de öbür tarafta gördüm, yanılmıyosun.

bende öbür tarafa giriyorum aynı zamanda ama acaba burda mı görmedim diye tereddüt ettim buraya gelmeyince:cokkomik::cokkomik: saol cnmm. daha önce dr fizyosol vermişti.. fizyolojikk su diyo. hiçbi zararı yokmus ama burnumu da acmıyo.. bunu aklına geldikce sık burnun nemli kalsın demişti.. onu bulayım da sıkayım bari

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar