yok tatlım dünya tersine döndü kadınlar kovalıyo erkekler kaçıyo çok namuslu bizim adamlar canımha sanki onlar bayan da kacıyolar ya
Valla düğünümde hiç oturmadım Gökçe, hatta artık dayım geldi dedi şakayla karışık "gelin bu kadar oynar mı kız" dedi![]()
Evlilik cüzdanını nikahtan 1 gün sonra alabildim ben niye öyle oldu bilmiyom vallaBi pok yapamadım yani, ama ayağına bastım
vayyy zenginiz diyosun heeeky:
bizim ev otoparka bakiiyyy :hihh:
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.
Ay çok sevindim ya hamdolsun.
vayyy zenginiz diyosun heeeky:
bizim ev otoparka bakiiyyy :hihh:
Valla düğünümde hiç oturmadım Gökçe, hatta artık dayım geldi dedi şakayla karışık "gelin bu kadar oynar mı kız" dedi![]()
Evlilik cüzdanını nikahtan 1 gün sonra alabildim ben niye öyle oldu bilmiyom vallaBi pok yapamadım yani, ama ayağına bastım
Allah'ım sana geliyorum
Suna bakın kızlar koptum![]()
![]()
Ahh istanbulda olacaktım ben, şimdiye çoktan bi organizasyon ayarladıydık
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.
Ay çok sevindim ya hamdolsun.
ne güsel annemin cimdikleri yüzünden oynayamadım ki doğru dürüst her bulduğu köşede kıstırdı beni tapuyu aldıkda ne oldu yine adam bastı ayağıma :kahkaha: uyanık toplamış ayakları ben ayak ararken masa altında çart die bastı :acep:
Allah'ım sana geliyorum
Suna bakın kızlar koptum![]()
![]()
zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.
hatta bak benim evin manzarası aynen şu;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buyrun beklerim...
Yazın gelme sansın var mı ist. a ?
allah iyiliğini versin kız nerden buldun aslıı koşşşş çabuk bu habere bakkk :kahkaha::kahkaha:
Yok bebüşüm :acep: Hiç öyle bir düşüncemiz yok ama nasip kısmet
gözün aydın babuşum çok sevindim azimle başardın bunu bu ayda çok kaçırmada ye yine emi
Ayy canım gözünaydın çok sevindim maşallah...
Abooooo adam mı bastı ayağınaPüüü sana
![]()
:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Daha kârlı
zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.
buyrun beklerim...
ah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. a
hha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.
bende çok maldım düğünümde. bildiğin mal ama. oynamadım bile
Eger olur da yolunuz duserse mutlaka bulusalım azos'um :sila:
aaa gökçe sen zonguldak'ta mısın?![]()
ne alaka yaa ben seni hep istanbul'da sanıyodum
niye bana istanbul'dan başka yerde oturmak küçüklüğümden beri değişik geliyo :zuzu:
Obarak gubarak, manzara süpermiş...
Zonguldaka taşıncam ben. Bi de kiralar uygun de de düşüp bayıliim.
buyrun beklerim...
ah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. a
hha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.
bende çok maldım düğünümde. bildiğin mal ama. oynamadım bile
bende eskiden ist. yaşayan herkesi zengin sanardım hayatım)) ne alakaysa. bi de almanyada akrabası olanlara çok özenirdim. teyyy teyyy.
ben her şey dahil 700'e oturuyorum.gel kız bizim siteye benim üst kat boş. 3 oda bi salon. ebeveyn banyolu sıfır ev. manzarayı da es geçme baksana