kimler doğuruyor ya bana da söyleyin ki aşka geleyim
Bizim Zeynep var, o doğurdu kız, kendisini tanısan 3 tane rahat doğururdun bak.
kimler doğuruyor ya bana da söyleyin ki aşka geleyim
hayırlısı yavrular... normali de sezoş da bu saatten sonra farketmez artık. yeter da gayriii bi doğsunlar. çok uzun sürdü bu hamilelik dönemi.
Aman simurum işlerle çok yorma kendini.. İşler bitsin, temizliğe bir kadın al.. Her yeri temizlesin..
ayyy kıyamam tatlı kuzucuk.. ismi ne olcak aslı.. benim oğluşun ismi ÖNDER SELİM olcak.. Artık tam karar verdik.
ben özlenmeyecek kadın mıyım be...
son yaklaştıkca hormonlar da tavan yaptı. hepimiz bi garipleştik, doğal olarak) geçecek bu günler geçecek.
ayyy kıyamam tatlı kuzucuk.. ismi ne olcak aslı.. benim oğluşun ismi ÖNDER SELİM olcak.. Artık tam karar verdik.
İsmiyle uzun ömürlü,sağlıklı olsun inşallah
Teşekkür edrim canım..Bende Selim ismini çok seviyorum, eşim önünede ÖNDER ismini eklemek istedi.. Aslında ben tek isim seviyorum..
asya olacak canım ismi...evlenmeden evvel koyulan bir isimdi bu kız olursa asya erkek olusa selim demiştik(selim eşimin istediği yavuz sultan selim hayranıdırda kendisimaşallah önder selim adıyla uzun yaşasın inşallah rabbim kötülüklerden uzak eylesin tüm melekleri
ben de tek isim severim.. oğlumuz olsaydı eşim babasının ismini düşünüyordu..CELİL.. bişey demek istemiyrm ama.. kızım olduğuna sevindim..yoksa ben erkek çocuk severim..
Valla babuş sen keyifsiz oldunmuydu, gökçe de böyleyse biz ölelim moduna giriyoruz.
Alışmışız senin Enerjük haline
Çok heyecanlı insanlar için genel anestesi yapıyorlar.. Cesaret iğnesi yapıyorlar.. Bi şekilde yaparız herade Allahın izniyle..
ASYA çok güzel bir isim.. Allahım şanslarınıda güzel eylesin...Selim ismini ben çok seviyorum..
selimde bir asalet ağırlık var cidden selimler hep naif kibar yakışıklı olurlar canımsağolasın canım artık eskisi gibi içim atmıyor asya'ya ama değiştirmek içimizden gelmedi uğur getirdiğine inanıyoruz artık o ismin bize
Bizim Zeynep var, o doğurdu kız, kendisini tanısan 3 tane rahat doğururdun bak.
hımm enterasan haberi yok heralde neyse ben sordurtucam eşime bulursa alcak resmini çeker koyarım isteyen olursada tedarik ederiz bi şekildeAklıma gelmişken, dün akşam, eşi diyanette çalışan annemin alt komşusuna Fatma anamızın elini sordurdum ama kadıncağız hiç duymadım dedi
selimde bir asalet ağırlık var cidden selimler hep naif kibar yakışıklı olurlar canımsağolasın canım artık eskisi gibi içim atmıyor asya'ya ama değiştirmek içimizden gelmedi uğur getirdiğine inanıyoruz artık o ismin bize
gökçe valla banada uzun sürdü gibi geliyor haa sanki hep doğdum doğalı hamileymişim gibi geliyorçok garip eski halimi hatırlayamıyorum..geçen diyorumki eskiden nasıldım acaba??
sanki m.ö den kalmışım gibi:sok:sok
hakkat yaa... sanki hep boyle koca gobeklıydım, bakımsız ve çirkindim.
neyse az kaldı... hayırlısıyla bi atlatsak şu günleri.
Çok heyecanlı insanlar için genel anestesi yapıyorlar.. Cesaret iğnesi yapıyorlar.. Bi şekilde yaparız herade Allahın izniyle..
:sok yazık ya o kadar mı korkuyordu..demekki korkana Allah yard. ediyor.. insallah bizde ne olduğunu anlamadan doğururruz