2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Konuyu toplam 4 üye okuyor. (4 kayıtlı üye ve 0 misafir)
bblau, adengokce+, calmdown+, leader+

Günaydın kız milleti.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Gökten zembille biri yemek göndersin diyodum ya eve bi geldim eşim bana et yapıyomuş, kıyamam ya
Seviyorum bu adamı :D
Sarıbıyık kocam benim:utan::eek:

Bebikom evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı senelere inşallah.

Azoş kız yapıyon mu mantıyı? Bana da yolla bi tabak :D
masallah canım çok sanslı bi hatunsun..insan bi sevindirik oluyor dimi.. gecen de eşim bana balık yapmıştı.. ordan biliyorum..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar şuan ne yediğimi görseniz şok olursunuz.. fasulye yemeği.. sabah sabah..çok mu pisboğazım ne..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın mühendisim o safulyeyi ben yeseydim direk çıkmıştı gerii amanın yarabbim sabah çorba süt bile içemiyorum ben çay peynir zeytin yumurta mutlaka olcak börek açma simit gibi şeyler bile bozuyo beni bravo valla sağlammış bünyen :D
Konuyu toplam 4 üye okuyor. (4 kayıtlı üye ve 0 misafir)
bblau, adengokce+, calmdown+, leader+

Günaydın kız milleti.
günaydın kız babuşşş
He ya hakkım etle yandı gitti, başka bişey isteseymişimdi.

daha ne işte yemekle uğraşmadın miss akşam annem geldi yemek yedik saat 10,30 oldu çok durmadı zaten babamla aşağıki eve gittiler oturamadan eşimi beklerken sizmışım yine koltuklta her akşam rapor yazayım derken saat 1 oluyoo :uyku:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın mühendisim o safulyeyi ben yeseydim direk çıkmıştı gerii amanın yarabbim sabah çorba süt bile içemiyorum ben çay peynir zeytin yumurta mutlaka olcak börek açma simit gibi şeyler bile bozuyo beni bravo valla sağlammış bünyen :D

günaydın kız babuşşş

daha ne işte yemekle uğraşmadın miss akşam annem geldi yemek yedik saat 10,30 oldu çok durmadı zaten babamla aşağıki eve gittiler oturamadan eşimi beklerken sizmışım yine koltuklta her akşam rapor yazayım derken saat 1 oluyoo :uyku:

Gözün aydın canım annen gelmiş :)
Benimki de bu hafta sonu gelcek sanırım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın canımmm..veee günaydın kızlar hepinizeee günaydınnnn..
evet yaa sorma dün biraz işler karıştı msnde sana yazdım çıktım ama ulaşmadı sanırım canım yaaaa...
yok aldım cvpta yazdım sana hatta ama merak ettim işte önemli bişi yok dimi?
Gözün aydın canım annen gelmiş :)
Benimki de bu hafta sonu gelcek sanırım :D

sağolasın bacım geldi bakalım şimdilik 12 gün burda

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yok aldım cvpta yazdım sana hatta ama merak ettim işte önemli bişi yok dimi?

sağolasın bacım geldi bakalım şimdilik 12 gün burda

yok bacım yok şükür:Dyaaaa gözün aydın canımm ne güzel herkesin teker teker anaları geliyor benimkinede az kaldı inşallah ay sonu gelecek bir daha gitmeyecek doğuma kadar inşallah:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yok bacım yok şükür:Dyaaaa gözün aydın canımm ne güzel herkesin teker teker anaları geliyor benimkinede az kaldı inşallah ay sonu gelecek bir daha gitmeyecek doğuma kadar inşallah:D

benim annemede 22 Ocakta okullar 15 tatile girince gelcek, inşalllah 1 ay kadar kalcak yanımda..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar