2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kız azoş dürümden, ekmek arası köftelerden çorbaya mı düştün kıyamam :D
Müko sağlam korkuttu seni :D

:( Evet düştüm vallahi babuş..Ama 5 dilim ekmek ile açığı kapıyom :D Şimdi rahatım ben daha var ya randevuya, 1 hafta kala tutuşurum diyetler sporlar :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
acaba ben toplam tutarda kaç kg aldım ki bu ay 2 kg diye övünüyorumda sanki o eskide kalkacak gibi bir his var taaa derinlerde bir yerimde

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İnsanlar ne kadar ikiyüzlü ya..3 gün önce arkasından konuştuğu insanla canım cicim olanlara şaşırıyorum..
Az önce böyle bir şeye şahit oldum da kızlar, bu siteyle alakasız he yanlış anlaşılma olmasın :D
Çok şükür ki kurtulmuşum öyle bir arkadaşın elinden..Allah gerçekten büyükmüş, beni kurtarmış..

Not: kendisi takipte, girip okuyacağından emin olduğum içün yazdım :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İnsanlar ne kadar ikiyüzlü ya..3 gün önce arkasından konuştuğu insanla canım cicim olanlara şaşırıyorum..
Az önce böyle bir şeye şahit oldum da kızlar, bu siteyle alakasız he yanlış anlaşılma olmasın :D
Çok şükür ki kurtulmuşum öyle bir arkadaşın elinden..Allah gerçekten büyükmüş, beni kurtarmış..

neoldu kız anlat

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ehehehheh süt danası ne ya? bağa süt danası dedi ahahahahha

Ben sevdiğim insanlara derim, anlamı ne bilmiyom :D Süt danası, camış, armıt, gabız klasik söylemlerimdir :D

Gereksiz bir arkadaşım vardı, bunun da başka bir arkadaşı daha vardı..Başka arkadaşının arkasından atıp tutardı bana..Geçen gördüm ki içli dışlı olmuşlar, çok çocukça geldi muhabbetleri, kestim arkadaşlığımı..özetli hali böyle şeker, özetsiz hali çok sıkıcı ki yaşarken sıkıldım sen okurken uyursun zaten :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar bana milupadan paket gelmedi hala taaaaa ne zaman uye olmustum

millete 20 haftalıkken gelmis ben dogurucam nerdeyse hamileyim paketi yok hala ortada :böö:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben sevdiğim insanlara derim, anlamı ne bilmiyom :D Süt danası, camış, armıt, gabız klasik söylemlerimdir :D

Gereksiz bir arkadaşım vardı, bunun da başka bir arkadaşı daha vardı..Başka arkadaşının arkasından atıp tutardı bana..Geçen gördüm ki içli dışlı olmuşlar, çok çocukça geldi muhabbetleri, kestim arkadaşlığımı..özetli hali böyle şeker, özetsiz hali çok sıkıcı ki yaşarken sıkıldım sen okurken uyursun zaten :D

Benim de var öyle bi arkadaşım. Yani arkadaşımdı. Kısacası namusuna kadar dil uzatan bi arkadaşının evinde doğuracak nerdeyse o kadar samimi oldular şu an.
Ben de kendimi yırttığıma seviniyorum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

hayırdır inşallah?ne oldu ne gördün azoş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar