ebru saallı normal dogum mu yapmıstı sezos mu yahuu?
Pok yazdın..Ne alırsan olur eksik yazmak mı, hemen detaylı açıklama örnek bekliyom senden, atıyorum tulum yaz ne renklerden hoşlandığını yaz, pembesi çok pembe almayın de..Aaaaa öle kel gibi kalmış yazı
bak yaaaa attı beni dışarıııı napalımm bizde kapında yatar affettirirz kendimizi :lilav:oglandaa sorunn yokk zatii ex dünürr seninn gözün dısardaa:dill:
aferimm kızz ben olsamm bende cıkardımm hemen vallaa. tirbiyesizz adamm nolcekk
ebru saallı normal dogum mu yapmıstı sezos mu yahuu?
pilates doğum yaptı o. ona özgü bi doğum seçeneğiydi hatta.
bak yaaaa attı beni dışarıııı napalımm bizde kapında yatar affettirirz kendimizi :lilav:
adam değildi kadındı kompleksi pınarr üst mühendisimdi benim patronunda metresiydi azcıktannn bende çektim kapıyı patron yalvardı gitme die yeminlen ama dedim önce mühendisinizi düzeltin ben işimi yaparken kendi yapmadığı işlerden beni sorumlu tutamaz dedim ve bunun içinde bana bağıramaz dedim o dengesiz filan desede bana göre değil bu işler dedim çıktım giderken bu kapı sana her zaman açık dedi orada son süt tektörüm oldu istanbula taşındımtorbalı balkan süt
normal kız 2sinide normal doğurdu karı
yazdım valla offf stres yapıyom ben birinden bişey isterken valla bak bakmayın yüzsüz arsız gözüktüğüme:lilav::lilav:
ikiside sezosmuss normal dogurann cagla sikel di galiba
Anlıyom bebeğim seni..İyi azcıcık açıklamışsın, hani alan kişide tereddütte kalmasın, kolaylık olsun diye dedim.
Hemen yarın olsa da çeksek kurayı ya, vallahi bana kim çıkacak merak ediyorum.
Anlıyom bebeğim seni..İyi azcıcık açıklamışsın, hani alan kişide tereddütte kalmasın, kolaylık olsun diye dedim.
Hemen yarın olsa da çeksek kurayı ya, vallahi bana kim çıkacak merak ediyorum.
Kızlar bi de şu konuda fikirleriniz lazım;
Kime çıktığınızı hemen öğrenmek istiyor musunuz? Yoksa süpriz mi olsun? Oylama yapalım da adil olsun herşey
Kızlar bi de şu konuda fikirleriniz lazım;
Kime çıktığınızı hemen öğrenmek istiyor musunuz? Yoksa süpriz mi olsun? Oylama yapalım da adil olsun herşey
kızlar, biraz uzanmıştım, öküsürük kriziyle uyandım, kendimi mutfağa zor attım azcık su içmek için. boğuluyorum sandım, bir yudum su içtim bu sefer de çıkarıyordum banyoya koştum, çıkarmadım şükür ama boğazımdaki gıcık geçmedi, hala öksürüyorum, çok fena oldum çok da korktumlmaz:
kızlar, biraz uzanmıştım, öküsürük kriziyle uyandım, kendimi mutfağa zor attım azcık su içmek için. boğuluyorum sandım, bir yudum su içtim bu sefer de çıkarıyordum banyoya koştum, çıkarmadım şükür ama boğazımdaki gıcık geçmedi, hala öksürüyorum, çok fena oldum çok da korktumlmaz:
kendi adıma ben bilmek istemiyom yaa heycan olsun azcık adranalin salgılayım azcık
sana demetmania çıkcak sankim