ya benim profil resmim niye çıkmıyo :acep:
tatlım profil resmi profiline girince çıkar avatarına resim koycan ki yazı yazdığın alanda çıksın ok bi dene bakalım olcek mi?
ya benim profil resmim niye çıkmıyo :acep:
Ameliyat önlüğünü giyip yürümicez dimi tekerlekli sandalyeyle gitcez, yoksa popişimiz görükür
:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Allah seni napmasın hatun,kopardın beni :kahkaha:
32de aslında, ama doktorum beni 31. haftada 32 gibi göstercekmiş. He he dedim ben de fazla irdelemedim
Lizöz mü
Bi ara ne lizöz muhabbeti çevirmiştik, hatırlayan varmı
Benim pijama pembe, gecelik kırmızı.
Siyah da güzel onu da beğendim...
Hımmmm ama hastanelerde oluyor diyorlar pompa?
Eve de mi lazım olur, ne kadar sürer ki sütün gelmesi?
Ameliyat önlüğünü giyip yürümicez dimi tekerlekli sandalyeyle gitcez, yoksa popişimiz görükür
Gözünün önüne geldi dimi o halde :kahkaha: Bacakları ayıra ayıra yürüyoz :kahkaha:
Ay bari bi tanede arkadan beri giydirseler :acep:
Benim pijamanın üzerinde açık pembe lizözü var, çokta hoşuma gitti. Sade.. Bide kırmızı tacımı aldımmı tam olcam vallahi..
Sütün gelmesi 1-2 gün sürüyor diyorlar...
Bide o durumda ne heyecanlı oluruz, popişimizin görünmesini bile kontrol edemeyiz.. Ayyy yaaa valllahi bi heyecanlanıyorum doğum anlarını konuşunca.. Hem bebişe kavuşma heyecanı hemde korkuyorum ya...
muhohohyyt allah iyiliğini versin senin azoş kopardın beni gülmekten hayal etmesi bile feciAmeliyat önlüğünü giyip yürümicez dimi tekerlekli sandalyeyle gitcez, yoksa popişimiz görükür
efsane bi hal olur o şekilde doğuma gitmek abooowww:utandim:Gözünün önüne geldi dimi o halde :kahkaha: Bacakları ayıra ayıra yürüyoz :kahkaha:
Ay bari bi tanede arkadan beri giydirseler :acep:
Resim istiyorummmm :1:
Ben de eklicem güya hastanede giyceklerimi, ahh şu resim çekme konusundaki üşengeçliğim bir kalksa üstümden
Bide o durumda ne heyecanlı oluruz, popişimizin görünmesini bile kontrol edemeyiz.. Ayyy yaaa valllahi bi heyecanlanıyorum doğum anlarını konuşunca.. Hem bebişe kavuşma heyecanı hemde korkuyorum ya...
Ahahhaa :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Tealllammmmmmmm tealllammmmmmmm :kahkaha:
Bi de doğumhaneler genelde alt katlarda olur, öyle yardıra yardıra tüm koridorları geçeriz, hatta resepsiyondan filan :kahkaha::kahkaha:
üşegeçler sizi parti parti aldığınızda çekseniz sorun olmayacak babuş bak ben hiç üşeniyomuyum konu oğlumun eşyaları olunca hemen paylaşasım var kimbilir sizin kadar güsel cicişler alsam deli olurdum koymak için ama sen halen üşeniyorum diyosunBenim de çok çekesim var ama üşeniyorum ya napsaz....
Akşama picamayı çekiim bari.
Ama geceliği kayınvalidede bıraktım uygun renk sabahlık alsın deyu.
Ayy sorma, geceleri uyumadan önce hep geliyor aklıma, en çok ıkınma kısmından dertliyim, ondan korkuyorum becerebilcem mi diye :acep:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayyyyyy fenaaaaaAynen aynen....
Benim kalp usg çekilirken giydiğim düğmeliydi ama, düğme aralarından efil efildi
Benim doktor vajinal muayene yaparken öyle kıçı yırtmaçlı bi etek giydiriyodu bana. Bi gün heyecandan yırtmacı arkama değil önüme getirmişim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Bunu arkaya getiriyoruz ya tatlım unuttun mu demişti de, yerin dip katmanlarında bi dolaşıp gelmiştim :dill::dill:
Aynen aynen....
Benim kalp usg çekilirken giydiğim düğmeliydi ama, düğme aralarından efil efildi
Benim doktor vajinal muayene yaparken öyle kıçı yırtmaçlı bi etek giydiriyodu bana. Bi gün heyecandan yırtmacı arkama değil önüme getirmişim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Bunu arkaya getiriyoruz ya tatlım unuttun mu demişti de, yerin dip katmanlarında bi dolaşıp gelmiştim :dill::dill:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayyyyyy fenaaaaa![]()
halbuki sen yırtmacı öne getirmekle en doğrusunu yapmışın, görüntü net ve ortada yani :kahkaha:
üşegeçler sizi parti parti aldığınızda çekseniz sorun olmayacak babuş bak ben hiç üşeniyomuyum konu oğlumun eşyaları olunca hemen paylaşasım var kimbilir sizin kadar güsel cicişler alsam deli olurdum koymak için ama sen halen üşeniyorum diyosun
Varya koptum gülmekten)))))))))))
allahım yarabbim azoşş çatladım gözümden yaş geldi yeminle:kahkaha: bende öle bi kere altan muaye oldumduda kadın doktor olmasına ragmen yerin dibine girip girip çıktım sonrada ufak bi ameliyat oldumdu ordan karşımda erkek asistanı gördüğümde bana narkozu vermişler allahtan yoksa oracıkta bayılırdım adamı bir perde gibin gördüğümü hatırlıyorum aman yarabbimmmmm kadın olmak ne zor şeydirrr:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayyyyyy fenaaaaa![]()
halbuki sen yırtmacı öne getirmekle en doğrusunu yapmışın, görüntü net ve ortada yani :kahkaha:
Varya koptum gülmekten)))))))))))