Hayatım, hepsine aynı içi mi hazırlıyorsun? Nedir senin iç tarifin?
Babuşuuuuuuuuuum çok saol balım, hemen şimdi yazıyorum bu tarifi bi kenara. Allah razı olsun yavru ceylanııııım![]()
öbür mahallede bi kürküm olmdı ama burda adımın yanında bi rozetim var artıkınnkendimi masterchef gibi hissettimmm
rabbim bir daha yaşatmasın cnm inşallah tez zamanda kucağına alırsınnn gülümteşekkür ederim kızlar sağolun cavaplarınız için.ben de iki kez gebe kaldım ama kaybettim allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın.allah razı olsun
buldu yaaahttps://www.hanimefendi.com/subat-anneleri/57826-2012-subat-anneleri-cekilis-topigi.html#post725872
Çekiliş topiğimiz, hadi bakalım topiğe yazın ihtiyacınızı, hoşlandıklaırnızı..
Biri msnden Gökçeye de yollasın bulamaz şimdi o
ayyyyyykkk yakalandık:ayk: yokk kızz olarmı öle öncelik senin kızın nerden bulcam izmirin has güsel hatunundan başkaaa kaçırırmıyım hemide zengin olarlar biizmkiler günce kızın büyük ya onu diyoımgünayydınnn hanımlarrrrrr.. tıkınmakla mesgul oldugumdan arada 2 cümle attırıveeedim gelişim belli olsun deyii.
kızz lidırrr nahada sözüü bozdumm vermiyom sana kızımıı:dill: dimekk simdidenn baskaa kızlara da gözü diktinn.. hiçç utanmıyomusunn benimm kleopatra kiminn kızımınn üstünee kız bakmaya senn heee de bakim bana:alsana:
bunu duymuştum hakkaten doğrulunu farkettin sağa yatardım he oğlan haberini aldım eli ayağ düzgün olsunda öncelikle gerisi boş işlerr cnm sen benim dediklerimi dene özelliklede o PREDİCTOR ovulasyon testi bak başka marka değil %99,9 garanti veriyo hastalığın yoksa aynı ay hamile kalıyonteşekkür ederim.ben iki gebeliğimde de sağ sol ayrımı yapmadan düz yatmıştım 20 dakka kadar.bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.bir ilişkimde sağa diğerinde sola yatarım çünkü benim için cinsiyet farketmiyor bu seferki sağlıklı olsun yeter.bakalım hangisi tutacak
Valla ben sola yattım ama erkek oldu
Çok kıskandım lanÇok pis koydu, halbusi öbür tarafta havam vardı..
Of kızlar şirkette çok fena kavga çıktı. Daha doğrusu patron felaket kızdı, lojistikçi kıza felaket bağırdı.Biraz da aşağıladı gibi...
İlk kez böyle görüyorum patronumuzu, normalde çok sakindir, bağırmaz, kimseye kırıcı konuşmaz.
Çok üzüldüm kızcağıza…Ağlıyo şimdi...
rabbim bir daha yaşatmasın cnm inşallah tez zamanda kucağına alırsınnn gülüm
buldu yaaa
ayyyyyykkk yakalandık:ayk: yokk kızz olarmı öle öncelik senin kızın nerden bulcam izmirin has güsel hatunundan başkaaa kaçırırmıyım hemide zengin olarlar biizmkiler günce kızın büyük ya onu diyoım
bunu duymuştum hakkaten doğrulunu farkettin sağa yatardım he oğlan haberini aldım eli ayağ düzgün olsunda öncelikle gerisi boş işlerr cnm sen benim dediklerimi dene özelliklede o PREDİCTOR ovulasyon testi bak başka marka değil %99,9 garanti veriyo hastalığın yoksa aynı ay hamile kalıyon
kızz azooo dikkat et son zamanda pipiyi düşürüp gelmesin senin kuzeyenterasan benimki oğlan oldu işte sağ tarafa yattım senin yumurtalıklar sağı solu karıştırmış
Of kızlar şirkette çok fena kavga çıktı. Daha doğrusu patron felaket kızdı, lojistikçi kıza felaket bağırdı.Biraz da aşağıladı gibi...
İlk kez böyle görüyorum patronumuzu, normalde çok sakindir, bağırmaz, kimseye kırıcı konuşmaz.
Çok üzüldüm kızcağıza Ağlıyo şimdi...
vayyy diğer tarafta azo hanımdan papara yedik... daha da gelmem davosa...
yazdım ben eksiğimi haydi bakalım hayırlısı bakalım kim çekcek benii.o değilde iyi oldu cidden azo bu iş en azından işe yarar bişey olur aklına iyi geldi.ama sonrasında aldığımız şeyle ilgili net bilgi vermeyelim haaa heycan kısmı hiç kalmaz yoksa
Zaaaaa![]()
Sayfalar akmasın diye şeettim nan başlarsak susmayız orda..
Hayret ben seni buraya geri dönemezsin orda kalırsın sandım buldun dönüş yolunu![]()
Hadi sen de yaz eksik kalma iste bişiler..Azık yüzsüz ol, zengin kısmısı yüzsüz olur
yaa kıyamam ne zor bendede böle bişi olmuştu istifa ettim sizin bana bağırmaya hakkınız yok didim kendinize başka bi tekniker bulun didim bastım kapıyı çıktımOf kızlar şirkette çok fena kavga çıktı. Daha doğrusu patron felaket kızdı, lojistikçi kıza felaket bağırdı.Biraz da aşağıladı gibi...
Çok üzüldüm kızcağıza…Ağlıyo şimdi...
ayyyy küstürdüm dünürü iyimi aşk olsun dünür ne diyimm sana benim oğlum sağlam adamdır merak etmepull koleksiyonu mu kız buu öncelik benimkinde sonrakii babusla nazo felann.. vermem daha da sana.. sen ilerde de bu kız evlendikten sonra cok kilo aldıı gel oglum biz sana fit bi kızz bakalım falan dersinn.. cadı kaynana seniiiiiiiii...:böö: tususunuu kurcamm artık kızımınn:hih:
vayyy diğer tarafta azo hanımdan papara yedik... daha da gelmem davosa...
niye kız ordan bakınca gerizekalı gibi mi duruyorum. yazmıyom ben bişi. acayip kırıldım.
yaa kıyamam ne zor bendede böle bişi olmuştu istifa ettim sizin bana bağırmaya hakkınız yok didim kendinize başka bi tekniker bulun didim bastım kapıyı çıktım
ayyyy küstürdüm dünürü iyimi aşk olsun dünür ne diyimm sana benim oğlum sağlam adamdır merak etme
kız ne alınıyon yok bşe muhabbete değil yoruma gel diyo azo muhabbeti burda yapalım didi