babuş şanslısın yaa gördün mü allahtan başka bişi dilesen olcakmış
masallah canım çok sanslı bi hatunsun..insan bi sevindirik oluyor dimi.. gecen de eşim bana balık yapmıştı.. ordan biliyorum..Gökten zembille biri yemek göndersin diyodum ya eve bi geldim eşim bana et yapıyomuş, kıyamam ya
Seviyorum bu adamı
Sarıbıyık kocam benim
Bebikom evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı senelere inşallah.
Azoş kız yapıyon mu mantıyı? Bana da yolla bi tabak
günaydın mühendisim o safulyeyi ben yeseydim direk çıkmıştı gerii amanın yarabbim sabah çorba süt bile içemiyorum ben çay peynir zeytin yumurta mutlaka olcak börek açma simit gibi şeyler bile bozuyo beni bravo valla sağlammış bünyengünaydın kızlar
günaydın kız babuşşşKonuyu toplam 4 üye okuyor. (4 kayıtlı üye ve 0 misafir)
bblau, adengokce+, calmdown+, leader+
Günaydın kız milleti.
He ya hakkım etle yandı gitti, başka bişey isteseymişimdi.
masallah canım çok sanslı bi hatunsun..insan bi sevindirik oluyor dimi.. gecen de eşim bana balık yapmıştı.. ordan biliyorum..
günaydın aslıcann kız dün akşam paldır küldür gittin...
günaydın mühendisim o safulyeyi ben yeseydim direk çıkmıştı gerii amanın yarabbim sabah çorba süt bile içemiyorum ben çay peynir zeytin yumurta mutlaka olcak börek açma simit gibi şeyler bile bozuyo beni bravo valla sağlammış bünyen
günaydın kız babuşşş
daha ne işte yemekle uğraşmadın miss akşam annem geldi yemek yedik saat 10,30 oldu çok durmadı zaten babamla aşağıki eve gittiler oturamadan eşimi beklerken sizmışım yine koltuklta her akşam rapor yazayım derken saat 1 oluyoo
yok aldım cvpta yazdım sana hatta ama merak ettim işte önemli bişi yok dimi?günaydın canımmm..veee günaydın kızlar hepinizeee günaydınnnn..
evet yaa sorma dün biraz işler karıştı msnde sana yazdım çıktım ama ulaşmadı sanırım canım yaaaa...
Gözün aydın canım annen gelmiş
Benimki de bu hafta sonu gelcek sanırım
yok aldım cvpta yazdım sana hatta ama merak ettim işte önemli bişi yok dimi?
sağolasın bacım geldi bakalım şimdilik 12 gün burda
günaydın kızlaaar,
karşınızdaaa orası burası ağrıyangillerden littttlleeeesunshine
Günaydın kızlar-rgulu-rgulu
günaydın kızlaaar,
karşınızdaaa orası burası ağrıyangillerden littttlleeeesunshine
yok bacım yok şüküryaaaa gözün aydın canımm ne güzel herkesin teker teker anaları geliyor benimkinede az kaldı inşallah ay sonu gelecek bir daha gitmeyecek doğuma kadar inşallah
yok aldım cvpta yazdım sana hatta ama merak ettim işte önemli bişi yok dimi?
sağolasın bacım geldi bakalım şimdilik 12 gün burda
günaydınnnnnnn hatunlarr
benim annemede 22 Ocakta okullar 15 tatile girince gelcek, inşalllah 1 ay kadar kalcak yanımda..
Nasılsın Aslıcım..Kayseride ne var ne yok..