2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız bi durun be zati zor açılıyor sayfalar yetişemiyorum.

ahahah aslı ya kızının fotosu yarıyor beni her seferinde. asık suratılı bombiş

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
iyiyiz şükür bacım ne olsun uğraşıyoruz işte oranın ağrısı buranın ağrısı bitmiyor tanselim:Dsen naptın nasılsın bakem??

Aslıcım bende bugün çalışabilir raporumu verdim yazı işlerine.. Ben hergün magnezyum alıyorum biraz ağrılarım hafifliyor.. Ama son aylar zormuş ya..Yinede keyfini çıkarmak lazım..:evet:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım senin doktor kontrolün bu hafta sonu demi.. Evde nasıl geçiyor vakit

cumartesi canım. 11deymiş. evde vakit geçiyor ama hep uğraşacak birşeyler bulmam gerekiyor kendime. arada öğrencilerim uğruyorlar :utan: annem yanımda şimdilik. birşekilde zamanı geçiriyoruz işte...

ya kızlar, ben hastanede yattığım haftasonu 64.4kg idim. sabahtı o gün de doktor kontrolüm. ve hala 64.4'üm bu sabah itibariyle. son aylarda kilo almamız gerekmiyormuydu? anlam veremiyorum, bebek bile o zamandan beri 700 gr aldı neredeyse. sorun yoktur demi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kız bi durun be zati zor açılıyor sayfalar yetişemiyorum.

ahahah aslı ya kızının fotosu yarıyor beni her seferinde. asık suratılı bombiş

evet yaaaa doğru diyon bi mücaledir gidiyo seninki bacım düzeleedi şu pc hala..
ayyy sorma kızz daha ağlar gibi olan fotosu varda bende görünce dayanamıyom diye koymadım büzük ağızlı kızım suratsız kızım diyom bende teyzesi:D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yarı uyur yarı uyanık Simuştan hepinize günaydın :uyku:

Dün gelemedim, ne zormuş odayı silip yerleştirmek bile... Bide perde için geldiler, ölçü aldılar. Bugün perdeciye de gitmem gerekmiş ama teee anasının nikahında gidemem ki... Umarım telefon ile halledebilirim bu işi.

Kızlar lambanızı ne yaptınız? Ben hafta sonu bayaa bi yere baktım ama her yerde aynı şeyler; uçak, motor, araba modelleri vs vs. İlk kez kızlar için bir alanı kısıtlamışlar :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aslıcım bende bugün çalışabilir raporumu verdim yazı işlerine.. Ben hergün magnezyum alıyorum biraz ağrılarım hafifliyor.. Ama son aylar zormuş ya..Yinede keyfini çıkarmak lazım..:evet:

yaa bende magnezyum içiyorum ama çokta faydasını görmedim nedendir anlamadım 2ye çıkartayım diye soracam dr 1 yetmiyor bana bacım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Dün gelemedim, ne zormuş odayı silip yerleştirmek bile... Bide perde için geldiler, ölçü aldılar. Bugün perdeciye de gitmem gerekmiş ama teee anasının nikahında gidemem ki... Umarım telefon ile halledebilirim bu işi.

Kızlar lambanızı ne yaptınız? Ben hafta sonu bayaa bi yere baktım ama her yerde aynı şeyler; uçak, motor, araba modelleri vs vs. İlk kez kızlar için bir alanı kısıtlamışlar :D

günaydınnn canımm.neyse bugününe atlat bacım bişeyin kalmamış şükür sonrada gel keyfim gel yatar beklersin :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlaaar,

karşınızdaaa orası burası ağrıyangillerden littttlleeeesunshine

Günaydın kızlar-rgulu-rgulu

günaydınnnnnnn hatunlarr

Günaydın canlarrrrr....

cumartesi canım. 11deymiş. evde vakit geçiyor ama hep uğraşacak birşeyler bulmam gerekiyor kendime. arada öğrencilerim uğruyorlar :utan: annem yanımda şimdilik. birşekilde zamanı geçiriyoruz işte...

ya kızlar, ben hastanede yattığım haftasonu 64.4kg idim. sabahtı o gün de doktor kontrolüm. ve hala 64.4'üm bu sabah itibariyle. son aylarda kilo almamız gerekmiyormuydu? anlam veremiyorum, bebek bile o zamandan beri 700 gr aldı neredeyse. sorun yoktur demi?

Canım aynı durum bende de var...
Bi sorun değil bu muhtemelen...Benim kilo alımım da çok yavaş.Son 17 haftada 3 kg aldım.Ama bebiş büyüyor Allahın izniyle...Bazen ödem oluyor-gidiyor.
Bazen diğer vücut yağlarından eriyor filan...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım bende geçen hafta bu haftadan 500 gr fazla görünüyor.. Bence ödemimiz felan oluyor heralde buda bizi yanıltıyor.. Senin oğluş almıştır güzelce kilosunu merak etme.. Sancıların azaldımı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Dün sayfalar hiç ilerlemedi, bugün acısını çıkaralım..
Sen nasıl oldun gökçecim iyimiisn biraz daha..

çok ağladım ya dün gece yine kalitesiz bi uyku uyudum ama en azından kalçam fazla ağrımıyordu. yatakta dönebildim tek başıma :)

dün ben yoktum ya o yüzden konuşmamışsınızdır. özlemişsinizdir beni. :)

yoktur bebişim. son haftalar kilo falan alnımıyomuş. kime sorsam öyle dedi. bebek kendi kilosuna geliyomuş o kadar.

evet yaaaa doğru diyon bi mücaledir gidiyo seninki bacım düzeleedi şu pc hala..
ayyy sorma kızz daha ağlar gibi olan fotosu varda bende görünce dayanamıyom diye koymadım büzük ağızlı kızım suratsız kızım diyom bende teyzesi:D:D

çok tatlı yaaa. dünyanın yükü omuzlarında sanki. çilekeş..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hapşuruyorum ya.. Ahhh eşimden bulaştı bana.. Adam bu yılki bütün virüsleri eve getirdi..:mendil::mendil:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok ağladım ya dün gece yine kalitesiz bi uyku uyudum ama en azından kalçam fazla ağrımıyordu. yatakta dönebildim tek başıma :)

yoktur bebişim. son haftalar kilo falan alnımıyomuş. kime sorsam öyle dedi. bebek kendi kilosuna geliyomuş o kadar.

çekmediği çile kalmadıki el kadar bebenin kızz anlatsam akşam olur valla:(:(yazık doğduktan sonra yüzü güler inşallah ne deyim bacımmmm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Özlemezmiyiz seni gökçecim.. Dün bide herkes bi bunalımdı bende dahil.. hormonlardanmı nedir? Bende dün gece yatarken midem bulanıyor diye ağlıyordum.. Eşimde mide lafını duyunca renniyi getiriyor. Ya bu ilaç reflü için diyorum ama yinede ondan başka ilaç içemiyorum..
Gökçe benimde belim çok ağrıyor.. Akşam akoltuktan kendim kalkamıyorum, eşim kaldırıyor vallahi.. Günde 2 tane magnezyum içiyorum.. Ama yinede ağrı var ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar