oyelkende filtreye takılmış iş yerinden dolayı(((
Kimse yazmıyormuş yazık sıkılıyorlarmış :kahkaha:
Sinemaksungur gelebileydi iyi olcaktı, arada o kaynadı yazık...
oyelkende filtreye takılmış iş yerinden dolayı(((
ben 2 kere girdim ama cd yok sadece resim
bi de para vermedim kendi drum bakıyo
2 tane yakın plan yüz resmi var
Allah'ım annesi kurban olsun ona
canım 3 aralık'ta benim randevum var
32. hafta raporum yazılcak
Kimse yazmıyormuş yazık sıkılıyorlarmış :kahkaha:
Sinemaksungur gelebileydi iyi olcaktı, arada o kaynadı yazık...
hadi yaaa iyi ders olsun şikayet edenlere ohhh içimin yağları eridi vallasinemede göndereyim mesaj istersen canım
size bir sır vereyim 4 boyuta girmeden 1 saat önce meyvesuyu için çok hareketlide olmuyo çok uyuşukta bebek ve muayeneye girmeden 2dk önce meshaneyi boşaltın ki bebek net gözüksün tabi azoşum mutlaka girr ya bende yarın kontrole gitcem 4 boyutlu yine ama renksz bakalım sıpam büyümüş mü yoksa yine zargana gibi zayıf mı:acep:
Ayyyy gaza geldim doğumgünümden önce gircem sanırım :kahkaha:
Oyyy çok uçuk ya...İstanbul'da olsam 1 kere anca girebilmiştim.
Ya evet kiminde güvenlik uyarısı veriyormuş "sex sitesi" diye..Ne alaka ben de anlamadım
Eğer İstanbulda 50 tl olsa kesin girerdim ayda bir
Ama burda en uygun olan yer 150 tl, 400-500e kadar da fiyat duydum.
Bi de geriliyorum ben her defasında...
kesinlikle girmeni tavsiye ediyorum dünürüm inanki bambaşka bişi görmek onun cdsini eline almak ve hergün izleyebilmek mükemmel bişi hergüne oğlumla başlıyorum çok mutlu edio ve hayat boyu bunu onada göstericek olmanın mutluluğu bambaşka bişi inan 1000tl deselerdi bile verirdim çünkü o güsel belge ömürlük bişi çok şükürki teknoloji bu kadar ileri
Heh işte benim konum...
Ben 2 kere girdim renkliye, ilkinde popuşunu dönmüştü yüzünü gözünü pek seçemedim..İkincisinde çok çükületa yemişim çocuk fır döndü net bir şekilde göremedim, suyu dalgalandırdı felan.Bi de tersti,ters olduğu için görüntüyü zor yakaladı adamceğiz.
Şimdi 3 Aralık doğumgünüm o zaman girsem mi diyom bende..
Çünkü senin gibi merak içerisindeyim.Burda da 50tl. Kendime doğumgünü hediyesi vermiş olurum diyorum![]()
Ay bence gereksiz değil yani onu anlatmaya çalıştım yazımda :kahkaha:
ben 2 kere girdim ama cd yok sadece resim
bi de para vermedim kendi drum bakıyo
2 tane yakın plan yüz resmi var
Allah'ım annesi kurban olsun ona
canım 3 aralık'ta benim randevum var
32. hafta raporum yazılcak
Merhaba Güzel Hatunlar;
Dün annem geldi, 2 kocaman valizle oğluşuma neler neler almış anlatamam. Ben hiç kıyafet almasam olur. Biraz önce dışardan geldik, bide bana lohusa pijamamı hediye aldı. Ya annelik işte ben mutlu olunca nasıl gözünün içi gülüyor. Lohusa pijamsını biraz süslü aldım, oğlan anası olcaz şunun şurasında:kahkaha::kahkaha: Pembe renk aldım 95 YTL.
hadi yaaa iyi ders olsun şikayet edenlere ohhh içimin yağları eridi vallasinemede göndereyim mesaj istersen canım
Merhaba Güzel Hatunlar;
Dün annem geldi, 2 kocaman valizle oğluşuma neler neler almış anlatamam. Ben hiç kıyafet almasam olur. Biraz önce dışardan geldik, bide bana lohusa pijamamı hediye aldı. Ya annelik işte ben mutlu olunca nasıl gözünün içi gülüyor. Lohusa pijamsını biraz süslü aldım, oğlan anası olcaz şunun şurasında:kahkaha::kahkaha: Pembe renk aldım 95 YTL.
niye geriliyonn kısssss
Sinem de filtreden dolayı gelemiyor, akşamları evden takip edecek.
hımmm yarımız eksik olacak gene ozaman bende evde giremiyorum akşamları eşim çoğu zaman vınını getirmiyor gelirken
Valla aynen.Sinem de filtreden gelemiyormuş ya maalesef
akşamları gelir inşallah.
Güle güle kullan canım hepisini,sağlıklı günlerde inşallah.
Benim lohusa pijaması ve geceliğini de annem almış sağolsun ama nette resim bulamadım, çekip koymam lazım anca.
Pembe benimki de
Ne biliim her kontrolde bişey çıkar mıkar diye geriliyorum. Her seferinde
ayyyyyyy baki uzun u aradımm.. muayenesi anlasmalı 12 tl.. yeride dandik. 4 boyutlu daha ucuzdur dedim ama 150 tl dedi. yuhhhh dicektimm de tuttum:kahkaha: benim hastanem daha ucuzmus valla muayenesi 3o ama.. ilginc yani olabiliyo demek böle farklar. bide makineleri daha kötü ona ragmen pahalı:zonk:
Valla aynen.Sinem de filtreden gelemiyormuş ya maalesef
akşamları gelir inşallah.
Güle güle kullan canım hepisini,sağlıklı günlerde inşallah.
Benim lohusa pijaması ve geceliğini de annem almış sağolsun ama nette resim bulamadım, çekip koymam lazım anca.
Pembe benimki de
Ne biliim her kontrolde bişey çıkar mıkar diye geriliyorum. Her seferinde
Kendi hastanende gir...
Ya şu an keşke girebilsem hemencecik, bak nasıl meraklandım yeniden, gözlerini görsem yeter :1:
Sağol canımcım.. Sende güzel günlerde kullan.. Bende bebişin odasını yerleştireyim hepsinin resmini çekip koyacağım.. Canım pompa aldınmı.. Ben avent elektrikli alıcam.. Bu konuda bilgin varmı..
Benim evden giresim pek gelmiyor, tüm gün pc başında olunca evde bari uzak durayım diyorum..
Neyse sinemaksungur da doğum iznine ayrılınca inşallah gündüz muhabbetlerine ortak olur evden...
Ya da site yetkilisi neden bu sitenin filtreye takıldığını söylese, çaresi var mı acaba:acep:
benim dr hiç tartmıyo :acep:
hee ağaya beleş :kahkaha:
güle güle kullan aldıklarınızı
pijama nasıl resmi yok mu?
ben ctesi alcam kısmetse