2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:) hadi yav Zeynepten bi tane daha olsun :)
Bak benim canım kıymetli değildir, öyle oram acıyo buram acıyo pek takmam kafama, öyle gripte mripte yatmam ben öyle.Nazlı değilimdir, döver ölmez bi tipimdir, tabiri caizse köpek canlı.
Ama kaygılıyımdır, çok endişeliyimdir, ciddi risk söz konusuysa sağlıkla alakalı filan ben o olaydan kendimi sıyıramam, başka şeye motive olamam.Döner dururum o olay içinde, moral motivasyon sıfırlanır.
Hem kendi hem de sevdiklerimin sağlığıyla alakalı böyle bu durum.
Doğrusu ben doğuma giricem korku var ama dışarıda bekleyen taraf da olmak istemezdim ailemin, eşimin yerinde.

sana katılıyorum bekleyenlerin yerinde hiç olmak istemezdim.. ablamın doğumuna bi deli cesareti gitmiştim.. ablamı yeşil önlüğün içinde gördüm sonra bi de bana dua edin deyince orda kopmuşum ablama bişey olacak sandım bayılıyordum nerdeyse..beni eve getirdiler bi daha tövbe.. doğuma gitmem dedim..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ooooo başka birşey istesen olurmuş yani :D
Ay sorma mantıyı ya dün 1 adet misafirim geldi habersiz, 9da gitti.
Bende koyuldum mantıyı yapmaya..Saat 11de anca bitti işim :D Ama güzel oldu tipi felan, inşallah yicem bu akşam buyur gel :D

adengokce+, asliyrt+, bblau+, calmdown, layla55+, leader+, tansel+

Günaydınlar kızlar

günaydınn azoocuğum..ne yani elindemi açtın yaptın o mantıyı şimdik sen:eek:ys:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bende koyuldum mantıyı yapmaya..Saat 11de anca bitti işim :D Ama güzel oldu tipi felan, inşallah yicem bu akşam buyur gel :D

Günaydınlar kızlar
günaydın azom ellerine sağlık marifetli hatunsun maşallah bende geçen hafta yaptım valla çok güzel oluyor ev yapımı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
neden düşünmedin etkilenir misin ki..ben kızıma annemin ismini koyuyorum..gerçi hz. fatımayı düşünerek koy dedi ablam..

bak yaa kocanın babasının adını koymuyonuzda kendi ananızınkine koyuyorum diyorsunuz çok ayıp ayıpppppppp ayıpppppp:D:D
bu seferde eşin istemeseydi napcaktın ki aceppp

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım bende geçen hafta bu haftadan 500 gr fazla görünüyor.. Bence ödemimiz felan oluyor heralde buda bizi yanıltıyor.. Senin oğluş almıştır güzelce kilosunu merak etme.. Sancıların azaldımı?

inşallah almıştır alması gerekeni. sancılarım pek yok gibi ama karnım kasılıp kalıyor sıksık. sanırım bu da sancıymış. ve hastanede kalmadan bir hafta önce nasılsam yine öyleyim 2 gündür. bacaklarım, kasıklarım, çok feci ağrıyor, yürüyemiyorum rahat rahat :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Günaydınlar kızlar

Günaydın Azoş.
Valla marifetli hatunsun eline sağlık :D
Oh bol yoğurtlu ev mantısı, süper :D

kızzz o banu alkan avradı 100 kg ilen üstelik o götü göbeği kapatmak için kullandığı +10 kg yorgan ağırlığındaki o kıyafetle parmak ucunda şahlanabiliyorsa bizim neyimiz eksik kızz bizde yapabilirik:D:D

O da doğru ya

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bak yaa kocanın babasının adını koymuyonuzda kendi ananızınkine koyuyorum diyorsunuz çok ayıp ayıpppppppp ayıpppppp:D:D
bu seferde eşin istemeseydi napcaktın ki aceppp

o beni kırmadı ya bende onu kırmam sanırım..ama yanına bi isim koyarım sadece celil olsa oğluma ismiyle değil soyismiyle seslenirim:dill:şahin daha iyi be..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oluyoda bunu derken kafana kitap koyman birde banu alkan gibi havuz başında ayak başparmapının üstünde durman lazım yoksa sayılmaz-rgulu-rgulu
oluyo oluyo az daha motivasyon azdaha kompliman ohhh oldu bile:cokkomik:

oyyyy 65 kilomla nasıl parmak ucunda durayım kız ben. zati göbeğim öne doğru tartacak diye ödüm kopuyo :)))

bu akşamdan tezi yok kendime bacak oyuntusu göğsümün altından başlayan leopar desenli bi mayo alayım ben dur. ancak öyle banu alkan havasına girebilirim diye düşünuyorum...

Ben de isme karışana kızıyorum.Ne sıfatla karışıyorsun ki.Anası var babası var.Ki ben ismin anne hakkı olduğuna inananlardanım.Eşime de diyorum, şimdi Ada Sıla koyuyoruz, muhtemelen Ada kullanılacak, bu senin seçtiğin isim.Allah izin verir de ikinci bebek nasip olursa kullanılacak olan ismine karıştırmam :)
Eşimin annesini bıraksan karışacaktı ama yüz bulamadı.Ceren'e takmış. Ceren de diyemiyo Cerem :D

ceren ismini severim. cerenler havalı olur hep. ama gökçeler de hep güzeldir bak dikkat et. bence ada sıla boş iş bunlar tek hakikat gökçe isminde babuş düşün derim.

sanada günaydın datlum ben zaten hep önüme bakıyorum ama göremiyorum kız:kahkaha:

nıye kız? hipermetrop musun sen?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İvit bebeeemmm, dün leader sağolsun mantı dedi benimde dibim düştü ev mantısına :D Yapıverdim bende.Boğaz uğruna dinlenmeyi feda ettim yani akşam :D

maşallah maşallah maşallah...41 kere yazmak isterdim ama sen mantı yaparken üşenmemişsin ben yazarken üşeniyom be azoş düşün artık:Dohh afiyet olsun bal olsunnnnnn

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
oyyyy 65 kilomla nasıl parmak ucunda durayım kız ben. zati göbeğim öne doğru tartacak diye ödüm kopuyo :)))

bu akşamdan tezi yok kendime bacak oyuntusu göğsümün altından başlayan leopar desenli bi mayo alayım ben dur. ancak öyle banu alkan havasına girebilirim diye düşünuyorum...

ceren ismini severim. cerenler havalı olur hep. ama gökçeler de hep güzeldir bak dikkat et. bence ada sıla boş iş bunlar tek hakikat gökçe isminde babuş düşün derim.

nıye kız? hipermetrop musun sen?

o o göte göbeğe yürüyorsa bizde yapabilirzzzz bikerem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gene benim miğdem yanardağın lavlarından farksız değil bugün cayır cayır yanıyorrr vallaaaa offff offffff

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar