ahh kuşum ben herifimi böle ortalık yerde öpmek istiyorum ama kaçıyı odamızda kıstırıyom ama o kadan taklı gelmiyo
evet evet, mutfakta salonda sıkıstırıp biri gorecek korkusunu yasayarak opmek gibisi yok
ahh kuşum ben herifimi böle ortalık yerde öpmek istiyorum ama kaçıyı odamızda kıstırıyom ama o kadan taklı gelmiyo
hımmmm
Senin evinemi gelcek..
Benim komşum evinde bakıcak, çok düzenli, temiz evi var..
Bide çok bilgili bir kadın.
Eşi öğretmen, 2 çoçuğu var ama öyle terbiyeli çoçuklar...
İstanbulda bakıcıya ne kadar ücret veriyorlar..
evet evet, mutfakta salonda sıkıstırıp biri gorecek korkusunu yasayarak opmek gibisi yok
şimdi yaz gelmiş. ev tertemiz, yavruş ele avuna gelmeye başlamış. bizim kilolar gitmiş. eve gitmişiz balkonda deniz manzarasının karşısında yemek yiyoruz. yavruş da mama sandalyesinde bize bakıyo.
ahhh ahhh...ky:
ky:
ky:
meyaba şahinnn mucuxxx
şimdi yaz gelmiş. ev tertemiz, yavruş ele avuna gelmeye başlamış. bizim kilolar gitmiş. eve gitmişiz balkonda deniz manzarasının karşısında yemek yiyoruz. yavruş da mama sandalyesinde bize bakıyo.
ahhh ahhh...ky:
ky:
ky:
ahhh ahhh...ky:
ky:
ky:
valla ölee biz aynı yerde çalışırken babamdan kaçarak kıstırıyodum tenhada bağırıcam heee şimdi diye tehtit ediyodu beni
ahhh ahhh...ky:
ky:
ky:
ahhh ahhh...ky:
ky:
ky:
deniz manzarası nerdeys:
mama yiyen azını yirim onun benys:
hayala bak ya mükemmel bir hayalll
Deniz manzarası mı
benim evin altı deniz.bize gelin olmadı
burnumun içi feci çekiliyor yaa.
azo sen kesin düğününde neler yapmışsındır. evlilik cüzdanını aldığında naptın mesela???
heee bizim evde var gel babuş. hatta herkesi topla gel. balkondan ağ atsan balık tutarsın o derece) hava atmak gibi olmasın ama
benim evin altı deniz.bize gelin olmadı
![]()
di mi ya gelse o günler.
bencedeah ahhhh bi gelse şu yaz.
heee bizim evde var gel babuş. hatta herkesi topla gel. balkondan ağ atsan balık tutarsın o derece) hava atmak gibi olmasın ama
Dogumdan sonra yazın bulusalım mı kızlar bebişlerle birlikte