2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ameliyat önlüğünü giyip yürümicez dimi tekerlekli sandalyeyle gitcez, yoksa popişimiz görükür :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
32de aslında, ama doktorum beni 31. haftada 32 gibi göstercekmiş. He he dedim ben de fazla irdelemedim :)

Lizöz mü :)
Bi ara ne lizöz muhabbeti çevirmiştik, hatırlayan varmı :)
Benim pijama pembe, gecelik kırmızı.
Siyah da güzel onu da beğendim...

Hımmmm ama hastanelerde oluyor diyorlar pompa?
Eve de mi lazım olur, ne kadar sürer ki sütün gelmesi?

Benim pijamanın üzerinde açık pembe lizözü var, çokta hoşuma gitti. Sade.. Bide kırmızı tacımı aldımmı tam olcam vallahi..

Sütün gelmesi 1-2 gün sürüyor diyorlar...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ameliyat önlüğünü giyip yürümicez dimi tekerlekli sandalyeyle gitcez, yoksa popişimiz görükür :D

Bide o durumda ne heyecanlı oluruz, popişimizin görünmesini bile kontrol edemeyiz.. Ayyy yaaa valllahi bi heyecanlanıyorum doğum anlarını konuşunca.. Hem bebişe kavuşma heyecanı hemde korkuyorum ya...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gözünün önüne geldi dimi o halde :kahkaha: Bacakları ayıra ayıra yürüyoz :kahkaha:
Ay bari bi tanede arkadan beri giydirseler :acep:

Ahahahahahahahahhaa :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Tealllammmmmmmm tealllammmmmmmm :kahkaha:
Bi de doğumhaneler genelde alt katlarda olur, öyle yardıra yardıra tüm koridorları geçeriz, hatta resepsiyondan filan :kahkaha::kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim pijamanın üzerinde açık pembe lizözü var, çokta hoşuma gitti. Sade.. Bide kırmızı tacımı aldımmı tam olcam vallahi..

Sütün gelmesi 1-2 gün sürüyor diyorlar...

Resim istiyorummmm :1:
Ben de eklicem güya hastanede giyceklerimi, ahh şu resim çekme konusundaki üşengeçliğim bir kalksa üstümden :panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bide o durumda ne heyecanlı oluruz, popişimizin görünmesini bile kontrol edemeyiz.. Ayyy yaaa valllahi bi heyecanlanıyorum doğum anlarını konuşunca.. Hem bebişe kavuşma heyecanı hemde korkuyorum ya...

Aynen aynen....
Benim kalp usg çekilirken giydiğim düğmeliydi ama, düğme aralarından efil efildi :)
Benim doktor vajinal muayene yaparken öyle kıçı yırtmaçlı bi etek giydiriyodu bana. Bi gün heyecandan yırtmacı arkama değil önüme getirmişim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Bunu arkaya getiriyoruz ya tatlım unuttun mu demişti de, yerin dip katmanlarında bi dolaşıp gelmiştim :dill::dill:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
muhohohyyt allah iyiliğini versin senin azoş kopardın beni gülmekten hayal etmesi bile feci
Gözünün önüne geldi dimi o halde :kahkaha: Bacakları ayıra ayıra yürüyoz :kahkaha:
Ay bari bi tanede arkadan beri giydirseler :acep:
efsane bi hal olur o şekilde doğuma gitmek abooowww:utandim:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Resim istiyorummmm :1:
Ben de eklicem güya hastanede giyceklerimi, ahh şu resim çekme konusundaki üşengeçliğim bir kalksa üstümden :panter:

Benim de çok çekesim var ama üşeniyorum ya napsaz....
Akşama picamayı çekiim bari.
Ama geceliği kayınvalidede bıraktım uygun renk sabahlık alsın deyu.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ayy sorma, geceleri uyumadan önce hep geliyor aklıma, en çok ıkınma kısmından dertliyim, ondan korkuyorum becerebilcem mi diye :acep:

Ahahahahahahahahhaa :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Tealllammmmmmmm tealllammmmmmmm :kahkaha:
Bi de doğumhaneler genelde alt katlarda olur, öyle yardıra yardıra tüm koridorları geçeriz, hatta resepsiyondan filan :kahkaha::kahkaha:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Benim de çok çekesim var ama üşeniyorum ya napsaz....
Akşama picamayı çekiim bari.
Ama geceliği kayınvalidede bıraktım uygun renk sabahlık alsın deyu.
üşegeçler sizi parti parti aldığınızda çekseniz sorun olmayacak babuş bak ben hiç üşeniyomuyum konu oğlumun eşyaları olunca hemen paylaşasım var kimbilir sizin kadar güsel cicişler alsam deli olurdum koymak için ama sen halen üşeniyorum diyosun
Ayy sorma, geceleri uyumadan önce hep geliyor aklıma, en çok ıkınma kısmından dertliyim, ondan korkuyorum becerebilcem mi diye :acep:

ondan bende çekiniyorum ne hallere düşcez kimbilir ya rabb sen yardım et bise:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aynen aynen....
Benim kalp usg çekilirken giydiğim düğmeliydi ama, düğme aralarından efil efildi :)
Benim doktor vajinal muayene yaparken öyle kıçı yırtmaçlı bi etek giydiriyodu bana. Bi gün heyecandan yırtmacı arkama değil önüme getirmişim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Bunu arkaya getiriyoruz ya tatlım unuttun mu demişti de, yerin dip katmanlarında bi dolaşıp gelmiştim :dill::dill:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayyyyyy fenaaaaa :D:D
halbuki sen yırtmacı öne getirmekle en doğrusunu yapmışın, görüntü net ve ortada yani :kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aynen aynen....

Varya koptum gülmekten:))))))))))))

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
halbuki sen yırtmacı öne getirmekle en doğrusunu yapmışın, görüntü net ve ortada yani :kahkaha:

Yani sonuçta bakmak istediğin yer orası, neden eziyosun ki beni ters giymişin filan die dime :kahkaha:

üşegeçler sizi parti parti aldığınızda çekseniz sorun olmayacak babuş bak ben hiç üşeniyomuyum konu oğlumun eşyaları olunca hemen paylaşasım var kimbilir sizin kadar güsel cicişler alsam deli olurdum koymak için ama sen halen üşeniyorum diyosun

Üşenmiyim lıdırım haklısın...
Ama çoğunu ben almadım, annem getirdi sağolsun, birden yüklenince zor geldi de ondan şeettim ben :ilknur:

Gülersin tabeeeeeeeee :kahkaha::kahkaha:
Tanselim sana özel mesaj yazıyorum baksan ya hele bi özel mesajlarına.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
allahım yarabbim azoşş çatladım gözümden yaş geldi yeminle:kahkaha: bende öle bi kere altan muaye oldumduda kadın doktor olmasına ragmen yerin dibine girip girip çıktım sonrada ufak bi ameliyat oldumdu ordan karşımda erkek asistanı gördüğümde bana narkozu vermişler allahtan yoksa oracıkta bayılırdım adamı bir perde gibin gördüğümü hatırlıyorum aman yarabbimmmmm kadın olmak ne zor şeydirrr

kopardı bizi bu kız efsane yahu:hihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya ben bekletiyordum geceliklerimi felan çekmeyi, hani hastane çantamla beraber çekerim diye, ama yarın hazırlar çantamı çekerim kızlar, siz de eksik var mı çantada bi diyiverirsiniz :panter:
Bak işteyken böyle gaz geliyor çekicem diye, eve gidesiye kayboluyor :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar