- #5.521
boğaymışş muhohoyyt:kahkaha:
aşkummm sensin işte tam hamile sensin seni seçtim pikaçuuuçok güselll gözüküyosun
Ayyyy bebeeeemmm tişekkür ederim
boğaymışş muhohoyyt:kahkaha:
aşkummm sensin işte tam hamile sensin seni seçtim pikaçuuuçok güselll gözüküyosun
amma yazmışsınız haaa okuyamdım sabrım kalmadı yarıda kestimmm ben geldim yimek yedim babam sağolsun başımda 15dkdır yazamıyorum ne kaynatıyonuz ne kaçırdım bakimmm:lilav:
amma yazmışsınız haaa okuyamdım sabrım kalmadı yarıda kestimmm ben geldim yimek yedim babam sağolsun başımda 15dkdır yazamıyorum ne kaynatıyonuz ne kaçırdım bakimmm:lilav:
ankaralı namık, hovarda, kibariye tepecikli (favorım), izmirli taylan keşanlı.. (favorım ötesi) hatice misket...
ohhh ohh babuş kalk kız oynayak...
Ayyy ni mikemmel poz leader, çok kıskandım kocama sölim hemen biz de yapalım![]()
Maşallah
ankaralı namık, hovarda, kibariye tepecikli (favorım), izmirli taylan keşanlı.. (favorım ötesi) hatice misket...
trabyada villası cafcaflı arabası
her gün barlarda gezer istanbul hovardası...
hobaaaaayna3
Ayyy ni mikemmel poz leader, çok kıskandım kocama sölim hemen biz de yapalım![]()
Maşallah
Kızlar ;
Doğumdan sonra işe başlayınca bebişe kim bakacak?
Ben karşı komşuma söyledim kabul etti..
Çok iyi bir kadın..
bişey değil yavru kuşşş aneaam aşık oldum göbüşüne ideolum sensin azoooAyyyy bebeeeemmm tişekkür ederimys:
ne yedim bacımm güsel soru zeytinyağlı el bombası yidimsağdan soldan gene bacım.afiyet olsun sen yedin anlat bakalım
aneaam kocam görse bu pozu beni öldürü verir gözlerimi oyuverir resimlere bakarken iştahım kabardıda koydummmAyyy ni mikemmel poz leader, çok kıskandım kocama sölim hemen biz de yapalım![]()
Maşallah
hoşbulduk pıtırcık ne var ne yok akşam bıraktım dittim seniihosgeldin canım
evet bende bayıldım bende yapacam inan
Kızlar ;
Doğumdan sonra işe başlayınca bebişe kim bakacak?
Ben karşı komşuma söyledim kabul etti..
Çok iyi bir kadın..
sen benim poza baksana. ah kolumda da foto meşiinn. klasik, sanki 25 senedir evli olup düğüne gitmiş evli çiftler gibi.