2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Pok yazdın..Ne alırsan olur eksik yazmak mı, hemen detaylı açıklama örnek bekliyom senden, atıyorum tulum yaz ne renklerden hoşlandığını yaz, pembesi çok pembe almayın de..Aaaaa öle kel gibi kalmış yazı :durbun:

yazdım valla offf stres yapıyom ben birinden bişey isterken valla bak bakmayın yüzsüz arsız gözüktüğüme:lilav::lilav:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oglandaa sorunn yokk zatii ex dünürr seninn gözün dısardaa:dill:

aferimm kızz ben olsamm bende cıkardımm hemen vallaa. tirbiyesizz adamm nolcekk
bak yaaaa attı beni dışarıııı napalımm bizde kapında yatar affettirirz kendimizi :lilav:
adam değildi kadındı kompleksi pınarr üst mühendisimdi benim patronunda metresiydi azcıktannn bende çektim kapıyı patron yalvardı gitme die yeminlen ama dedim önce mühendisinizi düzeltin ben işimi yaparken kendi yapmadığı işlerden beni sorumlu tutamaz dedim ve bunun içinde bana bağıramaz dedim o dengesiz filan desede bana göre değil bu işler dedim çıktım giderken bu kapı sana her zaman açık dedi orada son süt tektörüm oldu istanbula taşındım :mendil: torbalı balkan süt
ebru saallı normal dogum mu yapmıstı sezos mu yahuu?

normal kız 2sinide normal doğurdu karı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
pilates doğum yaptı o. ona özgü bi doğum seçeneğiydi hatta.

yok yapamamıss.. istemişş ama olmamıss. ilkii sezoss oldugundan ikincisi de sezoss olmuss..

ayy kocanızı kıskanıyo musunuz didi oda kimseyi begenmiyo ki kıskannayım didi. :sok victoria secret mankenlerini begeniyomuss onların da bi ikii tanesini begeniyomuss.. :sok

ulen ben bile yılbaslarını iple cekiyorum victoria secret show izliyim diye.. alen delon sankim kimseyi begenmiyomuss:böö:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bak yaaaa attı beni dışarıııı napalımm bizde kapında yatar affettirirz kendimizi :lilav:
adam değildi kadındı kompleksi pınarr üst mühendisimdi benim patronunda metresiydi azcıktannn bende çektim kapıyı patron yalvardı gitme die yeminlen ama dedim önce mühendisinizi düzeltin ben işimi yaparken kendi yapmadığı işlerden beni sorumlu tutamaz dedim ve bunun içinde bana bağıramaz dedim o dengesiz filan desede bana göre değil bu işler dedim çıktım giderken bu kapı sana her zaman açık dedi orada son süt tektörüm oldu istanbula taşındım :mendil: torbalı balkan süt

normal kız 2sinide normal doğurdu karı

ikiside sezosmuss normal dogurann cagla sikel di galiba

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yazdım valla offf stres yapıyom ben birinden bişey isterken valla bak bakmayın yüzsüz arsız gözüktüğüme:lilav::lilav:

Anlıyom bebeğim seni..İyi azcıcık açıklamışsın, hani alan kişide tereddütte kalmasın, kolaylık olsun diye dedim.
Hemen yarın olsa da çeksek kurayı ya, vallahi bana kim çıkacak merak ediyorum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar bi de şu konuda fikirleriniz lazım;

Kime çıktığınızı hemen öğrenmek istiyor musunuz? Yoksa süpriz mi olsun? Oylama yapalım da adil olsun herşey :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Anlıyom bebeğim seni..İyi azcıcık açıklamışsın, hani alan kişide tereddütte kalmasın, kolaylık olsun diye dedim.
Hemen yarın olsa da çeksek kurayı ya, vallahi bana kim çıkacak merak ediyorum.

evet yaaa valla bende heycan yaptım iyicene.demin kocamda soruyor msn den ne oldu çekiliş durumu ne diye:):)iyi iyi dedim ona ne oluyosa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iyi ki simetri hastalıgım yok:eek:ys: yoksa göbegiminn su haliyle kavga ederdimm.. sagdann sola dogruu bi tepecikk yürüyoo dönüyoo.. korku filmi gibi:sok b taraf da hep yüksek diger taraf asagıdaa yamuk duruyorumm yahuu:sok

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, biraz uzanmıştım, öküsürük kriziyle uyandım, kendimi mutfağa zor attım azcık su içmek için. boğuluyorum sandım, bir yudum su içtim bu sefer de çıkarıyordum banyoya koştum, çıkarmadım şükür ama boğazımdaki gıcık geçmedi, hala öksürüyorum, çok fena oldum çok da korktum :eek:lmaz:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar, biraz uzanmıştım, öküsürük kriziyle uyandım, kendimi mutfağa zor attım azcık su içmek için. boğuluyorum sandım, bir yudum su içtim bu sefer de çıkarıyordum banyoya koştum, çıkarmadım şükür ama boğazımdaki gıcık geçmedi, hala öksürüyorum, çok fena oldum çok da korktum :eek:lmaz:

aman canımmm dikkat et yaaa yüzdük yüzdük kuyruğa geldik amanın diyim dikkat et

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aman cnm ya dikkat ett kendineee :acep:

lilacs sende topiğe yazsana ne ihtiyacın varsa bebeğe çekiliş için

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kendi adıma ben bilmek istemiyom yaa heycan olsun azcık adranalin salgılayım azcık:D

Dimi :D Cevap içün tişekkür ederiz.

sana demetmania çıkcak sankim

Oooo o zaman elden veririm :D

Helal...Tükürüğün kaçmıştır uykuda boğazına, gıcık yapmıştır..Azcıcık balkona çıkıp hava al cnaım.Geçmiş olsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar