2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.
Ay çok sevindim ya hamdolsun.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hahaha sanki onlar bayan da kacıyolar ya :D
yok tatlım dünya tersine döndü kadınlar kovalıyo erkekler kaçıyo çok namuslu bizim adamlar canım :panter:
Valla düğünümde hiç oturmadım Gökçe, hatta artık dayım geldi dedi şakayla karışık "gelin bu kadar oynar mı kız" dedi :D
Evlilik cüzdanını nikahtan 1 gün sonra alabildim ben niye öyle oldu bilmiyom valla :D Bi pok yapamadım yani, ama ayağına bastım :D

ne güsel annemin cimdikleri yüzünden oynayamadım ki doğru dürüst her bulduğu köşede kıstırdı beni tapuyu aldıkda ne oldu yine adam bastı ayağıma :kahkaha: uyanık toplamış ayakları ben ayak ararken masa altında çart die bastı :acep:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Allah'ım sana geliyorum :D

Suna bakın kızlar koptum :D :D :D

qf4x.jpg

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar şimdi arkadaşı aradım,sağolsun sabahtan beri bi sonuçlarımı verecek öttürdü beni.Yine hepsini yollamadı 10 dakikaya kadar yollıcakmış ama tsh.ım 1.90a gerilemiş.

gözün aydın babuşum çok sevindim azimle başardın bunu bu ayda çok kaçırmada ye yine emi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
vayyy zenginiz diyosun heee :eek:ky:
bizim ev otoparka bakiiyyy :hihh:

zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.

hatta bak benim evin manzarası aynen şu;

buyrun beklerim...

Valla düğünümde hiç oturmadım Gökçe, hatta artık dayım geldi dedi şakayla karışık "gelin bu kadar oynar mı kız" dedi :D
Evlilik cüzdanını nikahtan 1 gün sonra alabildim ben niye öyle oldu bilmiyom valla :D Bi pok yapamadım yani, ama ayağına bastım :D

ahahah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. ahahahha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.

bende çok maldım düğünümde. bildiğin mal ama. oynamadım bile :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aaa gökçe sen zonguldak'ta mısın? :saskin: :saskin:

ne alaka yaa ben seni hep istanbul'da sanıyodum

niye bana istanbul'dan başka yerde oturmak küçüklüğümden beri değişik geliyo :zuzu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ayy canım gözünaydın çok sevindim maşallah...

ne güsel annemin cimdikleri yüzünden oynayamadım ki doğru dürüst her bulduğu köşede kıstırdı beni tapuyu aldıkda ne oldu yine adam bastı ayağıma :kahkaha: uyanık toplamış ayakları ben ayak ararken masa altında çart die bastı :acep:

Abooooo adam mı bastı ayağına :D Püüü sana :D:D

Allah'ım sana geliyorum :D

Suna bakın kızlar koptum :D :D :D

qf4x.jpg

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Daha kârlı :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
zenginlikle alakası yok bebişim. zonguldak da hemen hemen her evin manzarası masmavi denizdir.

buyrun beklerim...

Obarak gubarak, manzara süpermiş...
Zonguldaka taşıncam ben. Bi de kiralar uygun de de düşüp bayıliim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gözün aydın babuşum çok sevindim azimle başardın bunu bu ayda çok kaçırmada ye yine emi

Ayy canım gözünaydın çok sevindim maşallah...

Abooooo adam mı bastı ayağına :D Püüü sana :D:D

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Daha kârlı :D

Sağolun kızlar, inşallah diğerleri de iyidir.
Vallahi bi sonuç vericek sabahtan beri bi 5-6 kez arattı.
İşin kötüsü de sonuç çıkmış bi alıp email atıvercek.
Devlet hastanesi,o yollamasa gidip kendim almam lazım, sağolsun iş görüyo ama, canıma okudu,hadi hadi hadi diye diye :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

buyrun beklerim...

ahahah süper. benim bi arkadaş cüzdanı kaptı, o sıra evli mutlu çocuklu şarkısının tam o sırasını ayarlamışlar bangır bangır çalmaya başladı ve kız kendi başına ortada dans etti deli gibi. ahahahha süperdi ama. yarıldı tüm davetliler. ki bi de seçkin bi düğündü.

Ay Gökçe napıyon yaaaaaa :( çok özledim, bak okulum görüküyor kapuz ilköğretim okulu :(:(

Eger olur da yolunuz duserse mutlaka bulusalım azos'um :sila:

İnşallah canım ben de çok isterim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaa gökçe sen zonguldak'ta mısın? :saskin: :saskin:

ne alaka yaa ben seni hep istanbul'da sanıyodum

niye bana istanbul'dan başka yerde oturmak küçüklüğümden beri değişik geliyo :zuzu:

bende eskiden ist. yaşayan herkesi zengin sanardım hayatım :))) ne alakaysa. bi de almanyada akrabası olanlara çok özenirdim. teyyy teyyy.

Obarak gubarak, manzara süpermiş...
Zonguldaka taşıncam ben. Bi de kiralar uygun de de düşüp bayıliim.

ben her şey dahil 700'e oturuyorum. :) gel kız bizim siteye benim üst kat boş. 3 oda bi salon. ebeveyn banyolu sıfır ev. manzarayı da es geçme baksana:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

buyrun beklerim...

vayy vayy havasını yediğim:vecihi:manzaraya bakk. balkonda kayfe keyfi yapcan orda:dertli:yanındada bi cigarett off off..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende eskiden ist. yaşayan herkesi zengin sanardım hayatım :))) ne alakaysa. bi de almanyada akrabası olanlara çok özenirdim. teyyy teyyy.

ben her şey dahil 700'e oturuyorum. :) gel kız bizim siteye benim üst kat boş. 3 oda bi salon. ebeveyn banyolu sıfır ev. manzarayı da es geçme baksana:)

Evi satmam lazım o zaman :D
Evime talip var mııııııııııı :D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar