inşallah canımmm hepimizi kavuştursun rabbim hayırla valla çok özledim kokusunu canım benim yaaaaa anne gibi yar varmı ki
Öyle canım ya insan acayip özlüyor.. Babamıda çok severim ama annem başka ya
inşallah canımmm hepimizi kavuştursun rabbim hayırla valla çok özledim kokusunu canım benim yaaaaa anne gibi yar varmı ki
iyiyiz şükür bacım ne olsun uğraşıyoruz işte oranın ağrısı buranın ağrısı bitmiyor tanselimsen naptın nasılsın bakem??
kız bi durun be zati zor açılıyor sayfalar yetişemiyorum.
ah aslı ya kızının fotosu yarıyor beni her seferinde. asık suratılı bombiş
canım senin doktor kontrolün bu hafta sonu demi.. Evde nasıl geçiyor vakit
günaydın tanselcimGünaydın kızlar-rgulu-rgulu
yok bacım yok şüküryaaaa gözün aydın canımm ne güzel herkesin teker teker anaları geliyor benimkinede az kaldı inşallah ay sonu gelecek bir daha gitmeyecek doğuma kadar inşallah
kız bi durun be zati zor açılıyor sayfalar yetişemiyorum.
ah aslı ya kızının fotosu yarıyor beni her seferinde. asık suratılı bombiş
Aslıcım bende bugün çalışabilir raporumu verdim yazı işlerine.. Ben hergün magnezyum alıyorum biraz ağrılarım hafifliyor.. Ama son aylar zormuş ya..Yinede keyfini çıkarmak lazım..
Yarı uyur yarı uyanık Simuştan hepinize günaydın![]()
Dün gelemedim, ne zormuş odayı silip yerleştirmek bile... Bide perde için geldiler, ölçü aldılar. Bugün perdeciye de gitmem gerekmiş ama teee anasının nikahında gidemem ki... Umarım telefon ile halledebilirim bu işi.
Kızlar lambanızı ne yaptınız? Ben hafta sonu bayaa bi yere baktım ama her yerde aynı şeyler; uçak, motor, araba modelleri vs vs. İlk kez kızlar için bir alanı kısıtlamışlar
günaydın kızlaaar,
karşınızdaaa orası burası ağrıyangillerden littttlleeeesunshine
Günaydın kızlar-rgulu-rgulu
günaydınnnnnnn hatunlarr
Yarı uyur yarı uyanık Simuştan hepinize günaydın![]()
Dün gelemedim, ne zormuş odayı silip yerleştirmek bile... Bide perde için geldiler, ölçü aldılar. Bugün perdeciye de gitmem gerekmiş ama teee anasının nikahında gidemem ki... Umarım telefon ile halledebilirim bu işi.
Kızlar lambanızı ne yaptınız? Ben hafta sonu bayaa bi yere baktım ama her yerde aynı şeyler; uçak, motor, araba modelleri vs vs. İlk kez kızlar için bir alanı kısıtlamışlar
cumartesi canım. 11deymiş. evde vakit geçiyor ama hep uğraşacak birşeyler bulmam gerekiyor kendime. arada öğrencilerim uğruyorlarannem yanımda şimdilik. birşekilde zamanı geçiriyoruz işte...
ya kızlar, ben hastanede yattığım haftasonu 64.4kg idim. sabahtı o gün de doktor kontrolüm. ve hala 64.4'üm bu sabah itibariyle. son aylarda kilo almamız gerekmiyormuydu? anlam veremiyorum, bebek bile o zamandan beri 700 gr aldı neredeyse. sorun yoktur demi?
anammm yarın 33. haftam bitiyor kızzz... şaka gibi doğum geldi resmen.
cumartesi canım. 11deymiş. evde vakit geçiyor ama hep uğraşacak birşeyler bulmam gerekiyor kendime. arada öğrencilerim uğruyorlarannem yanımda şimdilik. birşekilde zamanı geçiriyoruz işte...
ya kızlar, ben hastanede yattığım haftasonu 64.4kg idim. sabahtı o gün de doktor kontrolüm. ve hala 64.4'üm bu sabah itibariyle. son aylarda kilo almamız gerekmiyormuydu? anlam veremiyorum, bebek bile o zamandan beri 700 gr aldı neredeyse. sorun yoktur demi?
Dün sayfalar hiç ilerlemedi, bugün acısını çıkaralım..
Sen nasıl oldun gökçecim iyimiisn biraz daha..
evet yaaaa doğru diyon bi mücaledir gidiyo seninki bacım düzeleedi şu pc hala..
ayyy sorma kızz daha ağlar gibi olan fotosu varda bende görünce dayanamıyom diye koymadım büzük ağızlı kızım suratsız kızım diyom bende teyzesi
Hapşuruyorum ya.. Ahhh eşimden bulaştı bana.. Adam bu yılki bütün virüsleri eve getirdi..
çok ağladım ya dün gece yine kalitesiz bi uyku uyudum ama en azından kalçam fazla ağrımıyordu. yatakta dönebildim tek başıma![]()
dün ben yoktum ya o yüzden konuşmamışsınızdır. özlemişsinizdir beni.
yoktur bebişim. son haftalar kilo falan alnımıyomuş. kime sorsam öyle dedi. bebek kendi kilosuna geliyomuş o kadar.
çok tatlı yaaa. dünyanın yükü omuzlarında sanki. çilekeş..
çok ağladım ya dün gece yine kalitesiz bi uyku uyudum ama en azından kalçam fazla ağrımıyordu. yatakta dönebildim tek başıma![]()
dün ben yoktum ya o yüzden konuşmamışsınızdır. özlemişsinizdir beni.
yoktur bebişim. son haftalar kilo falan alnımıyomuş. kime sorsam öyle dedi. bebek kendi kilosuna geliyomuş o kadar.
çok tatlı yaaa. dünyanın yükü omuzlarında sanki. çilekeş..