2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarr günaydınnn.umarım keyifler yerindedir.azoss kuzum mesajını ilettim diğer taraftan :)) laylamada mesaj atmıstım ordan.salaklar benim mesajımdaki site adını virüsvirüss diye gecmişler.bugun telefonla ararım onu..
kuşum günaydın iyi yapmışsın googledan hanımefendi yazınca çıkıyo ordayız biz deseydin nazom karışıklık olmazdı sanırım gıcıklığına k...n denen şahıss kapatmış onu link göndertmiyo
aman babayla iş daha zormuş be tuğbam izin çıkmayınca çıkmıyor demek:)bir hal yolunu bulup kaçarsın sende birgün vaktini kaçırma son haftasını bugün tam öğrende yanlışlık olmasın bacım

valla billa aslım elin işinde çalışsam işim daha kolay 1 hafta önceden başlıyorum baba bak benim kontrolum var hele bi o gün gelsin bakarız... baba 2 gün sonra kontrolum var tamam kızım o gün olsun hele bi bugün baba bugün benim kontrolum var kaç saatlik işin var 2,5 saat git gel alır zamanımı hıımmm gitr ama o tahlil meselesini sonraya bırak ay başı gidersin devlete orayada bi gözük ben özelden rapor istemiyorum ssk ile beni uğraştırma didi :lilav: puff yani

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
off ya nerden bulaştı bu şeker illeti sana:(:(:(menemen+salata şekeri bu akadar etkilermi bir an önce düşerde sende kurtulursun şu zıkkımdan doya doya yersin canımcım yaaa..benimde şeker yüklemem 28 kasımda bakalım bende ne çıkcak????????

Bilmiyorum ki be tatlım nerden bulaştı :(
Karnım doymuyo ya :)
Sen kaç haftalıksın şimdi?

yaa valla benim bugündü şeker yüklemem ama babamdan izin çıkmadı geçiçi vergi bir 2 hafta sonra git dedi tekrardan 2,5 saat bekletceklermiş doktora ne diycem bilemiyorum ama 28.haftaya kadarmış zamanı tahminimce olmadı bir parti eğitim araştırma hastanesine giderim raparumu devletten istiyo babam hem onu konuşurum

Şeker yüklemesi için özel hastaneye de gidebilirsin canım.Fiyatı cüzi bişey. İlk seferde 1 saat bekliyosun sadece.Mesela sabah 7de gitsen 8de çıkarsın, iş yerine yakın bi yer yok mu, izin almadan hallolurdu?

kızlarr günaydınnn.umarım keyifler yerindedir.azoss kuzum mesajını ilettim diğer taraftan :)) laylamada mesaj atmıstım ordan.salaklar benim mesajımdaki site adını virüsvirüss diye gecmişler.bugun telefonla ararım onu..

Günaydın canım, nasılsın? 30lu yaşlar nasıl bakalım :lala:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kuşum günaydın iyi yapmışsın googledan hanımefendi yazınca çıkıyo ordayız biz deseydin nazom karışıklık olmazdı sanırım gıcıklığına k...n denen şahıss kapatmış onu link göndertmiyo

valla billa aslım elin işinde çalışsam işim daha kolay 1 hafta önceden başlıyorum baba bak benim kontrolum var hele bi o gün gelsin bakarız... baba 2 gün sonra kontrolum var tamam kızım o gün olsun hele bi bugün baba bugün benim kontrolum var kaç saatlik işin var 2,5 saat git gel alır zamanımı hıımmm gitr ama o tahlil meselesini sonraya bırak ay başı gidersin devlete orayada bi gözük ben özelden rapor istemiyorum ssk ile beni uğraştırma didi :lilav: puff yani

canımm günaydın.özel mesajdan site adını yazmıstım onu da bloke etmişler sanırsam.ben mesajı yazarken normaldi.kızcağızda bulamadım dediğin siteyi yazmıs 50 kere virüs yazmıs site adı yerine birilerii...:zopa:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

eneeeeee doğrudur yaaa akrabayla iş yapmak zordur nazın daha zor geçiyor.ama bizim işte elin adamına öyle değil gününde giderim yada 1 gün önce izinde istemem durumu bildiririm tamam derler sağolsunlar hiç hayır demediler 2 yıldır izin konusunda.ana napacan işte atadır babadır bişey diyemiyorsun vardır bir bildiği diyorsun canım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ee doyarmı yaaa ben bile 3-4 gündür az yiyorum eşimin bana bakan gözleri sayesinde karnım gurulduyor gece yatınca açlıktan:Sseni anlıyorum yani canım..ben 23 haftalığım tam bugün itibariyle:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom hayatım kendi profilinize girin sağ tabloda konularım die bir bölüm var oraya girin en son yazdığınız msjlardan direk kaldığınız yeri buluyo
bulamadımmm ama dur azimliyim bulucamm...

Şeker yüklemesi için özel hastaneye de gidebilirsin canım.Fiyatı cüzi bişey. İlk seferde 1 saat bekliyosun sadece.Mesela sabah 7de gitsen 8de çıkarsın, iş yerine yakın bi yer yok mu, izin almadan hallolurdu?

cok fecii kuzum yaa.henüz kulağım alısmadı o rakama:sinifsinif: sanırım ben bikaç sene 29,5 kısmında kalıcam öle karar verdim.-rgulu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

şimdi tatlım saten özele gidiyorum avrasyo hospitala normalde ama 2 türlü yükleme yapacaklarını söylediler önce açlık şekerine bakcaklarmış sonra tokluk şekerine bu sebepten 2,5 saat sonra sonuç alınıyormuş dedi doktorum şu an işler o kadar yığınla ki anlatsam ... göze batıyo benim gitmem
rapor işi için göndertcek beni mecbur devlete sevmiyorum sıra filan beklemeyi ama mecburum bare o sırayı beklerkende devlette yaptırayım o işi dedim ay başı bizim muhasebe boş olur genelde 14.ü bu ay geçici vergi son günü(3 ayda bir) 24.ü her ayın kdvnin son günü olduğu için bu günlere yakın günlerde normalde asla bir yere salmaz babam ama mecburen sesini çıkarmıyo oyalanmadan git gel dediği laf bu babuşcum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canımm günaydın.özel mesajdan site adını yazmıstım onu da bloke etmişler sanırsam.ben mesajı yazarken normaldi.kızcağızda bulamadım dediğin siteyi yazmıs 50 kere virüs yazmıs site adı yerine birilerii...:zopa:

Pessssssss, hazımsızlığın bu kadarı :böö:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Söylesene sana kürk versinler kız azoş :fisfis::D
Alışık diilim ben böyle de :D

Hahahahahah, ay valla totom dondu, hiç alışık değilim kürksüz takılmaya forumlarda -ciko

Günaydın dünürüm Allah razı olsun, çok teşekkür ederim...O cevap yazar artık sana müsait bir zamanında...Onunla aynı hastanede, aynı doktora doğuracamda :D

kızlar günaydın

ya bişi sorcam
burda benim en son yazdığım mesaj nasıl bulunuyor
yani akşam nerde kaldım onu bulamıyorum

Günaydın canım..."hoşgeldin HaYaTiM" yazıyor ya yukarda sağda, orda kendi nickine tıkla...Sonra sağ tarafta "istatistik özetleri"
Sonra da altındaki "tüm istatistikleri göster" e tıkla..Sonra da solda "HaYaTiM adlı üyenin yazdığı tüm msjları göster" e tıkla ordan son msjını görürsün.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader bulamıyorum ya :sinifsinif:

hayatım kendi profilin varya hayatım yazan yerin üstüne tıkla ordan gir içeri sonra sağ sutunda tüm istatislikleri göster de ordanda içeri gir sol tarafında konulara cevapların olduğunu görcen en son yazdığın yere göre ordan bulabilirsin bebişim belki daha kısa bir yolu vardr ama bende bu kadarını çözebildim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr yaa ben kendimi maymun gibi hissediyorum.kıllarım dehşet hızlı uzuyor.hayır bide cıkma sürelerini geçtim boy olarakta kocamınkileri gececekler sanırsam uzarlarsa..böle olan varmıı? ben yanlıslıkla maymun falan mı aşerdim acaba:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarr yaa ben kendimi maymun gibi hissediyorum.kıllarım dehşet hızlı uzuyor.hayır bide cıkma sürelerini geçtim boy olarakta kocamınkileri gececekler sanırsam uzarlarsa..böle olan varmıı? ben yanlıslıkla maymun falan mı aşerdim acaba:eek:ys:

Heheheh :D:D
Ben aşağı tarafı göremiyorum, bi ara ayna tutup bakmak lazım :p
Ağda yaptırcam oraya 30. haftamda.
Bacaklarım normal uzuyor, önceden nasılsa şimdi de öyle.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evrekaaa evrekaaa..hayatımmm buldum ben buldum canımm son mesajımı.gözlerim dolduu valla kendi adıma basarmıs olmanın gururuyla :lala:
dünürüm ordan mesaj gelirse ben hemencik iletirim sana..mucukss..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben ben ben ama bu 2 haftadır çok uzamıyo sanırım duraksama var ama malum yeri nasıl halletcem bilemiyorum göbekten tam göremiyorum kuaförden de zamnında dilim fena yandı ameliyat oldum o yüzden korkuyorum mikrop kapacak die kara kara düşünüyorum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Heheheh :D:D
Ben aşağı tarafı göremiyorum, bi ara ayna tutup bakmak lazım :p
Ağda yaptırcam oraya 30. haftamda.
Bacaklarım normal uzuyor, önceden nasılsa şimdi de öyle.

aboww 30.haftada ben agda yaptırsam 40.haftada doğursam bebemi bulamazlarr kuzum doğururkenn-ciko bu hızla 2 haftada bir yolunmam gerekiyor sanırsam benim:vecihi:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben ben ben ama bu 2 haftadır çok uzamıyo sanırım duraksama var ama malum yeri nasıl halletcem bilemiyorum göbekten tam göremiyorum kuaförden de zamnında dilim fena yandı ameliyat oldum o yüzden korkuyorum mikrop kapacak die kara kara düşünüyorum

hakkaten yaaa göbek büyüdükçe fena oluyor bakması malum yere geçen göbeğimi kaldırıp baktım bende komiğime gitti hayır hayır gördüğüm manzara komiğime gitmedi göbişi kaldırıpta oaraya bakmak öldürdü beni:deli::deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar