2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de ahahahahahahha azo seni geçen rüyamda gördüm kız ben. eşin kuzenin sen oturuysunuz bişi için tartışıyosunuz. sen beni görüyosun ahahahahah bana kamera muamelesi gösteriyosun ama. hani böyle yan yan bakmalar beni çekiyo mu diye, bi üst baş düzeltmeler.

çok güzeldin ama rüyamda kız maşallah.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim de var öyle bi arkadaşım. Yani arkadaşımdı. Kısacası namusuna kadar dil uzatan bi arkadaşının evinde doğuracak nerdeyse o kadar samimi oldular şu an.
Ben de kendimi yırttığıma seviniyorum.

Ya insan şahit olunca sindiremiyor, bu kadar mı rol olur diyor, olabiliyormuş demek..Allah uzak tutsun hepimizden böylelerini.

hayırdır inşallah?ne oldu ne gördün azoş

Öleee bi özet geçtim aslım yukarda ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o değil de ahahahahahahha azo seni geçen rüyamda gördüm kız ben. eşin kuzenin sen oturuysunuz bişi için tartışıyosunuz. sen beni görüyosun ahahahahah bana kamera muamelesi gösteriyosun ama. hani böyle yan yan bakmalar beni çekiyo mu diye, bi üst baş düzeltmeler.

çok güzeldin ama rüyamda kız maşallah.

Hahhahaha hayırdır inşallah :D Çok bahsetmişim kız kuzenim bilem girmiş rüyana :D
Düzgün çekseydin beni :kahkaha: Rüyanda çok güzeldim demek :D Hayal kırıklığına mı urattım seni? :alınganhamişsmili:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben sevdiğim insanlara derim, anlamı ne bilmiyom :D Süt danası, camış, armıt, gabız klasik söylemlerimdir :D

Gereksiz bir arkadaşım vardı, bunun da başka bir arkadaşı daha vardı..Başka arkadaşının arkasından atıp tutardı bana..Geçen gördüm ki içli dışlı olmuşlar, çok çocukça geldi muhabbetleri, kestim arkadaşlığımı..özetli hali böyle şeker, özetsiz hali çok sıkıcı ki yaşarken sıkıldım sen okurken uyursun zaten :D

bayılırım dana lafına da ondan sordum. bizde de dana çok kullanılır. naber lan dana. dana gibi yedim falan...

ahahahah anladım anladım. bakmaya bile gerek görmuyorum günlerdir inan. boşver salla.

Kızlar bana milupadan paket gelmedi hala taaaaa ne zaman uye olmustum

millete 20 haftalıkken gelmis ben dogurucam nerdeyse hamileyim paketi yok hala ortada :böö:

bana da gelmedi hiç. hiç ama.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hahhahaha hayırdır inşallah :D Çok bahsetmişim kız kuzenim bilem girmiş rüyana :D
Düzgün çekseydin beni :kahkaha: Rüyanda çok güzeldim demek :D Hayal kırıklığına mı urattım seni? :alınganhamişsmili:

:) yok bebişim öyle demek istemedim. eşin kuzenin sen bambudan bi masa takımının çevresinde oturmuşsunuz. bişey hakkında konuşuyosunuz. ben giriyorum ortama sen böyle bi toparlanıyosun saçların falan havalı, gayet fitsin (bak burasına sevinecen biliyorum) yan bakışlarla bana bakıyosun bana bakıyo mu diye. böyle reklam arasında kendini salıp reklam bitip canlı yayına bağlanılan anda hani insan bi toparlanır ya öyle. :)) benim hayatım hep kamera önnde geçtiğinden bilirim. auahuahaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ya insan şahit olunca sindiremiyor, bu kadar mı rol olur diyor, olabiliyormuş demek..Allah uzak tutsun hepimizden böylelerini.

Öleee bi özet geçtim aslım yukarda ;)

gördüm bacım senin özette benimkine benzemiş hani:)şaka bir yana can sıkıcı bir durum ciddende ama arada böyle gerçekleri görmekte can yaksada çok iyi oluyor çünkü eleme yapabiliyorsun kalan sağlar bizim be azoş boşver:eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:) yok bebişim öyle demek istemedim. eşin kuzenin sen bambudan bi masa takımının çevresinde oturmuşsunuz. bişey hakkında konuşuyosunuz. ben giriyorum ortama sen böyle bi toparlanıyosun saçların falan havalı, gayet fitsin (bak burasına sevinecen biliyorum) yan bakışlarla bana bakıyosun bana bakıyo mu diye. böyle reklam arasında kendini salıp reklam bitip canlı yayına bağlanılan anda hani insan bi toparlanır ya öyle. :)) benim hayatım hep kamera önnde geçtiğinden bilirim. auahuahaa

Ayyyy demek çok fittim kız :D:D Oyyyyy rüyaların tersi çıkar lafını bulanı öldürmek istiyom şu an :D:d hahaha, hayır olsun inşallah..Artistçe hareketler pek hayır değil ama bakalım :p

gördüm bacım senin özette benimkine benzemiş hani:)şaka bir yana can sıkıcı bir durum ciddende ama arada böyle gerçekleri görmekte can yaksada çok iyi oluyor çünkü eleme yapabiliyorsun kalan sağlar bizim be azoş boşver:eek:ky:

Aynen Aslım ;)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
bizim beceriksiz kuslarda bir haller var gene. disi yuvaya girip duruyor yuvayı gagalıyor falan..

gene mi yumurtlıyck yoksa bu. Gecen sefer oturmadı yumurtalarına bari simdi otursa :eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oyun havası dinliyuorum yeminle ruhuma ıyı geldi. yavrum hop hop içimde. akşama evde dınlıyım de kendıme geleyım az kız.

kalkıp oynarım belki hareket olur.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
“Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh.”

amanınnı o ne öle sivri bir göbükkk daha maşalllah selam şahin oğlan :panter:
Alın azman boğa görsün gözünüz :D
boğaymışş muhohoyyt:kahkaha:
:eek:ys: Sağol kuzum, hadi itiraf edem o kot değel kot görünümlü tayt :kahkaha: Kotların her bir türlüsü olmuyorda bana :D
aşkummm sensin işte tam hamile sensin seni seçtim pikaçuuu:panter: çok güselll gözüküyosun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar