2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şimdi HaYaTiM en yakışıklısını ben doğurcam diyince aklıma geldi..
Belki ben de içimde şu an bir geleceğin Tarkan'ını ya da geleceğin Fatih Terim'ini taşıyorumdur kimbilir :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yaaa çok zor bi durum allah yardımcısı olsun o karıları yolarım orda kimmiş o kıza gıcıkkkk :zopa:

Kadın değil işin ilginci uğraşanlar.Adam :sok

o olsa çoktan dalmıştı muhabbete. deliydi kız o. ahahahahaha...

Dimi çılgın bişidi.
Gruplaşma lafı da onun topiğe gelmesi üzerine başlamıştı.
Gel seni de grubumuza alalım diye geyik yapmamla.
Bazılarının espirik anlayışı yetmemişti durumu anlamaya :cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
di-UBEY3FML.jpg

buda benim dr um kıskandım cıkmadan koyayım dedim.. hep böyle makyajsızzdırr onu söyleyebilirim tesettürün hhakkını veren hatınlardann.amaa böyle nemrutt görünmezz pekk güleryüzlüdürr.. inci kiminn dislerii varr bembeyaz.. elleri de hepp tertemmizz bembeyaz:D ne güzell övdüm bakk.. öpüyorum kendisinii de sekreterini de burdann.:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
niye hoşlanmıyor

kız bu emekli askerse seni de askeri nizamla doğurtur valla
oskere komut verir gibi

ıkınnnnnnnnnnnnnn
durrrrrr
nefes allllllllllllllll
ıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:kahkaha: :kahkaha:

pardon özür dilerim diyerekten aletini soktu dediydimde ogünden beri gıcık oldu adama:D:D:Dneyse edebimi bozmayın benim şurda 2 dakka yaa:D:D
hee dermi der bir ki bir ki hadi çıkcak bir ki kafası gözüktü bir ki:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Şimdi HaYaTiM en yakışıklısını ben doğurcam diyince aklıma geldi..
Belki ben de içimde şu an bir geleceğin Tarkan'ını ya da geleceğin Fatih Terim'ini taşıyorumdur kimbilir :D

yeaaahhh.

Kadın değil işin ilginci uğraşanlar.Adam :sok

Dimi çılgın bişidi.
Gruplaşma lafı da onun topiğe gelmesi üzerine başlamıştı.
Gel seni de grubumuza alalım diye geyik yapmamla.
Bazılarının espirik anlayışı yetmemişti durumu anlamaya :cokkomik:

tam çılgındı o tam. gidişi de gelişi gibi ani oldu ama. 1 hafta bızımle takıldı sonra kayıplara karıştı kız.

evet o kızdan sonra oldu herşey zaten :) bizim gruplaşmamız :))) başkasını araya almıyışımız.

ben bı de bırbırımıze hitap ettiğimiz canım cicim gibi sıfatların değil de, hemşire, babuş, ahretlik gibi sıfatların da payı olduğuna inanıyorum:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yeaaahhh.

tam çılgındı o tam. gidişi de gelişi gibi ani oldu ama. 1 hafta bızımle takıldı sonra kayıplara karıştı kız.

evet o kızdan sonra oldu herşey zaten :) bizim gruplaşmamız :))) başkasını araya almıyışımız.

ben bı de bırbırımıze hitap ettiğimiz canım cicim gibi sıfatların değil de, hemşire, babuş, ahretlik gibi sıfatların da payı olduğuna inanıyorum:)

hayır katılmıyorum sana gökçe ben aranıza çok sonra katıldım namusunlan durunca kimse bişey demiyor anam sorun onlardaydı yani tamam ben şeker kız kendiy gibin kızım orası ayrı bir mevzu ama olsun:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yeaaahhh.

Evet evet kendisi döner dönmez bi doktor, hemşire içeren cümleyle güya laf sokuşturmuştu :uyku::uyku:
Ben de yimeyince cevap verememişti.
Amaaaaaannnnnn.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaa canım değişik bişeyler yapmak istiyor tatlı olabilir yemek olabilir fikirlerinizi bekliyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayır katılmıyorum sana gökçe ben aranıza çok sonra katıldım namusunlan durunca kimse bişey demiyor anam sorun onlardaydı yani tamam ben şeker kız kendiy gibin kızım orası ayrı bir mevzu ama olsun:D:D

Seni grubumuza aldık da ondan :D
O diil de burası cidden iyi oldu, çok daha güzel kaynaştı herkes burda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar