2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hayırlısı yavrular... normali de sezoş da bu saatten sonra farketmez artık. yeter da gayriii bi doğsunlar. çok uzun sürdü bu hamilelik dönemi.

Gökçecim dediğin gibi son aylar zormuş ama bi yandanda bakıyorum kenidme çok güzel bişey ya..
Kanguru gibi, bebişlerimiz karnımızda.. Biz nereye onlar oraya geliyor bizlerle..Hamilelik bana ayrı bir güzellik kattı felan diyorum sabah aynanın karşında.. Eşim nasıl gülüyor..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aman simurum işlerle çok yorma kendini.. İşler bitsin, temizliğe bir kadın al.. Her yeri temizlesin..

Zaten popomu kaldırmak istemiyorum artık, yapmıcam hiç bişe, bugün gıcık günümdeyim :D

ayyy kıyamam tatlı kuzucuk.. ismi ne olcak aslı.. benim oğluşun ismi ÖNDER SELİM olcak.. Artık tam karar verdik.

İsmiyle yaşasın inşallah... Önderler çok dürüst ve çalışkan oluyorlar, Selimler de sakin :) Umarım kuzun da hem dürüst hem çalışkan hem de sakin olur...

ben özlenmeyecek kadın mıyım be...

son yaklaştıkca hormonlar da tavan yaptı. hepimiz bi garipleştik, doğal olarak :)) geçecek bu günler geçecek.

Geçecek Gökçecim de ben zaten sonrasından tırsıyom. Sabah eşim uyandırdı öperek. kahvaltı hazırladım aşkım falan diyerek. Tepkim: öööööööf benim uykum var yaa neden kaldırıyosun beni oldu. Aha tam olarak korktuğum şey de bu. Düşünsene adam seni öperek uyandırıyo ağlayarak değil. Bide kahvaltı hazırlıyo kaka yapmıyo. Ay ben çok tırsmaya başladım kendimden yaaa.... Ne biçim bi anne olcam ben.... :aglayan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy kıyamam tatlı kuzucuk.. ismi ne olcak aslı.. benim oğluşun ismi ÖNDER SELİM olcak.. Artık tam karar verdik.

asya olacak canım ismi...evlenmeden evvel koyulan bir isimdi bu kız olursa asya erkek olusa selim demiştik(selim eşimin istediği yavuz sultan selim hayranıdırda kendisi:)maşallah önder selim adıyla uzun yaşasın inşallah rabbim kötülüklerden uzak eylesin tüm melekleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Teşekkür edrim canım..Bende Selim ismini çok seviyorum, eşim önünede ÖNDER ismini eklemek istedi.. Aslında ben tek isim seviyorum..

ben de tek isim severim.. oğlumuz olsaydı eşim babasının ismini düşünüyordu..CELİL.. bişey demek istemiyrm ama.. kızım olduğuna sevindim..yoksa ben erkek çocuk severim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
asya olacak canım ismi...evlenmeden evvel koyulan bir isimdi bu kız olursa asya erkek olusa selim demiştik(selim eşimin istediği yavuz sultan selim hayranıdırda kendisi:)maşallah önder selim adıyla uzun yaşasın inşallah rabbim kötülüklerden uzak eylesin tüm melekleri

ASYA çok güzel bir isim.. Allahım şanslarınıda güzel eylesin...Selim ismini ben çok seviyorum..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aklıma gelmişken, dün akşam, eşi diyanette çalışan annemin alt komşusuna Fatma anamızın elini sordurdum ama kadıncağız hiç duymadım dedi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçe valla banada uzun sürdü gibi geliyor haa sanki hep doğdum doğalı hamileymişim gibi geliyor:D:Dçok garip eski halimi hatırlayamıyorum..geçen diyorumki eskiden nasıldım acaba??:D:Dsanki m.ö den kalmışım gibi:sok:sok

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Valla babuş sen keyifsiz oldunmuydu, gökçe de böyleyse biz ölelim moduna giriyoruz.
Alışmışız senin Enerjük haline :D

sağolasın hemşire. bunalıma girmek yokkkk, bebişler için neşeye devam...

Çok heyecanlı insanlar için genel anestesi yapıyorlar.. Cesaret iğnesi yapıyorlar.. Bi şekilde yaparız herade Allahın izniyle..

şüphesiz,. rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

bundan önceki hamileliğimde yengem bana bi dünya dua yazmıştı. doğuma gidilmeden 1-2 hafta önce yapılacak işleri falana yazmıştı. hatırlatın da onları yazayım size evde olduğum bi gün...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ASYA çok güzel bir isim.. Allahım şanslarınıda güzel eylesin...Selim ismini ben çok seviyorum..

selimde bir asalet ağırlık var cidden selimler hep naif kibar yakışıklı olurlar canım:Dsağolasın canım artık eskisi gibi içim atmıyor asya'ya ama değiştirmek içimizden gelmedi uğur getirdiğine inanıyoruz artık o ismin bize

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selimde bir asalet ağırlık var cidden selimler hep naif kibar yakışıklı olurlar canım:Dsağolasın canım artık eskisi gibi içim atmıyor asya'ya ama değiştirmek içimizden gelmedi uğur getirdiğine inanıyoruz artık o ismin bize

Bence için atsın, çok güzel bir isim..İlerde sevdiği adam şöyle dolu dolu ASYAM der ...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aklıma gelmişken, dün akşam, eşi diyanette çalışan annemin alt komşusuna Fatma anamızın elini sordurdum ama kadıncağız hiç duymadım dedi
hımm enterasan haberi yok heralde neyse ben sordurtucam eşime bulursa alcak resmini çeker koyarım isteyen olursada tedarik ederiz bi şekilde

asya gayet güsel aslıcan

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçe valla banada uzun sürdü gibi geliyor haa sanki hep doğdum doğalı hamileymişim gibi geliyor:D:Dçok garip eski halimi hatırlayamıyorum..geçen diyorumki eskiden nasıldım acaba??:D:Dsanki m.ö den kalmışım gibi:sok:sok

hakkat yaa... sanki hep boyle koca gobeklıydım, bakımsız ve çirkindim.

neyse az kaldı... hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hakkat yaa... sanki hep boyle koca gobeklıydım, bakımsız ve çirkindim.

neyse az kaldı... hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.

yok bee yaaaa okadarda değil hala güzelizzzz bi bakan bir daha da bakıyor havamız tavanlarda:D:D:Dböyle de sürekli içinden kimmiş bakımsızzzz hahayyyyyyy

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Çok heyecanlı insanlar için genel anestesi yapıyorlar.. Cesaret iğnesi yapıyorlar.. Bi şekilde yaparız herade Allahın izniyle..

Doktorum bana da epidural sezeryan önermedi, genel öneriyorum senin gibi kaygılı tiplere dedi.
Kendi de genel anesteziyle sezeryan olmuş, doktorlar zaten çoğunca genel anestezi tercih ederler doğumda dedi…

:sok yazık ya o kadar mı korkuyordu..demekki korkana Allah yard. ediyor.. insallah bizde ne olduğunu anlamadan doğururruz:utan:

Korkmak bi tarafa o kadar canı kıymetli, o kadar çıtkırıldım, o kadar nazlı bi tiptir ki.
Dolayısıyla korkaktır da. Pireyi deve yapar, kaygılıdır.
O bile doğurdu işte :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar