konu ne malum yarım saattır uzağım ortamdan. geriye de dönemıyorum... kaçırdığım bişi var mı?
PİSLİK HERİF
noliyy kız Allah korusun
evet canım olay bi sallantıysa kolay
diyoki
amannn zaten doktorlar kendi aralarında konuşuyo
arkadan müzik çalıyo
yetenek sizsiniz de en son biri çıkmış onu konuşuyolarmış doğum esnasında
seni konuşturuyolar diyo
bi bebeği o kadar güzel ki maşallahhhh sübanallahhh Allah'ım bize de yaşat
hee bi de dedi ki,
ay çok zor tutabiliyosan daha tut içinde
yazdım diğer topiğe ama ne alınırsa kabulümdür pek tabi, utandım birden :ayk:
o eski halimden eser yok şimdiçekmediğin çile dert kalmadı feryatsız gündüzün gecen olmadıııııııııııııııııııııııııböylemiydi kız bilemedim
konu ne malum yarım saattır uzağım ortamdan. geriye de dönemıyorum... kaçırdığım bişi var mı?
Ay ne diyorsunTam dicektim ki nasılmış annelik neler dedi diye, son cümlen bitirdi beni
![]()
3 bilmeyelim, 1 bilelim, 2 çekimser
aslı sen ne zaman doğum yapacan?
Kızlar bi de şu konuda fikirleriniz lazım;
Kime çıktığınızı hemen öğrenmek istiyor musunuz? Yoksa süpriz mi olsun? Oylama yapalım da adil olsun herşey
konu:çekilişte sen kime çıktın bilmek istermisin?azo oylama sonucuna göre karar verilsin çoğunluk ne derse dedi adliye teyzemiz bizim adalet terazimizküçük baromuz
ben 25 şubattan sonra doktorun dediğine göre günümü doldurup henımefendinin keyfini bekliyormuşuz martın başına kadarda vaktin var dedi kendiler bilemiyom onun yalancısıyım o öyle dedi
Ben bilmek istemiyorum.Süprük olsun.
amaa deme böylee zatenn stresliyimm carpıntımm artıyooo
buda benim toktorum siz dün eklemişsiniz benim neyim eksik bikerem
farketmez valla azom. bilsem de olur bilmesem de olur. sonuçta burdaki herkesi ayrı ayrı seviyorum. kime çıkarsam çıkayım ya da kim bana çıkarsa çıksın farketmez.
kukusal ağrım geceleri daha çok artıyor. kız bana bak bu ağrılar epeydr çalışmadığından olmasın??? :sok:sok
buda benim toktorum siz dün eklemişsiniz benim neyim eksik bikerem