2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben 2 kere girdim ama cd yok sadece resim
bi de para vermedim kendi drum bakıyo
2 tane yakın plan yüz resmi var
Allah'ım annesi kurban olsun ona

canım 3 aralık'ta benim randevum var
32. hafta raporum yazılcak

Ben haftaya cuma 11.30 a aldım randevumu, ama renkli değil, normal randevum..Şu tartılma meselesi canımı sıkıyor ayaklarım geri geri gidiyor artık doktora giderken :(
Bu arada ne güzel renkli beleş haaa, keşke benim de öyle olsaydı :panter:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Güzel Hatunlar;
Dün annem geldi, 2 kocaman valizle oğluşuma neler neler almış anlatamam. Ben hiç kıyafet almasam olur. Biraz önce dışardan geldik, bide bana lohusa pijamamı hediye aldı. Ya annelik işte ben mutlu olunca nasıl gözünün içi gülüyor. Lohusa pijamsını biraz süslü aldım, oğlan anası olcaz şunun şurasında:kahkaha::kahkaha: Pembe renk aldım 95 YTL.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
size bir sır vereyim 4 boyuta girmeden 1 saat önce meyvesuyu için çok hareketlide olmuyo çok uyuşukta bebek ve muayeneye girmeden 2dk önce meshaneyi boşaltın ki bebek net gözüksün tabi azoşum mutlaka girr ya bende yarın kontrole gitcem 4 boyutlu yine ama renksz bakalım sıpam büyümüş mü yoksa yine zargana gibi zayıf mı:acep:

beni dr un göndercegi yok valla.. kendimm giricem yine girersem:kahkaha: bende gecen sefer sordumm artıkk dudagı burnu tamamdır dimi dedimm tabi didi.. sacı da var mı dedim. burdan görünmüyo dedi. e be kadın 4 e gönderiyim seni desene.. dudaklarını gösterdi bana cuk cukkk emme refleksindeydii kuzumm:panter::panter: simdii bakayımm diyorum agzı burnuu popişi göreyimm kime benzedigini hayal ede ede kalan zamanı da bitiririm.. benim kızın meyvesuyuna ihtiyacı yok dr bi dürttü mü zıbıtıyo masallahh.. ac tok hiçç iplemiyo. acılısı da kukuyla yapıyozz genelde.. cokk terbiyeli kızımmmm cooooookkk:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Ayyyy gaza geldim doğumgünümden önce gircem sanırım :kahkaha:

Oyyy çok uçuk ya...İstanbul'da olsam 1 kere anca girebilmiştim.

Ya evet kiminde güvenlik uyarısı veriyormuş "sex sitesi" diye..Ne alaka ben de anlamadım :D

bende girmezdim cnmm 150 _200 olsa.. koca istanbull diyolar laf bası geldi mii bu ne paalılıkk gözünü seveyim izmirin.. ayy hatta baki uzun hast arayım orda var mı.. ora daha ucuuzdur ama orda yok galiba
Eğer İstanbulda 50 tl olsa kesin girerdim ayda bir :)
Ama burda en uygun olan yer 150 tl, 400-500e kadar da fiyat duydum.
Bi de geriliyorum ben her defasında...

niye geriliyonn kısssss

kesinlikle girmeni tavsiye ediyorum dünürüm inanki bambaşka bişi görmek onun cdsini eline almak ve hergün izleyebilmek mükemmel bişi hergüne oğlumla başlıyorum çok mutlu edio ve hayat boyu bunu onada göstericek olmanın mutluluğu bambaşka bişi inan 1000tl deselerdi bile verirdim çünkü o güsel belge ömürlük bişi çok şükürki teknoloji bu kadar ileri :panter:

bana cd vermediler o zaman neden bilmiyorumm.. birinden duydum cd ye ekstra 50 tl alıyolarmıss. ben ne bileyim dr teklif etmedi benimde o an aklıma gelmedi.
Heh işte benim konum...
Ben 2 kere girdim renkliye, ilkinde popuşunu dönmüştü yüzünü gözünü pek seçemedim..İkincisinde çok çükületa yemişim çocuk fır döndü net bir şekilde göremedim, suyu dalgalandırdı felan.Bi de tersti,ters olduğu için görüntüyü zor yakaladı adamceğiz.
Şimdi 3 Aralık doğumgünüm o zaman girsem mi diyom bende..
Çünkü senin gibi merak içerisindeyim.Burda da 50tl. Kendime doğumgünü hediyesi vermiş olurum diyorum :D
Ay bence gereksiz değil yani onu anlatmaya çalıştım yazımda :kahkaha:

evett ya gireyim benn benim kocişim odun anlamazz benim hissiyatımdann.. catlıcam suratına olan merakımdann yüzünü göreyim kızceminn:besik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben 2 kere girdim ama cd yok sadece resim
bi de para vermedim kendi drum bakıyo
2 tane yakın plan yüz resmi var
Allah'ım annesi kurban olsun ona

canım 3 aralık'ta benim randevum var
32. hafta raporum yazılcak

Bana doktor 31. haftada yazacağız raporunu ki erken doğum vs. gibi durumlarda iznin yanmasın dedi.
28 Kasım pazartesi günü alacağım Allah izin verirse raporumu.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Merhaba Güzel Hatunlar;
Dün annem geldi, 2 kocaman valizle oğluşuma neler neler almış anlatamam. Ben hiç kıyafet almasam olur. Biraz önce dışardan geldik, bide bana lohusa pijamamı hediye aldı. Ya annelik işte ben mutlu olunca nasıl gözünün içi gülüyor. Lohusa pijamsını biraz süslü aldım, oğlan anası olcaz şunun şurasında:kahkaha::kahkaha: Pembe renk aldım 95 YTL.

Merhaba tanselcim hoşgeldin....Maşallah senin annen de benimkisi gibi demek :D Ben de o birşeyler alıp alıp getirdikçe duygulanıyorum..
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hadi yaaa iyi ders olsun şikayet edenlere ohhh içimin yağları eridi valla:)sinemede göndereyim mesaj istersen canım

Valla aynen.Sinem de filtreden gelemiyormuş ya maalesef :(
akşamları gelir inşallah.

Merhaba Güzel Hatunlar;

Güle güle kullan canım hepisini,sağlıklı günlerde inşallah.
Benim lohusa pijaması ve geceliğini de annem almış sağolsun ama nette resim bulamadım, çekip koymam lazım anca.
Pembe benimki de:)
niye geriliyonn kısssss

Ne biliim her kontrolde bişey çıkar mıkar diye geriliyorum. Her seferinde :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyyyyyy baki uzun u aradımm.. muayenesi anlasmalı 12 tl.. yeride dandik. 4 boyutlu daha ucuzdur dedim ama 150 tl dedi. yuhhhh dicektimm de tuttum:kahkaha: benim hastanem daha ucuzmus valla muayenesi 3o ama.. ilginc yani olabiliyo demek böle farklar. bide makineleri daha kötü ona ragmen pahalı:zonk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hımmm yarımız eksik olacak gene ozaman bende evde giremiyorum akşamları eşim çoğu zaman vınını getirmiyor gelirken:(

Benim evden giresim pek gelmiyor, tüm gün pc başında olunca evde bari uzak durayım diyorum..
Neyse sinemaksungur da doğum iznine ayrılınca inşallah gündüz muhabbetlerine ortak olur evden...
Ya da site yetkilisi neden bu sitenin filtreye takıldığını söylese, çaresi var mı acaba:acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Benim lohusa pijaması ve geceliğini de annem almış sağolsun ama nette resim bulamadım, çekip koymam lazım anca.

Sağol canımcım.. Sende güzel günlerde kullan.. Bende bebişin odasını yerleştireyim hepsinin resmini çekip koyacağım.. Canım pompa aldınmı.. Ben avent elektrikli alıcam.. Bu konuda bilgin varmı..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyyyyyy baki uzun u aradımm.. muayenesi anlasmalı 12 tl.. yeride dandik. 4 boyutlu daha ucuzdur dedim ama 150 tl dedi. yuhhhh dicektimm de tuttum:kahkaha: benim hastanem daha ucuzmus valla muayenesi 3o ama.. ilginc yani olabiliyo demek böle farklar. bide makineleri daha kötü ona ragmen pahalı:zonk:

Kendi hastanende gir...
Ya şu an keşke girebilsem hemencecik, bak nasıl meraklandım yeniden, gözlerini görsem yeter :1:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

suan bende geriliyorum ama aklıma saglık sorunu getirmiyorum artıkın.. ya babaannesine benzerse diye korkuyorum.. töbe yarabbi niye böle oldum ben.. kadıncegiz vakti zamanında köyün en gözell hatunuymus..sor hemen baslarr cokk güzeldimm incecik bir belim vardı diye anlatmaya:zonk::zonk: ne degişik yahuu insan cocugu kendisine benzesin istiyorr.. anneannesine ve büyük anneanneye benzemesi önemli degil cünkü onlar bana benziyo emee babaannesine benzemesin:ayk::ayk::ayk::ayk: dr da görümceme belki size benzer kız halaya derler didi.. görümcem de 5 halası var garibim hangine benzesin didi.. ayy benzicekse enn kücügüne yada bu cümleyi kurana benzesinn.. amaann ck mu sipariss gibi oldu..:kahkaha::kahkaha: gönül ister kii sadece kocişle bana benzesinn:1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sağol canımcım.. Sende güzel günlerde kullan.. Bende bebişin odasını yerleştireyim hepsinin resmini çekip koyacağım.. Canım pompa aldınmı.. Ben avent elektrikli alıcam.. Bu konuda bilgin varmı..

İnşallah canım, bekliyoruz fotoları.
Ben almadım pompa, doğumdan sonra alırım acelesi yok diyorum.Nasılsa bi 4-5 ay izinde olucam Rabbimin izniyle inşallah.
Ama kime sorsam kesinlikle elektrikli diyolar, manuelleri çok zor oluyomuş...

Benim evden giresim pek gelmiyor, tüm gün pc başında olunca evde bari uzak durayım diyorum..
Neyse sinemaksungur da doğum iznine ayrılınca inşallah gündüz muhabbetlerine ortak olur evden...
Ya da site yetkilisi neden bu sitenin filtreye takıldığını söylese, çaresi var mı acaba:acep:

Benim de evden giresim gelmiyo...Tüm gün pc başında olunca.
Eşim girerse benim de canım sıkılırsa anca o zaman bi göz atıyorum.
O da çok kötü oluyo ya, o koltuğun bi ucunda elinde pc, ben bi ucunda elimde pc.
Msn.den yazışalım istersen diyorum ne bu böyle. Diyalogu da köreltiyo, evde karşıyım :durbun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benim dr hiç tartmıyo :acep:
hee ağaya beleş :kahkaha:

güle güle kullan aldıklarınızı
pijama nasıl resmi yok mu?
ben ctesi alcam kısmetse

Canım obje mağazasından aldım, netten bulamadım. Pembe renk aldım üzerininde örgü şık bir lizözü var. Bide terlik baktım bulamadım ama nette şu sitedeki terlik hoşuma gitti. Bide kom un siyah pijamsıda şık bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar