Ay yeseydin canın çektiyse..
Benim çorbam gelir birazdan, yanında da 5-6 dilim ekmek
Kız azoş dürümden, ekmek arası köftelerden çorbaya mı düştün kıyamam
Müko sağlam korkuttu seni
Evet düştüm vallahi babuş..Ama 5 dilim ekmek ile açığı kapıyom
Şimdi rahatım ben daha var ya randevuya, 1 hafta kala tutuşurum diyetler sporlar
yemekten geldim.. Çorbamı ve köftemi yedim..
Pilav ve tatlı yemedim.. Öyle baktım...:acep:
İşte belli bi limitin üstüne çıkınca boyu 2li test yapılıyodu da bize erken yaptırmışınız dedilerdi.
alla alla sapından değil kucagıma alıp mı taşıyacakmışım? o halde bebeği salt kucagıma alır taşırım. deli mi ne
Aaaaaa ne emmeye gelionuz ne gömmeye başlıcam topunuza şimdi![]()
O zaman salt kucağında taşı bacım ne soruyon cevapta beğenmiyon allam yaaaaHem sen taşımıcan süt danası eşin taşıcak
İnsanlar ne kadar ikiyüzlü ya..3 gün önce arkasından konuştuğu insanla canım cicim olanlara şaşırıyorum..
Az önce böyle bir şeye şahit oldum da kızlar, bu siteyle alakasız he yanlış anlaşılma olmasın![]()
Çok şükür ki kurtulmuşum öyle bir arkadaşın elinden..Allah gerçekten büyükmüş, beni kurtarmış..
Not: kendisi takipte, girip okuyacağından emin olduğum içün yazdım
ehehehheh süt danası ne ya? bağa süt danası dedi ahahha
ehehehheh süt danası ne ya? bağa süt danası dedi ahahha
neoldu kız anlat
Kızlar bana milupadan paket gelmedi hala taaaaa ne zaman uye olmustum
millete 20 haftalıkken gelmis ben dogurucam nerdeyse hamileyim paketi yok hala ortada :böö:
Ben sevdiğim insanlara derim, anlamı ne bilmiyomSüt danası, camış, armıt, gabız klasik söylemlerimdir
![]()
Gereksiz bir arkadaşım vardı, bunun da başka bir arkadaşı daha vardı..Başka arkadaşının arkasından atıp tutardı bana..Geçen gördüm ki içli dışlı olmuşlar, çok çocukça geldi muhabbetleri, kestim arkadaşlığımı..özetli hali böyle şeker, özetsiz hali çok sıkıcı ki yaşarken sıkıldım sen okurken uyursun zaten
İnsanlar ne kadar ikiyüzlü ya..3 gün önce arkasından konuştuğu insanla canım cicim olanlara şaşırıyorum..
Az önce böyle bir şeye şahit oldum da kızlar, bu siteyle alakasız he yanlış anlaşılma olmasın![]()
Çok şükür ki kurtulmuşum öyle bir arkadaşın elinden..Allah gerçekten büyükmüş, beni kurtarmış..
Not: kendisi takipte, girip okuyacağından emin olduğum içün yazdım