Benim de boğazım ağrıyo...Dün akşam ballı-tarçınlı süt içtim sıcak sıcak muhtemelen şekerim tavan yaptı ama, çok iyi geldi tavsiye ederim canım çok iyi geliyor.
bende kuşburnuna sardım vallahi. Zararı yoktur diye düşünüyorum..
Benim de boğazım ağrıyo...Dün akşam ballı-tarçınlı süt içtim sıcak sıcak muhtemelen şekerim tavan yaptı ama, çok iyi geldi tavsiye ederim canım çok iyi geliyor.
He ya babuş, yumurta kapıya dayandı desek yalan olmaz vallaha
çekmediği çile kalmadıki el kadar bebenin kızz anlatsam akşam olur vallayazık doğduktan sonra yüzü güler inşallah ne deyim bacımmmm
cumartesi canım. 11deymiş. evde vakit geçiyor ama hep uğraşacak birşeyler bulmam gerekiyor kendime. arada öğrencilerim uğruyorlarannem yanımda şimdilik. birşekilde zamanı geçiriyoruz işte...
ya kızlar, ben hastanede yattığım haftasonu 64.4kg idim. sabahtı o gün de doktor kontrolüm. ve hala 64.4'üm bu sabah itibariyle. son aylarda kilo almamız gerekmiyormuydu? anlam veremiyorum, bebek bile o zamandan beri 700 gr aldı neredeyse. sorun yoktur demi?
yaa bende magnezyum içiyorum ama çokta faydasını görmedim nedendir anlamadım 2ye çıkartayım diye soracam dr 1 yetmiyor bana bacım
günaydınnn canımm.neyse bugününe atlat bacım bişeyin kalmamış şükür sonrada gel keyfim gel yatar beklersin
anammm yarın 33. haftam bitiyor kızzz... şaka gibi doğum geldi resmen.
Hapşuruyorum ya.. Ahhh eşimden bulaştı bana.. Adam bu yılki bütün virüsleri eve getirdi..
he valla. tırsar oldum ne yalan diyim. ehehehehe
Kuzucuk belkide uyuyordu, ultrason sırasında uyanmıştır.. Benim oğlan hep öyle.. Uyuyor oluyor, ultrason sırasında uyanıyor.. Yazık bir esniyor sormayın..
Lidılcan, ben son 1 aydır sadece 1 kilo aldım. Onu da şu birkaç gündür almış görünüyorum. Bu kilo mevzuu benimde kafamı karıştırıyor. Herkes son 3 ayda, ayda ortalama 3 kilo alınıyor dedi, ben zar zor 1 kilo aldım. Yarın dr randevumuz var, bebiş normal gelişimine devam ediyorsa sorun yoktur heralde diye düşünüyorum ama sorucam bunu bi.
Alabiliyorsun sanırım Aslıcım günde 2 tane. Bana alabilirsin demişti ağrım çok olduğu için. Ama sen gene de kendi doktoruna sor bi.
Daha çooook iş var Aslım yaa. Evlendik evleneli adamla bi k.çımızı kaldırıp eve çivi çakmamıştık 3,5 senedir. Şimdi evi kıza göre sıfırdan dekore etmemiz gerekiyor. 10 güne daha bi ton iş çıkacak, ayakkabılık gelecek, duvara monte kitaplıklar, tv ünitesi, banyo dolabı vs gelecek. Anlayacağın durduk durduk yumurta bi yere gelince iş yapmaya kalktık...
He yaaa beni de her düşündüğümde afakanlar basıyo, çok korkuyom...
Aman dikkat et Tanselcim. Ateş falan olmasın da bu virüsler Allahın izniyle bebişinin de bağışıklık sistemini güçlendirecek...
yok bacım şeker yüklemesi yapılmıştı ogün aç kalmıştım dr aç olduğunda böyle olurlar dedi birde serçe parmağını gözüne soktu yanlışlıkla onda bir sıçradı ya korktu ya canı acıdı kızzzz ondan böyle suratsızdı
aman gökçecim ya tırsmayalım. Normal doğum olmazsa sezeryan yaparız ne yapalım.. Arkadaşlar hemen iyileşiyor.. Bebişimizde sağlıklı olsun..
Özlemezmiyiz seni gökçecim.. Dün bide herkes bi bunalımdı bende dahil.. hormonlardanmı nedir? Bende dün gece yatarken midem bulanıyor diye ağlıyordum.. Eşimde mide lafını duyunca renniyi getiriyor. Ya bu ilaç reflü için diyorum ama yinede ondan başka ilaç içemiyorum..
Gökçe benimde belim çok ağrıyor.. Akşam akoltuktan kendim kalkamıyorum, eşim kaldırıyor vallahi.. Günde 2 tane magnezyum içiyorum.. Ama yinede ağrı var ..
he valla. tırsar oldum ne yalan diyim. ehehehehe
ayyy kıyamam tatlı kuzucuk.. ismi ne olcak aslı.. benim oğluşun ismi ÖNDER SELİM olcak.. Artık tam karar verdik.
Tırsma tırsma, çıkıcak bi şekilde
Kimler doğuruyo kız, biz niye yapamalım
ben özlenmeyecek kadın mıyım be...
son yaklaştıkca hormonlar da tavan yaptı. hepimiz bi garipleştik, doğal olarak) geçecek bu günler geçecek.
Ben de öyle diyorum.Hiç düşünmüyorum, aklıma getirmiyorum nasıl yapcam, napıcam diye.
Sonunu düşünen kahraman olamaz hesabı
ben özlenmeyecek kadın mıyım be...
son yaklaştıkca hormonlar da tavan yaptı. hepimiz bi garipleştik, doğal olarak) geçecek bu günler geçecek.
Ben de öyle diyorum.Hiç düşünmüyorum, aklıma getirmiyorum nasıl yapcam, napıcam diye.
Sonunu düşünen kahraman olamaz hesabı
Selim ismini çok severim.. oğlum olsaydı ilk tercihlerimden biri olurdu.. ismiyle yaşar insalllah cnm..
ayyy kıyamam tatlı kuzucuk.. ismi ne olcak aslı.. benim oğluşun ismi ÖNDER SELİM olcak.. Artık tam karar verdik.