kuşum günaydın iyi yapmışsın googledan hanımefendi yazınca çıkıyo ordayız biz deseydin nazom karışıklık olmazdı sanırım gıcıklığına k...n denen şahıss kapatmış onu link göndertmiyokızlarr günaydınnn.umarım keyifler yerindedir.azoss kuzum mesajını ilettim diğer taraftan) laylamada mesaj atmıstım ordan.salaklar benim mesajımdaki site adını virüsvirüss diye gecmişler.bugun telefonla ararım onu..
aman babayla iş daha zormuş be tuğbam izin çıkmayınca çıkmıyor demekbir hal yolunu bulup kaçarsın sende birgün vaktini kaçırma son haftasını bugün tam öğrende yanlışlık olmasın bacım
valla billa aslım elin işinde çalışsam işim daha kolay 1 hafta önceden başlıyorum baba bak benim kontrolum var hele bi o gün gelsin bakarız... baba 2 gün sonra kontrolum var tamam kızım o gün olsun hele bi bugün baba bugün benim kontrolum var kaç saatlik işin var 2,5 saat git gel alır zamanımı hıımmm gitr ama o tahlil meselesini sonraya bırak ay başı gidersin devlete orayada bi gözük ben özelden rapor istemiyorum ssk ile beni uğraştırma didi :lilav: puff yani