2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
teşekkür ederim kızlar sağolun cavaplarınız için.ben de iki kez gebe kaldım ama kaybettim allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın.allah razı olsun
rabbim bir daha yaşatmasın cnm inşallah tez zamanda kucağına alırsınnn gülüm
https://www.hanimefendi.com/subat-anneleri/57826-2012-subat-anneleri-cekilis-topigi.html#post725872

Çekiliş topiğimiz, hadi bakalım topiğe yazın ihtiyacınızı, hoşlandıklaırnızı..

Biri msnden Gökçeye de yollasın bulamaz şimdi o :D
buldu yaaa :D
günayydınnn hanımlarrrrrr.. tıkınmakla mesgul oldugumdan arada 2 cümle attırıveeedim gelişim belli olsun deyii.:D

kızz lidırrr nahada sözüü bozdumm vermiyom sana kızımıı:dill: dimekk simdidenn baskaa kızlara da gözü diktinn.. hiçç utanmıyomusunn benimm kleopatra kiminn kızımınn üstünee kız bakmaya senn heee de bakim bana:alsana:
ayyyyyykkk yakalandık:ayk: yokk kızz olarmı öle öncelik senin kızın nerden bulcam izmirin has güsel hatunundan başkaaa kaçırırmıyım hemide zengin olarlar biizmkiler günce kızın büyük ya onu diyoım :D
teşekkür ederim.ben iki gebeliğimde de sağ sol ayrımı yapmadan düz yatmıştım 20 dakka kadar.bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.bir ilişkimde sağa diğerinde sola yatarım çünkü benim için cinsiyet farketmiyor bu seferki sağlıklı olsun yeter.bakalım hangisi tutacak
bunu duymuştum hakkaten doğrulunu farkettin sağa yatardım he oğlan haberini aldım eli ayağ düzgün olsunda öncelikle gerisi boş işlerr cnm sen benim dediklerimi dene özelliklede o PREDİCTOR ovulasyon testi bak başka marka değil %99,9 garanti veriyo hastalığın yoksa aynı ay hamile kalıyon
Valla ben sola yattım ama erkek oldu :D

kızz azooo dikkat et son zamanda pipiyi düşürüp gelmesin senin kuzey :D enterasan benimki oğlan oldu işte sağ tarafa yattım senin yumurtalıklar sağı solu karıştırmış :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Of kızlar şirkette çok fena kavga çıktı. Daha doğrusu patron felaket kızdı, lojistikçi kıza felaket bağırdı.Biraz da aşağıladı gibi...
İlk kez böyle görüyorum patronumuzu, normalde çok sakindir, bağırmaz, kimseye kırıcı konuşmaz.
Çok üzüldüm kızcağıza…Ağlıyo şimdi...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Of kızlar şirkette çok fena kavga çıktı. Daha doğrusu patron felaket kızdı, lojistikçi kıza felaket bağırdı.Biraz da aşağıladı gibi...
İlk kez böyle görüyorum patronumuzu, normalde çok sakindir, bağırmaz, kimseye kırıcı konuşmaz.

Ayy herkesin önünde azar işitmek daha bir zor olsa gerek :(
Ben de olsam kesin ağlamıştım ve işi bırakmıştım..Bi de öyle pis huyum var, patron azarlarsa işten ayrılırım :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
rabbim bir daha yaşatmasın cnm inşallah tez zamanda kucağına alırsınnn gülüm

buldu yaaa :D

ayyyyyykkk yakalandık:ayk: yokk kızz olarmı öle öncelik senin kızın nerden bulcam izmirin has güsel hatunundan başkaaa kaçırırmıyım hemide zengin olarlar biizmkiler günce kızın büyük ya onu diyoım :D

bunu duymuştum hakkaten doğrulunu farkettin sağa yatardım he oğlan haberini aldım eli ayağ düzgün olsunda öncelikle gerisi boş işlerr cnm sen benim dediklerimi dene özelliklede o PREDİCTOR ovulasyon testi bak başka marka değil %99,9 garanti veriyo hastalığın yoksa aynı ay hamile kalıyon

kızz azooo dikkat et son zamanda pipiyi düşürüp gelmesin senin kuzey :D enterasan benimki oğlan oldu işte sağ tarafa yattım senin yumurtalıklar sağı solu karıştırmış :D

pull koleksiyonu mu kız buu öncelik benimkinde sonrakii babusla nazo felann.. vermem daha da sana.. sen ilerde de bu kız evlendikten sonra cok kilo aldıı gel oglum biz sana fit bi kızz bakalım falan dersinn.. cadı kaynana seniiiiiiiii...:böö: tususunuu kurcamm artık kızımınn:hih:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

terbiyesiz adam.. en kızdıgımm insan modeli. vardırr bi derdi cıkarmıstır kızcagızdann. ben olaydım simdiye kattıydımm birbirine orayıı.. kızcagızz aglamakla yetiniyo. kimsenin hiçkimseyii azarlayıp bagırmaya hakkı yok.. cokk kızdımm coookkk :zopa:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
vayyy diğer tarafta azo hanımdan papara yedik... daha da gelmem davosa...

Zaaaaa :D
Sayfalar akmasın diye şeettim nan başlarsak susmayız orda..
Hayret ben seni buraya geri dönemezsin orda kalırsın sandım buldun dönüş yolunu :D
Hadi sen de yaz eksik kalma iste bişiler..Azık yüzsüz ol, zengin kısmısı yüzsüz olur :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yazdım ben eksiğimi haydi bakalım hayırlısı bakalım kim çekcek benii.o değilde iyi oldu cidden azo bu iş en azından işe yarar bişey olur aklına iyi geldi.ama sonrasında aldığımız şeyle ilgili net bilgi vermeyelim haaa heycan kısmı hiç kalmaz yoksa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yazdım ben eksiğimi haydi bakalım hayırlısı bakalım kim çekcek benii.o değilde iyi oldu cidden azo bu iş en azından işe yarar bişey olur aklına iyi geldi.ama sonrasında aldığımız şeyle ilgili net bilgi vermeyelim haaa heycan kısmı hiç kalmaz yoksa

Pok yazdın..Ne alırsan olur eksik yazmak mı, hemen detaylı açıklama örnek bekliyom senden, atıyorum tulum yaz ne renklerden hoşlandığını yaz, pembesi çok pembe almayın de..Aaaaa öle kel gibi kalmış yazı :durbun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
cingıl benggss cılgıls bengss cıngılsss oldüüü bengsssss

yılbaşı geldi yaaa. kocam gelsin o zamana kadar yaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Zaaaaa :D
Sayfalar akmasın diye şeettim nan başlarsak susmayız orda..
Hayret ben seni buraya geri dönemezsin orda kalırsın sandım buldun dönüş yolunu :D
Hadi sen de yaz eksik kalma iste bişiler..Azık yüzsüz ol, zengin kısmısı yüzsüz olur :D

niye kız ordan bakınca gerizekalı gibi mi duruyorum. yazmıyom ben bişi. acayip kırıldım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa kıyamam ne zor bendede böle bişi olmuştu istifa ettim sizin bana bağırmaya hakkınız yok didim kendinize başka bi tekniker bulun didim bastım kapıyı çıktım
pull koleksiyonu mu kız buu öncelik benimkinde sonrakii babusla nazo felann.. vermem daha da sana.. sen ilerde de bu kız evlendikten sonra cok kilo aldıı gel oglum biz sana fit bi kızz bakalım falan dersinn.. cadı kaynana seniiiiiiiii...:böö: tususunuu kurcamm artık kızımınn:hih:
ayyyy küstürdüm dünürü iyimi aşk olsun dünür ne diyimm sana benim oğlum sağlam adamdır merak etme
vayyy diğer tarafta azo hanımdan papara yedik... daha da gelmem davosa...

kız ne alınıyon yok bşe muhabbete değil yoruma gel diyo azo muhabbeti burda yapalım didi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaa kıyamam ne zor bendede böle bişi olmuştu istifa ettim sizin bana bağırmaya hakkınız yok didim kendinize başka bi tekniker bulun didim bastım kapıyı çıktım

ayyyy küstürdüm dünürü iyimi aşk olsun dünür ne diyimm sana benim oğlum sağlam adamdır merak etme

kız ne alınıyon yok bşe muhabbete değil yoruma gel diyo azo muhabbeti burda yapalım didi

oglandaa sorunn yokk zatii ex dünürr seninn gözün dısardaa:dill:

aferimm kızz ben olsamm bende cıkardımm hemen vallaa. tirbiyesizz adamm nolcekk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar