2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hangisini demiyim kız

içindee tutt dimee:D sall gitsinn kız dee:D gaz gbi buu.. tutarkenn rahatsızz cıkarıncadaa. artı eksi düsünmekk lazım. sesinden kokusundan uzak kalıp agrısını cekmek mii, kokuya sese rezillige katlanıpp dısarı salmak mı:D igrincimm yaaaa:D

neysee cok mu uykusuzmuss kızzzzz,, bunalıma mı girmişş, kasları bıyıklarına karısmıs mı 30 günde, kocası napiymişş, evin işini kim yapiymişş, hiç dısarı cıkmıs mı, kolik olmus mu bebe, bunnarı sordun muu heee bunnarı???

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ağrı 17.01.1958
1982 - Gata
1990 - GATA (Haydarpaşa Eğt.Hst.Kadın Hst. ve Doğum Kln)
▪ Kayseri Kadın Doğum ve Çocuk Hst.-Başhekimlik
▪ 27.09.2001 TSK’dan Tbp.Alb. rütbesi ile emekli
▪ Ankara Mevki Askeri Hastanesi
▪ Kayseri Askeri Hastanesi
▪ Erzincan Askeri Hastanesi

kız emekli subay hastaneninde sahibesi kızz bu adam severim kendisini herifim pek hoşlanmıyor emme olsun:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
terbiyesiz adam.. en kızdıgımm insan modeli. vardırr bi derdi cıkarmıstır kızcagızdann. ben olaydım simdiye kattıydımm birbirine orayıı.. kızcagızz aglamakla yetiniyo. kimsenin hiçkimseyii azarlayıp bagırmaya hakkı yok.. cokk kızdımm coookkk :zopa:

yaa kıyamam ne zor bendede böle bişi olmuştu istifa ettim sizin bana bağırmaya hakkınız yok didim kendinize başka bi tekniker bulun didim bastım kapıyı çıktım

ayyyy küstürdüm dünürü iyimi aşk olsun dünür ne diyimm sana benim oğlum sağlam adamdır merak etme

kız ne alınıyon yok bşe muhabbete değil yoruma gel diyo azo muhabbeti burda yapalım didi

Ayy herkesin önünde azar işitmek daha bir zor olsa gerek :(
Ben de olsam kesin ağlamıştım ve işi bırakmıştım..Bi de öyle pis huyum var, patron azarlarsa işten ayrılırım :D

Üstelik de bazı arası limoni olduğu kişiler de ortamdaydı kızın.Oh demişlerdir.Günah almıyım ama belki de onlar gazlamışlardır patronu çünkü benim 10 senelik meslek hayatımda gördüğüm en düzgün patrondur kendisi.Yani var elbet personele karşı yanlışları ama olmayan mı var.Artıları eksilerinden kat be kat fazladır.
Biri ayar vermiş galiba...
Bi de kız daha yeni patrondan uzun vadede ödemek için borç aldı, ev aldı.Ev kredisine de girdi, patrona da borcu var.
Kapana kısıldı yani yazık.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
buda benim toktorum siz dün eklemişsiniz benim neyim eksik bikerem:)
hee ilk ben görmüştüm kikirik suratlı adam sevdim ben kendisini
Bilmeyek :4
Bilek:1
Çekimser:2

:D Listenin yarısı oyunu kullandı..Geriye diğer 7 kişiden cevap almak kaldı..Gökçeeee yaz anacım sen de.

kötü kadın müzeyyenn olmuşum orda hıhhh küstüm size ben yemeğe didiyom size yokk siz kazana düştünüz aşurede yiycem çatlayında patlayın :hihh:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
içindee tutt dimee:D sall gitsinn kız dee:D gaz gbi buu.. tutarkenn rahatsızz cıkarıncadaa. artı eksi düsünmekk lazım. sesinden kokusundan uzak kalıp agrısını cekmek mii, kokuya sese rezillige katlanıpp dısarı salmak mı:D igrincimm yaaaa:D

neysee cok mu uykusuzmuss kızzzzz,, bunalıma mı girmişş, kasları bıyıklarına karısmıs mı 30 günde, kocası napiymişş, evin işini kim yapiymişş, hiç dısarı cıkmıs mı, kolik olmus mu bebe, bunnarı sordun muu heee bunnarı???

bebek uyumuyormuş
bunalıma girmemiş sesi hala şen şakrak maşallah :)
kız farklı bi şehirde yaşıyo doğum için annesinin yanına gittiler
eşi asker izni bitti birliğine döndü
ocak başında kendi evine dönce
10 günlük lohusayken annesiyle pazara çıkmış ora senin bura benim gezmiş
bebek kolik olmamış :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
allah'ım ya şu topiğe gıreyım de bı bombasını görmıyım şu kadının ya.

hızlı cevap verecem diye eli kötü içerik butonuna gıtmış de hopppppp etmiş o pır pır yüreciği...

biri de çıkıp demıyo ki, "hızlı cevapdan değil alışkanlıktan gitmiştir elin oraya diye.

tee allam ya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Üstelik de bazı arası limoni olduğu kişiler de ortamdaydı kızın.Oh demişlerdir.Günah almıyım ama belki de onlar gazlamışlardır patronu çünkü benim 10 senelik meslek hayatımda gördüğüm en düzgün patrondur kendisi.Yani var elbet personele karşı yanlışları ama olmayan mı var.Artıları eksilerinden kat be kat fazladır.
Biri ayar vermiş galiba...
Bi de kız daha yeni patrondan uzun vadede ödemek için borç aldı, ev aldı.Ev kredisine de girdi, patrona da borcu var.
Kapana kısıldı yani yazık.
yaaa çok zor bi durum allah yardımcısı olsun o karıları yolarım orda kimmiş o kıza gıcıkkkk :zopa:
hani bi kız vardı eski mahalleye geldi ilgilenin benle dediydi.
o olmasın. onun da böyle bi rumuzu vardı.

o kızın adını dün gibi aklımda babuş bennebileyimdi rumuzu ben kaçar hadi sonrada anamla pazar yapcezz çok işim varr bugün

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bebek uyumuyormuş
bunalıma girmemiş sesi hala şen şakrak maşallah :)
kız farklı bi şehirde yaşıyo doğum için annesinin yanına gittiler
eşi asker izni bitti birliğine döndü
ocak başında kendi evine dönce
10 günlük lohusayken annesiyle pazara çıkmış ora senin bura benim geçmiş
bebek kolik olmamış :D

kolik olmadıysa uyumamsı sorun deell.. aglamaz en azından.. ayyy yazıkk kocasıı yok mu yanındaa:mendil: 10 günde pazara cıkabildise büyük basarı tebrük ettim:D ocakta kocası döniy mii ki napcak evde tekk basına:mendil: yazıkk

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ağrı 17.01.1958
1982 - Gata
1990 - GATA (Haydarpaşa Eğt.Hst.Kadın Hst. ve Doğum Kln)
▪ Kayseri Kadın Doğum ve Çocuk Hst.-Başhekimlik
▪ 27.09.2001 TSK’dan Tbp.Alb. rütbesi ile emekli
▪ Ankara Mevki Askeri Hastanesi
▪ Kayseri Askeri Hastanesi
▪ Erzincan Askeri Hastanesi

kız emekli subay hastaneninde sahibesi kızz bu adam severim kendisini herifim pek hoşlanmıyor emme olsun:D

niye hoşlanmıyor

kız bu emekli askerse seni de askeri nizamla doğurtur valla
oskere komut verir gibi

ıkınnnnnnnnnnnnnn
durrrrrr
nefes allllllllllllllll
ıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:kahkaha: :kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

hızlı cevap verecem diye eli kötü içerik butonuna gıtmış de hopppppp etmiş o pır pır yüreciği...

biri de çıkıp demıyo ki, "hızlı cevapdan değil alışkanlıktan gitmiştir elin oraya diye.

tee allam ya.

ahahahah ciddi mi :D Ay geriiiiii geeee-riiiiii :D Du bakacam :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

tee allam ya.

Ay yazıkkkkkkkkkk :D
ne zamandır polemik yaşamadıysa kaşınmıştır eli.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
niye hoşlanmıyor

kız bu emekli askerse seni de askeri nizamla doğurtur valla
oskere komut verir gibi

ıkınnnnnnnnnnnnnn
durrrrrr
nefes allllllllllllllll
ıkınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:kahkaha: :kahkaha:

Ahahaha cidden he.
Benim bi eniştem var, halamın kocası.
2 ay evlerinde kaldım, tuvalete bile nizami işememizi istiyodu.
Belli bi saatten sonra sifonu çekince komşular rahatsız oluyomuş.
Sonra telefonlar sadece mutfakta şarj olacak pc'nin fişi çekilip tel.şarj edilemez tarzı kuralları vardı evin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar